Арнолд Шварценегер за извънбрачното си дете: Когато Мария разбра, беше съкрушена

В документален филм по Netflix актьорът разказа за момента, в който е споделил на съпругата си, че й е изневерявал

Обратно в новината

Коментари - Арнолд Шварценегер за извънбрачното си дете: Когато Мария разбра, беше съкрушена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гимназия завършили ли са?? В нашата гимназия навремето нито един тройкаджия не си позволяваше да използва некоректно пълния(Т) член! А сега под път и над път списвачи изтезават българския(Т) език и някои от четящите!

разбира се - когато бате Арни е известен и богат, виновен е само той, нека да го очерним и мразим и да пишем таблоидски статии... а оная цръна вътриопашка манХалката , тя...няма вина и не разрушава семейство нали? Нея само са я ебали...тя е "жертвата" един вид. Нормално, страхотна гледна точка Бате Арни отново истински мъжкар дори в тази ситуация! Направил е всичко възможно, но ... нищо не е същото , нормално!

Да наречеш детето си, макар и извънбрачно, "огромна грешка" и "съжалявам" е жестоко. Едва ли някога ще му прости. Недостойно е. Адмирации за майката, която го е отгледала без да тръби по медиите, че има дете от такъв известен човек или да се жалва, че е била изнасилена, както е модерно напоследък. Явно го обича истински и до днес.

Ми Арни, жените от ранга на Мария, дето си имат кинти, се омъжват за тоя, за който са се влюбили, и очакват същото. А и нормална жена няма да понесе да има мъжа и дете от друга жена, камо ли такава.

Продадена душа е този. Ако не се покае и приеме Христос за свой Спасител отива в ада. А за тези, които му пляскат за блудството с прислужницата: в момента, в който си легнете с чужда жена ставате роби и имате дупка в ада. Няма значение дали е по взаимно съгласие, след алкохол, студентски купон, изпълнена цел, флирт, лятна свалка или ви сърби.

Е като обезумел па после олеле

Това дали е изневерявал или не си е между него и жена му.. Обаче, това че някаква слугиня е решила да ГЛЕДА дете от него, при положение че тоя си има жена и деца, си е НЕИН проблем... Просто си прецакваш живота от АЛЧНОСТ, глупост ( освен ако мъжът и НЕ може да прави деца). Все пак е по- добре дете от такъв спортист, отколкото от някакъв ТАТУИРАН( и кожата му пълна с химикали), Пияница, наркоман или шимпанзе... От тия, детето може да стане Пияница и Наркоман. В повечето случаи, обаче един КАЧЕСТВЕН мъж няма да тръгне да прави деца на която и да е жена, щото после някаква грозотия може да започне да го ИЗНУДВА... Трябва да има някакви ПАРИ такава жена,( дори и сама да гледа детето) за да НЕ очаква мъжът, че ще тръгнат да го изнудват после..

Адмирации за актьора Шварценегер .! Чудесно, че мисли за децата и семейството и го величае! Но това извънбрачно дете е не по малко дете от другите . Може би е правено с голяма любов , но само от едната страна, защото е икономка! Според мен не му прави чест, че забравя и отхвърля чувствата ,…ако е имал ,или е било само за случая.Приемимсдостойнство и уважение при изневярата също има много чувства, иначе защо го е направил.

Арни е мъж на място и пример за постигната американска мечта! Ако ще и 15 развода и извънбрачни деца да има, 99% от днешното поколение не може да му стъпи и на малкия му пръст. Моите уважения към него, Слай, Долф, Жан-Клод и т.н. - това поколение е на съвсем друго ниво.

Потресаващо ниво на правопис, не е ли минало редакция след гугъл преводача?! Срамота, дирници!

Сигурно нямаше никога да си признае ако извънбрачното дете не приличаше на него повече от брачните му. Ген.

Какво значи грешка,съжалявам,извинявай?Направи си го,защото си искал!Това е положението.И се е родило дете!Нов човек!Казва грешка!! Сбогом,Терминаторчо.

Който не е спортувал активно, няма да го разбере. Още повече, че Арни е дойчер а те умират за кафява и Черна женска кожа. Справка "Супер Мах" на Клаус Шулце. "Бони М" е германски проект. И още много знойни карибски музикални групи. Германските баби редовно ходят на секстуризъм в Карибите. Има прекрасен филм за 4 зрели каки на Карибите....

Как се казва този филм?

Абсолютно вярно. Германците умират за такива от мургави по мургави и си купуват пампайки от бърдаци от Тайланд. Брутално е. Новият им гено фонд.

Всеки сърба, попарата която си е надробил.

Кво да искаш, само мускули… нема мозък!

Легендата на българският култури ми Атанас Джананов в началото на 90-те ми е бил ГЛАВЕН АСИСТЕНТ по антенно фидерни СВЧ системи. Респект пред преподавател от канара от мускули.

И до ден днешен си ползвам само неговата книга "Културизъм за всички". От 1994 г. до момента. И съм 115 кг. на 190 см. изчистен. Като отпусна отивам до 125-126 кг. Нищо ново след него не е измислено в натуралния фитнес/културизъм.

Преди години бях чела в Паралели, че има дипломи по икономика и бизнес администрация.

Паралели ( обожавах като дете някой неща-открии разликите и плетки само гледах хахаха)и дипломите нямат нищо общо с библията, Божите закони и морала.

А две думи за извънбрачния си син и майка му, нема ли?

За да не те е после яд! Браво, Арни! Хубаво е, че си си разнообразил гена. Че и макар със закъснение се погрижи за сина си както подобава! Мъж на място, от старата школа! :)