Шварценегер взе награда за цялостно творчество

Арнолд Шварценегер получи наградата "Златна икона" на кинофестивала в Цюрих за четирите десетилетия работа във филмите и политиката.

Обратно в новината

Коментари - Шварценегер взе награда за цялостно творчество | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Награда за грим и специални ефекти..........да неговите филми имат "гооооооляма художествена стойност"

Тримата най-велики бездарници за всички времена -Арнолд,Силвестър Сталоун и Ален Делон.Това са хора които никога не говорят нищо и нищо не могат да кажат.Силвестър се опитва на да издава някъкви звуци понякога но за целта трябва устата му да е силно закривена.Ален дори и не може да се усмихне.Абе жалка история с една дума.

Никой не може да играе робот по-добре от бате ви Арни!

Най-добрият киборг сред човеците.

Сунгурларе, и ти си като ракията ви.Нищо не струва.Въпреки,че се запалих заради мускулите му,като всеки тинейджър преди през 80-те, ти препоръчвам да гледаш например "End of Days" и тогава казвай ,че е некадърен.Дори не ми се обяснява.

както казва Командо - 'всеки по реда си' ..

"Да отвлечеш дъщерята на Командо е ебаси безумието- все едно да спънеш Трифон Иванов отзад." /из рецензия на филма в сп. "Егоист", 1999-а година/

Jeni

Терминаторът от 2 част - това е бате Арни! Супер е !

Шварценегер е цяла епоха, класа, перфекционист! Освен това доказа, че може да бъде и политик. Аз съм убедена, че с каквото и да се захване - ще го прави успешно, защото човекът иска, може и го прави! Да е здрав дълги години, да ни зарадва с още много роли в киното, да продължава да ни приветства и усмихва от световните сцени!!!

къв политик бе - хахаха

Това са брутално манипулирани резултати от Новите Господари на Медийната Тоалетна! Ние от лабораторията за обследване на политическата евтаназия "Ибан Коста" протестираме гневно и обявяваме едномесечна мастурбационна стачка в бурка. Същевременно направихме паралелно допитване сред целия народ, съставен главно от пенсионери, малцинства и бежанци, и получихме следната достоверна класация за най-популярните български Златки: 1. Русата Златка 2. Черната Златка 3. Корволета Гъзанова 4. Перхидролената или т.н. Бялата Златка със златния школуван среден пръст , криеща се обикновено под масата 5. Хиперинтелектуалната енциклопедична етническа Златка с козя брадичка, говореща перфектно както на майчин език по митинги, така и на стилен български. Тази Златка обожава да се целува по орлови мостове с една друга, вече европейска социалистическа Златка. 6. Гореспоменатата европейско-дупетатска червена дори в червата си Златка Съселова, с мазна, но скъпа козина, но олисяла по главата. 7. Спортната банкянска Златка, начело на 7 000 000 мизерни затъпели златки, която е достигнала необичайни върхове чрез консумация на филия с Мас и четене на художествена индианска книга. Изобразена е по портрети и архиви с ножичка в ръка, режеща лентички. Таен шифър: "Тиква". 8. Още една червена Зуатка от уявото поуе на поуитиката, изуъчваща силни аукохоуни пари, нуждаеща се спешно от квауифицирана помощ на уогопед в изтрезвитеуното. 9. Свинската дупетатска Златка Лафкова - много красива, изящна като газела, притежаваща вестници (не тоалетни) и др. както и 5 процента от ВулгарТашак. 10. Нейната Мамка....

направо ме утрепа. за малко да се напикая от смях.

боже какъв творец е тоз... ако тоз е творец аз на пъпът на софиа ще си скъсам всичките си дипломи. Изгониха го от афстрия заради некъдърниост . арнолт керпендиса в столицата на разврата и наркотиците лос ажелос кадето живеят другирани мексиканци и мързеливи негри. и в кви филми е играл тоя? за малумни изпрани мозъци и губернатор го направиха на пияните латиноси и хомисексолсити в лос анжелос ам файда ьок. И аз сега кат пиша паднах на нивото му. Уф направо ме е гнус!

Като видях от къде си, ми стана ясно защо си толкова глупав. Ако се заинтересуваш малко, ще разбереш какво е направил Арнолд, и как е стигнал до тук. Да, като актьор е слаб, но е изключително умен мъж.

Скъсай ги (дипломите)...ако искаш и в мазето си

Какви дипломи точно имаш ако не е тайна? Щото за средно едва ли имаш, все пак трябва да можеш да пишеш. Гнус не гунс, ти гледай поне елементарно да научиш правописа, пък тогава се мери с бате си Анри, щото той е доста напред с материала.

Направо ги късай, че с този правопис, не знам дори и средно как си изкарал. Или там, по Сунгурларе, залягате основно на ракийката, а оценките ги пишат на база кой колко може да носи /на алкохол/, а не на знания :)

Терминатор 1-2-3 - класика! Политиката му е шит!