Ашли Джъд не успя срещу Уайнстийн в съда

Актрисата твърди, че е тормозена сексуално, а след това е очернена от Уайнстийн

Обратно в новината

Коментари - Ашли Джъд не успя срещу Уайнстийн в съда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интервю за главна роля в хотелска стая. Много малоумни тея известни актриси нещо.

И мен не ме взеха космонавт, щото отказах на ейч-ар-ката.

Значи за всяка кифла трябва да има роля. А за мъжете? Всеки филм да се превърне в многомилярдна продукция, за да няма ощетен и дискриминиран жител на планетата. А дали става или не е без значение, трябва да има роля за всеки, каквато си пожелае.

БИТИЯТ - БИТ , ЕБАНИЯТ ЕБАН !

И тази вече ,ще гледа у. само в присъствието на нотариус .

Aйдеее съдебна система и златотърсачки заедно на хорото за пачки. Сега всяка една ще се мъчи да си спомни кой кога и е пуснал ръка или казал нещо в сексуален смисъл за да се докопа до лесни пари. Защо не съм чул някой беден да е обвинен в сексуален тормоз?

SU-152

Га маахте кюфтаци и опъвахте милионите всичко беше точно,сега............................

че бил намалял броят на жените в западн(ал)ото им кино. като разбиха режисьори и продуценти като Уайнстийн. тепърва все по-зле ще става - и ще си направят движение "и за мене няма роля (филм, продукция, сценарий и т.н.).

Мдааа ,че ги е порил , порил ги е , но ако не беше тоя нерез Харви Уайнстийн тая кой щеше да я знае ?!

Ето до това води Истанбулската конвенция... Добре, че не я приехме. Щеше да започне и тук един лов на вещери...

Браво бе, а мислиш, че не си тъп. Тя сигурно тази конвенция е приета в Щатите. А иначе, и без Конвенция всички престъпници и насилници ще си получат заслуженото. Не е късно, прави се. Най- добре е студено яденце да се поднесе и да ви е сладко. Ха- ха.

в САЩ не е приета - това е факт.

От САЩ тръгва днешният културен марксизъм и неговите идейни течения: джендър теории, интерсекционализъм, политика на идентичността, мултикултурализъм. Впрочем САЩ и Канада са поканени от СЕ да подпишат конвенцията, независимо, че не са европейски държави.

Значи сега ще го съди заради това че е обсъждал творческите намерения на друг арт творец... е, на това му викат злоба;)

Сега да ги осъди една по една обратно да видим как така са се сетили след 20 години, че са изнасилени, а когато са имали полза нищо не помнят.

Абе той, че ги е таковал ясно, ама всичките са чакали на опашка добоволно. Реално на всичките, кариерста им започва след "изнасилването".

трябва да ги съди за урон на престижа му. щого статии се изписаха колко бил лош Уайнстийн, а сега какво? нищо! обикновения човечец няма и да види 1-2 те статии/репортажи в които пише че Уайнстийн е невинен, но нямаше как да пропуснеш статии/репортажи относно обвиненията. Даже в новините по българските телевизии ги имаше, дето не схващам кой го вълнува Уайнстийн в България. вече е създадено общественото мнение че Уайнстийн е изнасилвач и няма връщане назад. до края на дните му ще го гледат човечеца под лупа дали случайно няма да докосне по невнимание някоя девойка докато се разминава в коридора и си говори по телефона. подобни фльорци с подобни лъжливи обвинения трябва да плащат издръжка на жертвата си до гроб, защото точно такава е щетата която са нанесли.

Този случай ме подсеща за нашия израз - лани пръднала баба, чак сега замирисало. Винаги най-напред се сещам за стрина Мерил Стрийп, която ги задължи да ходяв в черни рокли на един конкурс срещу Тръмп (тая еврейка и от политика разбира срещу определена сума). Напомня ми и за един руски виц - баба вика на улицата "Тук ме изнасилиха". Хората се събират и се разбира, че това е било преди 30-40 години. Защо сега викаш, бабо? Мне приятно всполинать. отговорила бабата.

Я да видим къде са парите!!!! Да ви и демокрацията, при вас е паритизация...

а вие откъде сте, при вас в сибир натурално стопанство ли е

putin vinovat!

и заслепено западно подражанеие, макар всеки час да им казват от Запад къде им е мястото. Била съм в Сибир, не плаши хората с това. Има много положителни страни. А в АЛЯСКА как е? Като говориШ за територии, Тексас и Калифорния са на Мексико, Аляска е руснаците, заграбените индиански територии да се върнат на племената, като са убити 2-3 милиони индианци, а другите са натикани в неплодородните щати като Оклахома (Столипиново на ФАЩ), заграбеното от Канада да се върне...А и да не забравяме незаконно откъснатите колониални територии от Британската империя, с което всъщност всичко започна.