17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То бива, бива переверзия, но чак пък толкова? Тези не мислят ли че името е за цял живот1

Ми тя не изглежда грамотна така че има смисъл че имената мязат на римски. Важното е децата да са живи и здрави нека третото да е момиченце Вирсачи.

На четиридесетия ден бебето се представя пред Господа в православния храм. Прави се Кръщение, при което Тайнство върху бебето слиза Светият дух. Ритуали, при които се събират само жени - орисници, които да "наричат" на бебето, са вещерски и антихристиянски традиции, които не водят до нищо добро за детето и за майката, която ги е организирала. Здраве на бебчето и в Бог напред!

Третото дете, момиче , ще е Ильена.

Иван и Янко демек

Не трябва ли да е Яник, а не Ианик?.... Имаме си прекрасна буква Я съчетаваща точно тези два звука - "и" и "а"... Живи и здрави да са синовете им :)

Много ми е интересно как ще се произнася Ианик, защото всъщност ще звучи Яник, както си му е редът в българския език. Ще има да го пишат Яник и после цял живот да се обяснява! Родители, мислете малко и за децата си, а не само за собствените си мераци. Ивиан пък звучи като минералната вода Евиан и напомня на гавиан - вид крокодил. С една дума - пак българска простотия. По-добре да ги бяха нарекли с обикновени православни имена, вместо тези из.ъзици.

Добре, как ще напишеш "Я" на телефона ако имаш само латиница и не знаеш, че има и кирилица - "Иа" Можеше да е и "Уа". Момичето е плеймейтка.

Неграмотното си е неграмотно...

Ох, напълняло е Муцито, добре, че го има фотошопът.

Мажеше Имил

Бе кой и е "партньор" на тая овца? Кой я е заплодил?

Напомня и на Павиан, род маймуни.

И двете имена звучат като правописна грешка, но какво да се очаква от една неграмотна плеймейт(ка).

Майката е българка само по лична карта. Бащата след тези имена по добре да не се показва

Има списък с 20 разрешени имена. Трябва и тук да се въведе с подходящи за езика и територията. Свещена тъпота.

Ще го преглътна... по-скоро Иван,но Ианик?? Яник или Янек???

"...носят названията ".... чудесен изказ дами и господа журналисти, като че се говори за част от неживата природа... а че имената са...без коментар:)

Баси тъпото създание ... Да си кръстиш децата с правописни грешки само и само да можеш да им пишеш имената на шльокавица .....

Следващите - Штериу и Павианка

Какви синове? С тези имена майка им ги е определила, че са от третия пол. Яко тъпа...

От къде тази жена има пари за такъв стандарт? Дори не е красавица или умна? Работила ли е нещо? А това ИАник вместо Я е толкова дразнещо.... егати напъна! Иван и Янислав са къде къде по-приятно имена! Дори да бяха Илайджа и Джон по-добре!!;;

Така се получава, когато някой държи на всяка цена да покаже неграмотност, простотия и претенции за изключителност, а всъщност е една тъпа селска пръчка. Като въшка на чело.

Групаци оставете имената на децата на мира. Гледайте си вашите деца... ако имате такива. Освен това името на детето Ианик не ЕС правописна грешка и не се чете Яник. Това дори не можете да проумеете.

Ужаст!Колкото по-малко е акъла на родителие, толкова по-"необичайни " са имена, но тая е избила рибата. Децата не са виновни, но ...крушата не пада по-далече от дървото

Е,да .Ти силно блесна с коментара си.

Толкова хубави и интересни имена не бях чувал. Другите близнаци просто ги кръстете Иран и Ирак че по лесно се помнят

Хм, интересно какъв друг синоним на "име" ще предложиш ти... то плюенето лесно, ама иначе...

Добре, че са написали в статията от къде се предполага да я познаваме, че не бях я чувал преди... Нито "Мис Плеймейт", нито селскостопански предавания (освен "Бразди") съм гледал или гледам... А пък български "рап"... опазил господ...

Светкавичък и грамотевичък, малоумници!

Иязък за иначе хубавите имена Иван и Яник.

Всъщност, възможно е мама да не знае цялата азбука и затова да е исписала буквата "Я" като "ИА" А може би децата ще са рекламни лица на известна марка минерална вода..... Да са живи и здрави :-)

Че коя е тая марка вода?

Бразди е супер предаване!

Трудно го произнасям ИАник иде ми все Яник! Ивиан пък все ми навява Павиан!

Айше Капчикова е п*макиня, от село Ягодина, община Борино. Какво ви учудва.

Ася Капчикова забрави кога се * за пари, за да си плати наема на квартирата. Криско, макар и късно, й би шута.

А как се чете?

Генерале, на помощ! Вади метъра да сметнем дистанцията, за маските при посещение на новородени- да не говорим! Къде са Ви глобите?!? Или за такива няма?

:D:D:D

Цианкалий и Арсеник :) :D П.С. Народът съвсем изтрищЕ с тия имена!

На дяда си Иван и на дяда си Янчо са кръстени....Горките деца...

Имах педвид Evian, но моби би греша при произношението :-(

Са боклуци

Евиан, нали? Макар че в англоговорящите на е викат и и можеби е Ивиан?

Идея

Най-точния коментар!

Не може да съм по-съгласна!

Това не са имена, а случайни съчетания от букви. възможно е и да е имала нещо предвид, но да не знае как се изписва на български и е сътворила тази простотия.Милите дечица.

Особено името Ианик ясно показва непознаване на фонетиката и правилата за писане в българския език.