Коментари - Атанас Месечков и съпругата му изпращат лятото сред спиращите дъха пейзажи на Позитано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези като попораснат дали няма да умират от срам,че са били на тези снимки като най-важните ! Колко сте елементарни - какво можете,кои сте,вие ли сте най-заслужилите българи,най-красивите,най-умните ....... ?! ...питам и тези,които са ви публикували кичозните снимки !!!

Първо вече прилича на сутеньор, а не на танцьор. И второ винаги съм се чудила,ама те фотогрофи ли си водят с тях,щото това не са аматьорски снимки...,за каталози ли ги снимат???

Кои са тези?

А какво става с МекГъз?

Карикатури.

Критическата възаст, но какво е това болестно състояние на тази жена да се прави на 16 годишна с чупки и патешки джуки в инстаграм? Е, няма как да върнеш времето назад, нито да го заличиш от себе си, просто остаряваш като цървул, а не като катедрала... Подопечният и т.нар. съпруг дори не подлежи на коментар.

Хубав мъж

А кой е тоя и тая?

Кои пък са тия? Колко си платиха за този пасквил?

жената е собственик на лаборатории геника, оттам са парите

Ако за другите се бъзиках, то тоя верно нямам представа кой е...

А кой е Ат. Месечков, нежели съпругата му ...

Хайде стига сте ни навирали в очите разни такива, които ,незнайно от къде, имат пари за подобни почивки. Това вече граничи с цинизъм. Някакви неизвестни, непознати, настъпили някакъв паричен поток и докопали се до част от него демонстрират благополучие. Интелект нула, принос за обществото нула, но благодарение на простотията на този народ такива тъпанари като тях и разни прости чалгаджии благоденстват.

Кои са тия изобщо? Месечков не беше ли обратен?

Позитано е едно прекрасно място за което повечето хора, ако не са имали възможност да посетят, то поне са чували, но тези двамата кои са и защо въобще има такава публикация за тях.

И какво и аз бях там преди 4г..и какво голяма брънза

Колко съм щастлив за тях! Освен че могат да си позволят такава красива почивка, могат и да си платят на ДИР да ги публикува.. А нормалният, средно статистически българин може ли да си позволи това? Едва ли. Той е зает със задачата да оцелее.. Така че едва ли му дреме на някого за тези двамата..

Италия е близко ,който не е искал той не е отишъл. ПАк добре,е и тия са открили тези места, макар и след всички останали .

Наско се опитва да пооправи вида си с брада, но само с брада не става ако нямаш нужните гени.

Този не беше ли от другия бряг?

и на двата бряга е, яд ли те е?

Не си поплювайте, нпаров пишете ДЪХОСПИРАЩИ.

Кои са тези странно облечени съблечени хора? И какво търсят в Италия? Толкова разголени хора там няма никъде и никога да видите... Аман от всякакви наши свирки и духачи, които в чужбина първо свялят дрехите, а след това пускат небивалици, че са някакви ВИП...

Па я си сЕдим у село и дОим кравите!