"Аватар" – не просто филм, а цяло преживяване

Преди да видим втората част, ето какво не знаем за първата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак пък преживяване......

в първия има забележки по анимациите в динамика. когато тичат не им се напрягат мускулите . нещо като смийгъл - в лицето имаше 17 вида емоции, но в тялото мускулите ми все едно бяха нахлузен дунапрен . и нещо в инерциите и ускоренията имаше нещо сбъркано - при големи скокове се приземяваха все едно е ниска гравитацията а в началото на скока се изстрелваха като ракети . също така не видях да мръднат някое камиче или да отчупят някоя кора от дърветата с крак

Идеята за тези опашати същества е отблъскваща. Много фантазиране и липса на връзка с истинските неща. Занимателен филм за хората, които искат да избягат от действителността и от скучния си живот.

мнение - нали знаете,че не сте длъжни да го гледате? Преди да давате квалификации какви хора биха го харесали се сетете,че свтът не се върти около вас. Щом имате виждане значи сте го гледали,съответно или пренебрегвате собственото си схващане или оригиналничите в жалък опит за внимание. И между другото - четохте ли репортажа изобщо ? Ако не асимилирате описаното в него няма какво да се коментира- по добре се въздържайте Плоско е

А твооето писание е глупаво и негрсмотно

Абе, И, не ти ли минава през малкия мозък, че това , което си написал , важи с пълна сила и за теб. Ти какво искаш - никой да няма друго мнение освен това от промития ти мозък, свикнал само на най-елементарни възприятия по комикси, безумни анимации и никакво четене на книги. ? Ами не му харесва на човека . И не , не казвай да си слуша Азис. Защото това е другата идиотщина, която казвате, защото не можете да измислите смислени доводи, които не са и нужни . Сигурно се пъчиш като демократ, отворен към света и културата, а всъщност си малко леке с промит мозък

Гледах първия филм и ми харесаха някои от ефектите, но втория филм не мисля да го гледам защото първия филм нямаше смислено съдържание и разчиташе прекалено много на ефектите.

много философи

Не разбра най - важня смисъл. А той е че хората са унищожители!

Точно вчера го гледах на 3d в киното, последна дума на модата екран звук и фотьойл... Все едно друг филм гледах. Кеф! Хем имам хубаво домашно кино... нищо общо. Препоръчвам, гледайте го, щото после няма. Инаа и около 5 минути от новия Аватар в края.

Един от най-великите филми!! Чакаме с нетърпение продължението!!!!

Онази половина с белите "завоеватели" сега Джеймс камерън се е поправил и ще ни покаже животът на пандора без намеса на земляни

Никога не съм гледал по-скучен и глупав филм, освен това историята е 1 към 1 с Покахонтас.

Сигурно тия с Жан Клод Ван Дам по яки, а?

даа, Пешко е объркал професията (каквато и да е тя) - да вземе да стане сценарист. "Покахонтас"?????!!!!

Какъв идиот без възприятия трябва да си, за да наречеш този ,,свят,, красив. Това са някакви изроди, лицата им отвращават , всяват страх. Природата е подтискащА, тези звуци и нечовешка музика са гадни. И как може да се казва ,,автентична,, за Пандора, след като пандора на съществува.

Абе и жабата е грозна, ама и ти не си красив за нея.

Какво защитаваш ти, бе, номериран трол за жълти стотинки. Щом си се опитал и знаеш, че жабите не те харесват , е ясно каъв изрод си.

то за ограничените "естети" всичко извън тяхното ограничено схващане за нещата е "уууууууууу"

Изчерпаха се! Ще се става безработен

Аз отново ще си гледам https://youtu.be/wNt8fxLFLds "Как закалялась сталь". На концерте Кобзона, бля.

че прототипът на Нави-тата са индианците - коренното население на Америка, което завоевателите са изтребили почти до крак... Затова сега съвременниците им изпадат в такова кравешко умиление, все едно ни лук са яли, ни лук мирисали.

няма лошо при Джеймс Камерън.

А иначе бас хващам, че дежурните ганьовци плювачи до един са фенове на пропагандното сАвеЦко кино и тъпите БГ сериали! Иначе сега са много критични към Аватар 2! :)

всичко можеш да хващаш, включително гонореята от бастуна ми...

Първата част беше много красив и революионне за времето си филм! Втората част едва ли ще е толкова запомняша се, но ще се гледа задължително!

Там майорчетата и полковничетата ги пробождат и отгоре, и отдолу! Спести си го..

Тва, селянчетата, по-добре да си траете.

Има такъв тъп филм....за мноу тъпи хора

Пусни си концерта на Азис

Истояиата във филма беше добре разказана, много живописно и увелкателно. Имаше малко политика отвъд историята. Не знам в добрата посока ли беше или в лошата. Не съм убеден, че ще гледам втората част.

Колко много пари са дадени,за да се направи тази простотия!!!

Ко ти разбира свиня от кладенчова вода

Поредната американска простотия.

Поредният български коментар-простотия.

Поредния сельо се изказа ...

не беше трагично щеше да е смешно - тооооолкова ограничени "умуве", а така държат да изпъкнат..... Не схващаш нещо - не плюй , трай си Някак си по не просташко ще е

Хахаха, и какво пък толкова има да се схваща? Плоска история, толкова предвидима, изтъркана...като всички филми на Камерън, де. Нищо революционно, клиширани до немай къде, но пък обилно рекламирани.