Айрис Апфел - една модна икона на 102

Тя сама се определя като „най-възрастният тийнейджър в света“

Обратно в новината

Коментари - Айрис Апфел - една модна икона на 102 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жената е с бяла коса не се боядисва не се прави на по -мрада страхотно отношение към живота..извинете но тук в БГ 70г..са грохнали старци

В тази жена има поглед на млад човек ..евала, имала е бизнес цял живот с определн Лично избран смисъл.. живее както тя иска ...бих казала респект дори макар че съм на по малко от полвинатаот възрастта и ...за всички в форума

.

Изобщо не става дума за дрехи, а за това, че и на 102 можеш да се радваш на живота и да не плащаш "данък обществено мнение". Ок, жената е малко ексцентрична, но да не би да е по-добре на 50 да беше сложила черно, да е със забрадка и да живее само за сериалите както правят масово жените по нашите села? И едва ли не да се чувства виновна, че е още жива? Това ли предлагате?

абсолютно не в тази жена има живот и енергия

Никога не е късно да станеш за резил.

Всяко нещо с времето си. Това че на бабето ѝ се е развалил часовника, не означава че времето е спряло да върви. Изглежда нелепо. По-скоро на клоун от цирка, отколкото добре облечена.

Нале? Вместо да си сложи забрадка и да носи басмяна рокля, тя се облича както и харесва

И що трябва да сложи забрадка и басмяна рокля? Както се е облякла като клоун ще изглежда смешна дори и ако беше 15 годишна, но на една 15 годишна може да ѝ се прости лошият вкус, на една 102 годишна, която не си знае парите -трудно. Някои хора в стремежа си да бъдат забелязани са готови на всичко.

Ти можеш ли поне веднъж да се набереш: https://youtube.com/watch?v=NY7qowLQgRQ&si=O2ISw2WSc3bb8Hyn Не да ти е нормално 5 пъти по 10 набирания!!!

Ти определено си млад, скучен, сив и определено душевно състарен мрънкалник от средновековието

Сега разбирам откъде Евгени Минджев черпи вдъхноение тоест плагиатства за папагалската си визия

При Оригинала е Изкуство, при подражателите е кич.

Скучна, сива личност като вас, не разбира нищо. И в случая не визирам Минчев, който подражава на Киркоров.