Айрланд Болдуин разкри, че като тийнейджърка била изнасилена и направила аборт

Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър сподели това по повод решението на Върховния съд на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно животът ти щеше да протече иначе, ако беше родила детенцето, особено при богати и подкрепящи родители. Нямаше да имаш толкова татуировки, нямаше да имаш толкова токсични връзки, а основно грижи за малкото човече, то каква вина има за изнасилването, че да го убиваш?! Темата е доволно щекотлива!

Можем!!! Тогава за кво сте ни ? ?? Бъдете жени, не е срамно!!! Тогава и мъжете ще бъдат мъже....

Тая е като цяло бичме... ни ханш, ни талия. От горе до долу равна като бидон за ракия, както е казал, мисля, Елин Пелин

Равна отгоре до доле като бадем за ракия :) Дуда е най-убава мома у село. Нема кръст, нема половина - от врато до доле равна като бадем за ракия. Само един кусур има, че като говори, подсмърча и си бърка с язико у носо, ама кой това ти гледа. Човек без кусур не може!

Ми като се е*ете ще си раждате децата, и ще си ги гледате !! Време е да се търси отговорност на жените!!! Ревът че няма мъже, пък те кви жени са? Нито могат да готвят, нито да чистят,нито да обгрижват, и децата ще си трепят...това са жените на 21 век, изроди....

Мъжете могат ли да чистят и да готвят или и те са изроди?

Взимам го момето и изнасилено. Само да вземе малко парички от тати.

Бате, тая е много грозна.

Какъв "модел" с тези татуировки? Да не е модел на пандизчийско облекло?

А защо е сложила тия ТАТУИРОВКИ като някаква Наркоманка ??? Изнасилванията ЗАПОЧВАТ от разни цигански турци- и техни помагачи- Предатели- Мутри- Крадци, и Трафиканти на Наркотици.. Тия ИЗНЕРВЯТ всички с аларми, кучета и китайски бомбички и пиратки.. Мачкай ги !

Да погнат мъжете, за грижи и приходи за тези деца. Няма такова нещо като безплатна вечеря. Да плащат като не знаят да го държат в панталона .

Такива като тая, като са много отворени за телата си, да вземат да си зашият путките. Така няма да ги ебът когато се дрогират до безсъзнание. И байгънчо да вземе да се загрижи за милионите наркомани които умират от свръх доза но преди това повличат след себеси ноириентирани милиони тинейджъри

Тук си говорят без да са наясно с нещата. Дори ако си изнасилена нямаш право на аборт според това решение... Трябва да родиш изрода... Това е неправилно и отвратително!!!

Откъдя накъдя някаква разглезена богаташка разпоретина ще ни дава акъл какво да мислим за абортите? Баща и застреля жена най-спокойно по време на снимки и му се размина. Тая ходила по разни купони с други разглезени богаташчета, наливала се с алкохол и наркотици до безсъзнание и се праскала с когото свари, после направила аборт защото дори не си спомняла с колко души се е чукала. Акъл от такива не щем.

Защо никъде в медиите не се споменава, че това не е пълна забрана на аборт, а забрана за аборт след 6тата седмица, когато плодът е вече оформен и това дефакто е убийство? На изнасилените никой не им пречи да направят абот в първите 6 седмици, ако се докаже бременност. Има дори хапче, което се приема до 24 часа след нежелан полов акт, проблемът с него е че след това един месец не могат да се плякат както си искат.

Ами кой знае къде се е бутала и какъв живот е живяла. Мен що никой не е дошъл да ме изнасили? Точно от жени със съмнителен морал съвети не искам, мерси.

Не е наследила красотата на родителите си.

Бременните жени да съдят до дупка мъжете с тест за бащинство, никой да не се измъква. Мъжете да издържат тези деца, докато станат на 18. И не някаква мизерна издръжка, а издръжка за достоен живот. Давайте смелчаци !

Не само парите отглеждат щастливи деца

Значи пийте, дрогирайте се до безпаметност, и после обвинявайте другите.

Тия се правят на по католици от Папата?!

И откога такава курва може да бъде стожер и да дава мнение в обществото? Ким е трябвало нея да абортира, като чета..... Чифутски проститутки, с две думи. И убийци, да не забравяме, все пак. Ми сама си признава, че има две убийства зад гърба си, и се разхожда (така де, чука се) на свобода още.

Дайте право на жените да убиват, пардон за да не звучи толкова грубо да правят аборти. А защо не и на мъжете? Не искаш детето - пишеш заявление до съда и после никакви издръжки и прочие глупости ... нали сме за равноправие? Къде е то?

Какви мъже и издръжки бе, смел Колко самотни би има? А майка ? Кой в какво задължава мъжа? Докато от жената се изисква постоянно? Ай сиктир. Живейте си в пещери и поля, оплождайте се и не се месете в живота на адекватните хора в 21в

Пилешкият ти мозък ням да ти помогне много в никоя сфера от живота ти

Ти на някакви тежки наркотици ли си или си малоумен . Не искаш дете правите аборт никакви издръжки никаква отговорност. Но те си прекалено умствено ограничен за да разбереш, че това решение пречи и на много мъже които са за аборта.Ти като имаш дете ще плащаш издръжка, щеш не щеш закона ще те задължи ,ако не плащаш ще лежиш . А аз ако не искам да имам дете с жената с която съм и тя не иска но стане инцидент .Този иинцидент ,ще се реши много бързо. Не с меси в решенията на другите а се плащай там издръжките и реви за равенство клоун .

Котьо котьооо, ще пропускаш въздух ти моме…

Бе кво го защитавате тоя дзвер? Ми като знае кво е са растеш между двама, които се мразят що се ебе така, че са забременее? А знае ли тя какво изпитва горкото същество, заченато от двама малоумни, когато го изчегъртват от мястото, което е предназначено да му осигури сигурност, топлина, храна и обич, до момента на раждането. Понеже то те го е искало, никой не го е питал "Искаш ли са ге заченем?", то просто се случва по законите на живота. Да се ебе може всеки. Да се ебеш отговорно не е за изроди.

Абсолютно, двама си правят кефа, а най- невенния плаща за кефа на двамата безотговорници. В края на краищата живеем в 21 век и има сумати контрацептиви. Не говоря за изнасилванията и за бебетата с малформации!

И аз съм на същото мнение. Не сме в Средновековието. Има превантивна и спешна контрацепция по отношение на нежеланата бременност. За останалото е аборта по медицински причини. И дай ся щото няква обичала да пие и са куфее да вземем да не спим заради драмата на живота й.

Така, като Ви чета, точно от Средновекоието изглежда, че сте.

Средновековието неслучайно е известно като "Тъмтите векове". Един ден и времената, в които живеем ще бъдат наречени с нещо също тъй безцветно и безрадостно. "Безумният милениум" най-ни подхожда според мойто лично арогантно мнение, и идеите, които Ви се струват светли и "хуманни" ще будят ужас и погнуса, както някога лечението на душевните болести, буди същия ужас у нас.

А случайно да знаеш че и контрацепцията смятат да забранят . Ще ни обясниш ли как по-точно ще се пазят жените без нея ?

Аз не съм срещу контрацепцията, а срещу рисковоно сексуално поведение. А въпросът е принципен и не засяга само великата кравария. В България нито абортите са забранени, нито контрацептивите, и ситуацията пак е "майка плаче".

А добре а знаеш ли че смятат да забранят и сексуалното обучение в училище. Ще не обясниш ли след като младите нямат обща култура и контрацептиви как да правят отговорен и безопасен секс ? Знаеш ле какво е станало след като Чаушеску е забранил аборта в Румъния съветвам те да прочетеш .

Добре че си пояснила че си от село, иначе никой нямаше да се досети .Отиди удари някоя мотика на нивата да си успокоиш нервите. След това наготви на мъжа си и започвай да раждаш не си губи времето тук мястото ти е в кухнята .

Ти как се ебеш отговорно оргазъм получавала си някога? Или се възпремаш като животно за разплод което дава да то ебат само за да забременят. И какъв ти е проблема с болните деца нео -нацистка ли си ?

Тази Айрлънд е пример, че не винаги крушата пада близо до дървото. Колкото е хубава мяйка й, толкова е грозна щерката. А като гледам и акъл няма!

Коментарите тука били зле. Не, ще седнем да съжалявам някакви лицемери, които след 30 години излизат и попвят да обясняват, че били изнасилени. Що мълча толко време ма? Щото са е модерно и темата на деня.

Как един Кевин Спейси го съдят с години защото преди 25 или повече години може би е опипал някого по бедрото и за това го съсипаха и не само него. А тази за изнасилване, и с доказателства (генетични материали) не го съди а се явява Инстаграм и фейсбук жертва

Ужасни коментари. Момичето е било младо и глупаво, каквито сме били всички. Отишло на купон- кой от вас не ходил-напило се и извадило лошия късмет някой да се възползва от нея. Да, после го е ударила на още купони и див живот, но след такова ужасно събитие не е ли разбираемо?

Как да го разберат? С какво?

Факт!

Тази е егати парцала.

Парцал от парцали разбира. Че ти друго виждаш ли , докато си дзвериш в снимките на хората?

Коментиращите ТУК са от най ниските слоеве на обществото в Бг. Добре, че никой не ви поглежда, нито иска да ви знае.

Напълно съгласна съм някои от коментиращите тук са утайката на обществото. Да плюят другите и да използват нецензурни думи е най-голямата гордост в живота им .Толкова е жалко .

До там могат. Умствено и всячески импотентни.

Значи и ти си от най-долните слоеве на обществото, щом коментираш тук. Шнорхел хоботски!

Лекувай си цириите при ветеринар във ваше село, ако има такъв. Само той ще ти помогне.

Пиела много, купонясвала много, накрая я изрязали. При много алкохол и партита има и много сех ама на това друго се вика.

То и ти ходиш по партита, но ако някоя горила със страп он се качи върху тебе и ти обърне по корем, друго ще зацвилиш. Дано пък :))

Хубаво статията. Глезаната с кинти, ахо ихо, накрая ох не целия. Айде, аман от американски филми.

Е, дедо Байгън вече не дава аборти. Ще раждате и тва е!

Това не е решение на Байдън, а на Висшият Съдебен съвет .

Гледам баща и.... Гледам нейни снички от инста... И виждам, че приротата наистина си почива в следващото поколение и че децата на известните личности са жалки техни карикатури.... Бе кой ще я изнасилва тая татуира свиня бе!?

А бе Щерев, как може да истърсиш такваз простотия. А и тоз под теб, и той ги плещи едни...

Ми дай тебе да гледаме, ама чакай да сложа кофа до себе си първо.

бащата е борец против оръжията ,но стреля и убива хора, жена му се прави на испанка а е американка коренячка, щерката се бори да не секнат убийствата на бебета....холивудска клоака отвсякъде....и това ми било "звезди" ПФ

бащата е борец против оръжията ,но стреля и убива хора, Така ли да ти дадат в ръцете пистолет с уж халосни патрони който е предазначен за сцена от филм е далеч от глупостите които си изписал . Това беше трагичен инцидент който се случва за 2 път за съжаление така си отиде и Брандън Лий.

""замислих какъв би бил животът ми, AKO бях забременяла"" - е , в крайна сметка " била ли е била забременяла", както се казва в някакво време и наклонение на български или само си работи за рейтинга? И защо не каже кой я е изнасилил? Щом иска да е в крак с движението против абортите, защо не се присъедини към My too също? Или този е бил някаква отрепка , от която не може да измъкне нищо.

На такива дето ако вестниците не пишат за тях те сами си пишат за себе си. Кой знай къде се е надрала като мотика, излашкала се е, после ох ах, дай ще се правим на интересни. Що не се оплакала в полицията? Инстаграм героиня. Пфу. В Америка теябва да се шуми около тебе че са не те забравят. На циганка мяза с тия татуйровки.