17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Бога! Откога я чаках тази новина?! Вече мога да си отдъхна!

уува работа, ма....

Майкъл Джексън направи сумати операции и пак си беше негър та така.

Wats up niga!

На поглед го е докарал вече, точно така трябва да гледа един истински мъж ха ха браво

Дайте му пушка и един патрон с девет нули, и да се приключва тая драма. Стелияно, чуваш ли ма?

Българските женички си го ловкат много.

"Ромът е човек само когато е далече. Щом се приближи, той става просто циганин." Руда Дзурко, ромски художник

Е това се казва истински МЪЖ! Не е някой смотьо като повечето дето се изказват тука.

Браво, че прави нещо със себе си. Не по най-правилния начин, на тая възраст анаболите не действат както при 20-годишните.

търси внимание ромът, криза е.....

Looks like a niga, smells like a gipsy....

Хахаха

хахахахаххахахахахах

А няма ли някакви хормони за формиране на вкус и стил ?

метаморфозата ще го направи напълно безполов.....

Ами защо бе, сине майчин се опитваш зорлем да се правиш на идиот? Пееш разкошно, какво повече искаш??? С този ужасен външен вид по-скоро отблъскваш хората.

Понякога давало психически отклонения - ха-ха-ха-ха. Този сбърканяк си е изцяло едно психическо отклонение.

Какви мъжки хормони, бре Василе?! То сега модерно е да сменяш пола, не да си подсилваш твоя оригинален. Режи пацата и сменяй на Василка, че изоставаш от Холивуд!

Някой прочете ли тази глупост докрая?

По-добре малко хапчета за интелект ... опаа, нямало такива, да взима квото има тогава...

Какво може да си причиниш като видиш 5 лева в джоба. Акъл ти трябва Васкоооо.

Те тия тука са си с психически отклонения и без хормонална терапия :D

A, дойде му акъла. Стига с тия гейски работи. Мъжа си е мъж, жената си е жена.

в Анадола това е вървежно, нали напоследък там се изявава само - обрасъл в главата и оскубан във веждите и краката. То и в БГ тази визия се е наложила по разни батки и фитнес маняци. Та Азис само се нагажда към изискванията на клиента. Явно да се разхожда по токчета и червило в Анадлола, може и да им е фетиш, но не е прието да го прави публично:))

Точно пък на него хич не му вярвам, лъже като дърт цганин. Веднъж се беше явил в едно шоу в нарисувани косми по гърдите и подплънки, които да го правят по-мускулест - много добре си личаха под ръкавите. А и не само това, забелязвам, че редовно говори измишльотини, колкото да е интересен. Дори не знам какво толкова го превъзнасят като певец, за мен не е нищо особено. Ако не беше скандалният имидж, никой нямаше да го знае.

Отивам да повърна.

АБЕ ЕЙ, ТУК СИГУРНО ЧЕТАТ ДЕЦА. РАЗКАРАЙТЕ ТОВА ЧУЧЕЛО. БЛЯК...ПОВЪРНАХ...ОМАЗАХ СИ КЛАВИАТУРАТА.....УЖАС.

Каква глупост, предпочита да прилича на плашило и по важното е , че има и психични отклонения!!!!! Еееее,василе, като полудееш,не ти го пожелавам, тогава каква ще е мечтата ти????Мислиш, че си постигнал нещо, което е повече от нищо! Бъди здрав,такъв ,какъвто господ те е създал и използвай таланта си, ако има такъв!!!

не е имал ли окосмяване преди? Глупости на търкалета ...

И бицепсите са плод на болезнена процедура при д-р Георгиев. Освен това то помня от един афиш във Варна. Запомних го защото имаше супер много фандаци по гърдите. Това още 2000-ната година. Ай стига е мрънкал.

Успехът има цена. Да си от една култура, а да се реализираш в друга - цената е стократна. Затова Майкъл Джексън и Азис, които са платили тази цена, са се осакатили душевно и успехът им е свързан с огромна лична несигурност относно външния вид. Лично аз харесвам някои от песните и на двамата и ги приемам в тяхната цялост, съзнавайки, че няма как да са това, което са, без огромната лична несигурност.

Ами като ходиш по кофите за боклук и ядеш отпадъци, как няма да ти стане лошо и да повърнеш. Азис не ти е виновен, дядка.

Само заглавието . Този не ме интересува .

И Майкъл Джексън не се харесваше и имаше психо отклонения. Не му е лесно да е ромб

Kaк се превежда от турски "кьопек"

В Маската направи много добро впепатление с интелект и чувство за хумор.

Много лошо гледа тоо манго джери.... До вчера се кършеше като..... от днес вече се прави на мутраген....

Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Какъв Майкъл ДЖ., какви 5 лева, какъв Азис. Пак ме напъна...

Дочетох го, ама йок файда... Въобще не разбрах за какво се бори главния герой и кое му се е "метаморфозирало". Че има психически отклонения - това е ясно отдавна. Само да поддържа интереса към себе си е готов на всякакви изтезания и извращения. Важното е скандал да има....

Хайде сега нова песен запя! Както се казва, до вчера искаше да е жена, а днес мъж. Проблемите на този човек са в главата. Чуди се, как да излезе от тази криза в момента.

Това новина ли е? Каква метаморфоза имат предвид? Това, че отново е станал дебел? Приличаше на мъж преди 2-3 години. Сега отново го докарва на мамаша.

Хаха - понякога давало психически отклонения... То на луд, накъде повече да дава психически отклонения ?!? Докъде я докарахме ... Луди, неграмотни и малоумни да влияят на хиляди българи ... Пълна деградация!

проблема ти Васко е, че си мързелив...типично. тяло се постига с труд, храна и добавки. а, тези дето ги мързи, се дупчат с химия и хормони... е, комплексите са си комплекси... дупчи си се, щом те радва. за талант, там си н.1, макар да не съм фен на тая музика

petrovito

човека е музикален талант. това, че има по-големи глупаци, да се влияят от такива си е за тяхна сметка

Не е до мързел. Проблемът на Азис е, че не може да има мощното тяло, което иска. На него стуктирата му е такава, че няма как да е огромен по естествен път. Всяко тяло си има лимити. Ако той беше примерно близо 2 метра и имаше тия заложби, щеше да му се получи с, както казваш, много труд. Та той дори няма силно телесно окосмяване - нещо, към което също се стреми по химичен път, просто защото няма по какъв друг. Идеалът за мъж на Азис е мъжът мечка. Той е споделял, че яде много. И това, което не може да го постигне по естетвен път, го постига с операции и игли.

Никога не е бил мъж и няма да бъде защото той си е роден с женска същност и психика. Това че взима тестостерон може единствено да си докара много сериозни здравословни проблеми. Тестостеронът е забранен да се приема без рецепта и то само при хора със сериозен хормонален дисбаланс, или го взима нелегално или някой “лекар” му го дава но това е страшно опасно.

Разплкаф са от тоз бюльбюль!

Дефекта върху който трябва да работи е в мозъка.Трябва дълго и продължително лечение.

ЕМи, то не може до 40 години да си правиш лазерна епилация навсякъде и после да се чудиш що не ти растат косми. Така ще стане и с дисагите му, след известно време ще се чуди къде са и какви са тези две стафидки дето са му останали. Ендокринната система и хормоналния баланс са деликатно нещо. Щом вкарва тестостерон отвън, компенсаторно тестисите и надбъбречните жлези, спират да произвеждат, за да се поддържа баланса.