17-11-2017 20-11-2018

Коментари

официално е първия български киборг.Няма част дето да не е подменена - то ребра ли не бяха и кво ли още не.И в "Двестагодишен човек" Робин Уилямс изглеждаше като младеж

Пластичната хирургия е като санирането... фасадата нова,канализацията същата! Тази като умре вероятно ще я хвърлят в жълтият контейнер!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Кой го интересува тази?!

Баба ама едно време толкова патки е изяла. Само най-големите мутри я цомбеха.

Поправена навсякъде, восъчна фигура,a не бива и естествена жена.Как може такива Барби да са модел за красота?

Елли белии. 50 години личат казват комшиите.

Личат но сто евро са си сто евро и куп двадесет годишни хубави момета правят чудеса за да припомнят на човек младостта, само за да се сдобият с тях :) Па бабите да си се фотошопват що им е кеф , все тая :)))

с

Лошо няма, родила, отгледала дете, сега внуче. Е, вече по-малко внимание и обръщат мъжете, такива като нея стават милфки, хвърлят мрежата към по млади мъже с: "ела кака да те научи, остави ги тези твои връстнички, те нищо не разбират". Всеки с играта си;)

На мен лично не ми харесва и на живо без филтри и професионални камери годините си й личат, да не говорим за корекциите. Но не може да се отрече, че изглежда страхотно за 47-те си години. Просто се огледайте и вижте лелките на по 35-40 години с по 20-30, че и повече, килограми отгоре. С виснали шкембета и разплути задници. Все пак моите предпочитания са жената да остарява без хирургична намеса - просто е по-красиво!

Галина еди коя си има право в своя фейсбук да публикува каквото си поиска. Вероятно с нейно знание и съгласие сайтът й прави тази услуга - реклама. Нищо лошо. От снимките струи единствено самочувствие и огромна самооценка на Галина еди коя си. Пак си е нейна работа. Но освен самочувствие на снимките се вижда позавехнала жена /няма страшно - това е естественият ход на живота/, която е и да е била красива някога, вече и това не личи от многото корекции. А има жени, които остаряват като катедрали - със своята си хубост и с достойнство!

Стига сте карали хората да си въобразяват други жени и да прелюбодействат в сърцата си. Истината за съжаление е, че всяка красота/цвят увяхва колкото и да не го казвате. Имайте страх от Бога. Стройно и красиво тяло - страхотно, но предназначението му е да се консумира вътре е брака. Да е жив и здрав партньорът и и да и се наслаждава както и тя на него. И да се радват на наследници.

селянка ... селска пръчка от Две Могили, където на младини здраво са `и го набили.

И преди да се подложи на толкова пластики и сега си е ужасно грозна,надута и противна.

Баба е и то не откакто дъщеря и роди - преди 15 години я видях без грим пред салона, където ходеше да се тунингова и получих уплах, ходих да паля свещ в църквата. Лицето и беше цялото на кратери от всички козметични процедури и без 3 слоя шпакловка си е страшно. Момичета не прекалявайте с процедурите.

Защо все единия крак е пред другия? Един до друг май не е много удобно...

Гло е номер едно. Сички тука сте марши.

... хубавото вeрме в ..., hahahahahhahahhaha

Агънце е!

Баба си е отвсякъде. Гони петдесетака. Както и да се тунингова всичко вече си виси. Няма път назад.

Баба е на бебето, не на теб! Който сигурно си по-дърт от нея с паднал Сингапур и затова се злобиш по форумите!

И да е космонавта по-дърт от нея , тя пак си бабичка

Галина Иванова защо не подкрепя българския туризъм

Глория е красива жена и добра певица, но това не оправдава холивудското й самочувствие, с което отблъсква. Тя се държи надменно дори с хора, които истински я харесват. А хубави песни, които масово да се слушат не е вадила поне от 10 години, само лежи на стари лаври.

Мисли се за нещо, като мис Свят и Мария Калас едновременно. Цица крак напред на всяко фото.

Знае си цената...

А тя е около 20 лева.

Мноооого тунингована и неестествена. Важното е тя да си се харесва.

Ако не премята крак връз крак по снимките, гледката ще е ужасяваща!

Краката и са на буквичката Х

Умирате от злоба...