Вярно е, че една жена става баба в мига, в който, независимо от нейната възраст, на бял свят се появи първото ѝ внуче. Само че това далеч не означава, че в някои случаи не изглежда наистина странно тя да бъде определяна като такава, особено когато външният ѝ вид драстично се разминава с общоприетата представа за тази роля, призоваваща в съзнанието на повечето хора образа на забрадена старица с набраздено от годините лице...

Но все пак ненапразно хората казват, че всяко правило има изключения, а 47-годишната Глория, чиято единствена дъщеря Симона роди момиченце в края на февруари т.г., безспорно е точно такова. Нещо повече, преди ден тя за пореден път показа колко благосклонно е било времето към нея, позирайки пред фотографския обектив по бански костюм, подчертаващ фигурата ѝ, която спокойно би могла да предизвика завист дори у по-младите ѝ колежки.

Вижте снимки >>

Напоследък отказът на лятото да дойде по нашите ширини сякаш става все по-категоричен, а за това свидетелстват и синоптиците от малкия екран, които, за истински ужас на почитателите на горещите преживявания, вещаят гръмотевични бури през следващите няколко дни. Вероятно по тази причина изпълнителката на "Крепост" е решила да напусне пределите на страната ни, оставяйки за кратко Загорова и половинката ѝ Даниел да се грижат сами за малката Галина, и да се впусне в търсене на жаркия сезон другаде.

Така нейното пътуване я отведе в любимата ѝ дестинация, а именно в Гърция, където всъщност притежава жилище. Заради коронавирус пандемията обаче, през миналата година певицата не успя да спази личната си традиция, повеляваща да прекара по-голямата част от топлите месеци там, наслаждавайки се на почивка в имота си, но както изглежда, сега възнамерява да навакса пропуснатото.

От близо седмица тя не спира да споделя в личната си Инстаграм страница кадри, разкриващи на последователите ѝ в платформата част от красивите пейзажи, превърнали се във визитна картичка на южната ни съседка. Но снимката, приковала вниманието на потребителите в мрежата, безспорно е тази, на която Глория е разперила ръце под слънчевите лъчи на лазурен бряг, облечена в цял бял бански костюм с тънки презрамки и дълбоко V-образно деколте, чийто десен е на сини пеперуди и флорални мотиви. Плажната ѝ визия се допълва от разкроена бяла риза и очила с тъмни стъкла.

"Животът е прекрасен", гласи посланието ѝ към публикацията, събрала хиляди харесвания.

"А ти си прекрасното му олицетворение", пише един от почитателите ѝ.

"Така му се живее на човек, като те гледа...", допълва друг.

"Красива жена със страхотна фигура, лъчезарна усмивка и вълшебен глас", заключва трети.

Когато не се припича на крайбрежието, звездата на музикална компания "Пайнер" се възползва от приятните климатични условия, за да се разхожда из населеното място. Компания ѝ прави нейният верен спътник в пътешествието - домашният ѝ любимец. На повечето изображения тя е със своето куче, което е представител на породата немски шпиц.