Бадемите увеличават ефекта от тренировките за отслабване

Те могат могат да помогнат за сваляне на килограми, като увеличат полезните мазнини в кръвта

Обратно в новината

Коментари - Бадемите увеличават ефекта от тренировките за отслабване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залежават по щандовете викате??

Още изхарчени пари да се поддържат псевдо учени. Бадемите са полезни и това всички го знаят. Тренировките за отслабване са мит, това го знаят повечето хора. Отслабва се с балансирана диета, не с тренировки. За да отслабнете с тренировки, трябва да имате режима на професионален спортист, но ако го имате, едва ли ще ви трябва отслабване. А тези, които имат нужда да отслабнат, не могат и с 30 минути тренировка да се справят. Та, да повторим - отслабва се с балансирана диета, която със сисгурност е значително по-здравословна от буламачите, които повечето с наднормени килограми ядат. Балансираната диета включва и ядки, а бадемите са ядки. Дали трябва да се ядат 60 грама е спорно, защото това са много калории и няма да има място за други храни. Спортът е с цел да се изградят мускули на мястото на тлъстините. Да се подобри издържливостта, за един по-качествен живот. Спортът гори много малко калории, че да може самостоятелно да се използва за отслабване!

диетата към физическа активност (умишлено не казвам спорт) ефекта е 70 към 30 в полза на диетата . при хора с нулева физическа активност, работа на бюро, ядене на боклуци и пиене на алкохол преди ядене , физическата активност има огромно значение . ако не си активен спортист и искаш просто да не си дроб и парцал , най доброто което съм открил през годините е 3 тренировки (макс 4) на седмица . 3 (максимум 4) манджи с месо на седмица. тия кето историите са добри , но до определена възраст . не се смесват мазнини и въглехидрати и като цяло въглехидратите се намаляват . не е проблем да се пропускат закуски . след 40 г. кардиото се намалява наполовина . тренировките с тежести също се намаляват, но по малко и трябва да се правят по умно и по планирано. основна грешка на някой мъж като одъртее и не може да прави 16 набирания е да почне да си наваксва с малоумно кардио по час и половина . относно бадемите - не се ядат сурови и не повече от 50- 40 гр. на ден и то не всеки ден

Батемите са много богати на оксалова киселина. Освен, че предизвиква оксалатни камъни в бъбреците и възпаление в ставите, тормози организма защото не може да бъде преработена и трябва да се изхвърли. Ако не вярвате прочете в нета.

Защо мислиш, че кардиото е по-лошо/неподходящо от силовите упражнения? Особено за над 40. Всички материали, които съм чел и повечето хора, които гледам да спортуват за тонус и отслабване го правят с кардио.