17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака произнесе заклинанието си, Съпругата ми ме ОТБЛОКИРА! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: [email protected]

глупости. Един мъж или е добър любовник или не - да накара жената да поиска пак с него, макар и да не му се е получило няколко пъти. Иначе всеки некъдърник може да докара жена до оргазъм - стига жената да е в съответният период от месечният си цикъл. То природата го е отредила - когато има най-голяма вероятност жената да зачене, тогава най-много и се прави секс. И добре, че е така, та да имат шанс и некадърниците :)

жените нямат простата за какъв оргазъм говорим при тях, изобщо

Някои мъже твърдят, че тъпите жени правят най добрия секс. То и умните правят, но не с тях.... Мисля, че този стар виж обезсмисля статията.

Да кажа и аз две думи по въпроса, след тази джендърска боза. 1. Ако не си важен за жената и не ти държи уважението, никога секса няма да е хубав 2. Ръгай яко, като за последно 3. Гледай и ти да си доволен от секса с нея. Това е най важното

кефа не се учи той е вроден но зависи много от мъжа

Има една жена която разбира от мъже, секс и пише зашеметяващо... работи във външно...не е министърката!!!

Секса е най-хубав когато съпругата я няма:):):)

"но на жената ѝ трябва време, за да запали." Една таратайка, колкото и да върти, без манивела няма да запали ! :))))

Аз съм джентълмен и харесван класическия секс без грубости и ексцесии. Но защо често попадах (сега съм семеен) на секс маниячки, от които някои ме караха да ги чукам в гъза (Защо?), други да ги щляпам по дупето, 3ти си впиваха ноктите в гърба ми и ме драскаха като котки. Луда работа, слава Богу не всички са такива.

- Скъпи, как намираш гърдите ми? - Трудно... - А вкара ли го? - Да. - Е, тогава "Оооооох"...

А какво е хубав секс за един мъж?

Когато жената е отдадена за теб..

Както казва Ал от Женени с деца-Пег, секса ще най-хубав ако теб те няма:):):)

имаше един виц... А, ми мийте ги тия п-ки бе другарко Петкова... само не разбирам, защо глупавата ви статия втълпява на мъжа някакви недостатъци и нужда от промени... секса е кулминация в отношенията между двама с чувства или чисто физиологично облекчение на такива без. но в във всички случаи е с поне двама участника, които са равнопоставени и двамта трябва да се постараят, както за себе си, така и за другия...

Ми може да пуснат статия за недостатъците и на жените- те също не са перфектни.

Грешка е да се стараеш да им угаждаш.Не само в леглото- по принцип. Накарай ги да те желаят- не е трудно. И мъжете и жените не обичат лесните победи . Угаждайки им ти пренебрегваш себе си- никой не обича другия, ако той не обича първо себе си. Успех и никога не ги наричай така.,, 24 mila baci,,-Adriano Chelentano

Няма жена, която да не харесва груб секс, защото чрез него се свързва с естествената си подчинена природа. Тези, които отричат го правят, за да тестват дали партньорът им е способен да ги задоволи. В интимен план, работата на мъжа се свежда до това да създаде подходяща среда, в която жената да може свободно да се изразява сексуално.

и как реши, че жената е с естествена подчинена природа? по-скоро е обратното, примера е прост и при хората и в природата = мъжките охажват, женската избира тоест ние се напъваме или спорим за вниманието...тоест контрола какво ще се случи е в женската страна блъскач, си ама на ножки

:) Охажването с У- Ухажване. Джентълмен не е подходящата дума в случая. Прелъстител е. Прелъстител не се става със съвети. Нито по картинки от Кама сутра.Ако една жена усети, че е привлякла цялото ви внимание- тя е завоювана. Борбата е първо за завоюване- после за равноправие и накрая за надмощие:)

Май е по-добре да ви разкажа аз

Или аз

Ръгай Рангеле,че съм нещастна,пари не ми трябват,остъй ги масата.

Старците знаем,но не можем,младите могат,но не знаят!

Ти и на езика ли имаш артрит, ве?

Наборе,обожавам френската любов с 20-30 години по-млади. Проблемът е,че те искат и да са ездачки!

Ни Принц,ни Бел кон...Като че ли ти е останал само мерак.

"Артрит на устата" няма, но има рак на устата... Не разбирам защо се рекламира толкова тук оралния секс за мъже. В момента има бум на "рак на устната кухина" или гърлото, потърсете на Интернет. Достъчно е да споменем за актьора Майкъл Дъглас, който на 75-години се лекува от рак на гърлото, като обяви за причина за това - обичта си към орален секс... между другото, спаси го лекар от Канада, където той бил на почивка (неговите прескъпи амер лекари не могли да го диагностицират)... след навременна диагностика и ужасно лечение за рак, накрая той се излекува, но не с всички е так.... Затова е редно всичко да се прави както приридата е отредила... Между другото, има и други опасности от нестандартен секс с ... магарица... преди време беше по всички медии: 15 марокански тинейджъри от малкото градче Сиди Камел ("Господин Камила") изнасилили магарица и се заразили с бяс, съобщава Morocco World News: https://www.moroccoworldnews.com/2017/08/225797/15-teenagers-treated-for-rabies-after-engaging-in-bestiality-with-donkey/ Оказва се, в много страни това е доста популярна традиция, ето напр как се прави секс с магаре в Колумбия (в края): Donkey Sex: The Most Bizarre Tradition https://www.youtube.com/watch?v=_VKWLC87Uzw&t=1m48s

Изобщо не знам какво е хубав секс. Според бившия ми мъж, най ми е важно да е пълен хладилника, точно като майка му.

Всеки си има своите лични фантазии....но споделянето им също е форма на перверзия.

Мила,свободна си и търси!Човек,който да свири с косите и овалите те ти като на арфа, и изтръгне стонове от тялото ти.

е добре изпразнения....портфейл на глупака в леглото.

Е, те нали всички жени харесват едно и също. И мъжете са така. Всички като един са. А и дайте да бъдем откровени. Нито българските мъже разбират какво е да си мъж в 21 век, нито българските жени вдяват какво е феминизъм като цяло. Малкото хора, които имат идея изглеждат много странно в тоя пейзаж. :)) п.п. И да, знам, че вие точно не сте такива жени. Извиням се. Говорех за другите. Сигурен съм, че и такива приятелки или познати нямате, да не говорим за колежки... :) По абсолютно същия начин, всички пишещи тука са с по 25 см перманентна ерекция и само да им пуснете ще видете какво е 30 секунди блаженство... :)))

Светът го тресе пандемия, вие от дира само за секс си мислите и си публикувате

Е и ?

Ти к'во правиш по цял ден в пандемията ....четеш Маркс, Ленин и Живков?

Bez seks se jivee i ne se umira, no s pandemiq ne se jivee i se umira.

на мени ми даи мъжки гъз

този разказ го няма в "Декамерон"?!

Коя лелка ги пише тея простотии?

Която обича да я ближат.

Като попрочетох отгоре-отгоре коментарите на мъжеподобните тук, мога да се обзаложа, че стоят на сухо, защото сигурно и проститутките вече не им пускат. Опитвала съм се на бивши гаджета българи да обяснявам част от тези неща - нищо не вдяват. Ами стояха все на сухо или на ръчна по телефона, от което направо щях да повърна, след като разбрах какво всъщност се случва от другата страна на слушалката. Българските мамини синчета, дето все голем го вадите на думи, сте просто неспасяем случай. Не съм имала чак толкова много гаджета европейци или американци, че да мога да сравнявам, но като добавим и чуто от приятелки, на мъж европеец или американец поне има смисъл да се обяснява - стига да знаеш какъв е проблема и как да го кажеш тактично (това второто определено не ми е силната страна :) :) ).

Проблемът ви са безразборните контакти и скуката. Колкото по-голяма база за сравнение имаш и колкото повече време да мислиш за глупости - толкова по-голям е проблемът!

Абе моме, уж си малка, а на първо четене разбрах поне за двадесетина "приятеля". Ти си бахти разпоретината, как да те задоволи някой?

Липсваше ни....разпрана чанто.

къде остана основното твърд и добре надървен пенис не по малък от 25 см достатъчно е

Учите хората на разгул и извращения. Така хората мислят за глупости, залиняват и после умират. Трябва да има пълно въздържание до сватбата и това гнусно нещо за което сте писали, трябва да се прави само 2 или 3 пъти в живота с цел да се зачене дете. Нали утре двамата ми сина на 18 и 21 години ще прочетат тази статия и мръснишки мисли ще им минат през главата. После ще ми доведат някоя уруспия.

Това натявам се е вид шега а не го мислиш сериозно ?

УЖАСТ.....шега или -не и в двата случая нещо не е наред....

не ви разбраха тънкият хумор.

Кременче, бързо пораснаха синовете, а? В Стара Загора как е времето?

Не се притеснявай за уруспиите, те синовете ти може и по един зет да ти доведат. А дир-ът прави много добра работа, като се опитва да ограмотява хората дори и в тази сфера.

Да се върже мъж на фалшив оргазъм трябва или да е за сефте с жена , или никога да не е докарвал жена до такъв или жената да владее всички мускули по себе си и да ги вкара в синхрон точно в определен момент . Това последното едва ли го владеят и една стотна от процента на всички жени по света . Реалността е , че когато симулирате оргазъм мили дами , в повечето случаи мъжът се прави , че се е вързал по простата причина, че вече се е задоволил и не му дреме ! Е , варианта с балъка от първите два случая си остава актуален :)

Я вземи изгледай един стар филм - “Когато Хари срещна Сали” и тогава кажи, че винаги можеш да познаеш женската преструвка. Друг е въпросът, че в днешно време за жената няма голяма полза дс се преструвс

Гледал съм го . Да вярваш на подобни неща трябва да си 100% от първите два персонажа описани от мен . Първоначалното стягане на мускулите от горе на долу последвано от неволеви спазми в стакато си е доста трудно за стимулиране ;)

глупака си вярва, че е разбрал всичко :))) Това е една мнооого стара истина. Но вярвай на каквото те прави щастлив. :)))))))))

Да, той сам си вярва. Но НЕКА. Хи хиххи

Всичко ? В случая ти конкретизираш с което се характеризираш ;) Аз се осланям на личен опит с няколкостотин жени .

Към веселото момиче "хахаха" . Опитай едно простичко упражнение и ще се увериш колко си наивна. Слагаш су пръста отдолу и се стягаш , в същото време пробваш неволеви мускулни контракции без да се отпускаш от долу . Съчетай го и сподели дали си успяла ; )

Павка, на 100% съм съгласен за женската симулация на оргазъм. НО, мъж да симулира оргазъм и да не го уловят е изкуството на Любовта.

Любов и секс са две различни неща и могат да съществуват по отделно. Дон Жуан е познавач на секса- доказвал е само своята мъжественост. Истински познавач на любовта е Казанова- Джакомо.Той казва, че жената е като книга и дори импотентен е бил винаги готов да започне да я чете. Джентълмен е съвсем друго- като му се изцвъка на ревера врабче- да извика - ВРАБЧЕ! А не - Да ти ЕПМ- на.

Не знам защо така но като направих 41 години и спря да ми се прави секс. Това продължава вече 1 година и не усещам изгледи да се промени. Вижда ми се гнусен акт. Не разбирам какво ми стана. Може да е на психологическа основа но нямам време и пари за психоаналитик.

Ходи на терапевт и си провери също нивата на тестостерон. Или е психологически проблем или ниски нива на тестостерон.

...и аз съм така

каза ли ти, че всичко от обличането на женски пликчета, жартиери и токчета?

Спокойствие. Какво му е странното?! Светът се обърна с главата надолу, сигурност - никаква ... При тези обстоятелства или трябва да си твърде млад и глупав или твърде зависим от секса, за да ти е до секс.

при мен е обратното, като чели преди това изобщо не съм правила.

Къде остана основното предназначение на тази дейност? Някъде отвън.

И колкото и да се обичат двама души, щом паричките свършат ... ЛЮБОВТА ИЗЛИТА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА.

То, ако ставаше само по книга, нямаше да спра да чета:) Скромно мнение: Както мъжете, така и жените са много различни в нагласата си за секс - всички са уникати. Има някои "подробности", които трябва да се имат предвид. Надявам се, повечето мъже би трябвало да знаят, че мъжът не избира жената, а жената избира мъжът!

Така е, само с четене на книги не става, но е едно добро начало. Поне за осъзнати хора, не за добичета.

това за избора на жената са абсолютни групости..смятам се за хубава да кажем ..но два пъти мъже ,които съм харесвала не са ме искали и никак не е приятно да кажа тежко

При мъжете се случва не 2 пъти, а 22 пъти, затова е тази приказка и жестока истина. Не може мъж да избира жената и после да я прави щастлива, само обратното е възможно!

И така не е. Искането трябва да е взаимно- иначе пак не се получава.

И за справка, ако някой толкова е преритал, вземете прочетете малко качествена литература по въпроса, ако въобще можете да четете (някои от вас): "Мъжете са от Марс, Жените са от Венера". Там авторът доста в задълбал в нещата и като цяло обясненията са доста правдоподобни. Колкото и да не им се иска на мъжете, но с вярването, е жената е играчка с бутончета, породено от порното, няма как да ви се получат нещата. В най-добрия случай ако започнете малоумно да си играете с някакви женски цици, било то на гаджето ви, ако имате такова, или на някоя жена, която вероятно ще трябва да ви стане гадже, ще получите въпросителен поглед, изпълнен с учудавне и недоумение тип "Какво по дяволите правиш" или по-скоро, "Какво по дяволите си мислиш, че правиш". Sad but true. Ако предварително жената не гледа на вас като на сексуален обект, а на малоумник, каквото и да правите, няма да ви помогне. Най-добре вземете да прочетете някоя книга. Би било в пъти по-полезно.

Четири поста вече пускаш с различни имена,но все едни и същи простотии ръсеш ! Айде спри се и си пусни едно порно за матрял !

Тоше, с жена говориш. Ама не можеш да стоплиш, брато

Да,жена ще ми каже "брато " ! Не само ,че си чекиджия,ами и лъжец !

И никъде в статията всъщност не се каза, че възбудата не жената започва в мозъка и. Тоест, ако вие за нея сте малоумник, колкото и да си въртите копчетата на транзистора, няма да ви се получат нещата. Елементарен опит за статия за женската сексуалност, писана от чекиджия. Авторът очевидно си няма хал хабер от жени, и това си личи в тезите му. Сравненията на жената със скоростни лостове напомня за това, че е гледал прекалено много режисирани филмчета за лица над 18 години и си е оформил разбиранията по тях, колкото и да твърди противното. За да се предразположи жената да си легне с вас се иска много повече от цъкането по бутончета. Пак казвам - ако ви липсва сиво вещество, никоя жена няма да ви пусне. Или поне не такава, каквато вие бихте искали.

И ти май си чекиджия само ! Ми,нали една жена за да легне с теб,значи мозъкът и е готов за секс ,бре ! Изключвам проститутките,там работата е друга !

ТО е твоя работата, бре Тоше, да я накараш да иска да си легне с теб. Тя по дефолт не е готова, какво да ти кажа. Съвременните разбирания в поп културата карат жените да се държат доста разкрепостено, за да привличат внимание, но реално за да накрая някоя жена да те хареса като мъж и да иска да си легне с тебе, ще трябва да се постараеш. И пак казвам - ако си тъп, няма да ти върже. Най-много някоя селска пръчка да ти пусне, за която няма да те интересува особено какво изпитва. и с която ще ти писне след една седмица. Айде бегай да бройкаш патки.

Тотални глупости! Авторът очевидно е зациклил чекиджия на умствено ниво втори клас, който освен жени на екрана, не е виждал в реалния живот. Или ако е - то разбиранията му са много грешни. Жените катеогорично НЕ СА копчета на транзистори, скоростни лостове и т. н. малоумщини, с които авторът е подкрепил малоумната си теза. Няма бутонче, което да може да доведе жената до удоволствие, щом го натиснеш. Човешкото същество не е смартфон с тъч скрийн и да избереш от менюто какво искаш в дадения момент. Много елементарно мислене, проблемът е, че такива тъпизми се одобряват и публикуват в публични медии. Сексуалното преживяване е съвкупност от ментални и физически стимули. Няма как да си тюфлек 100 кила, да не си прочел една книга през живопта си, но видиш ли, набарал си две женски цици и си играеш с тях като копчета на транзистори и жената да се възбуди и да изпита удоволствие. Тъпа, тъпа статия, също като автора и.

Кви "книги", бе. Тупан. Зелено дай.

Нали? То да шибаш ученичките и да ги залъжеш, че си Рон Джеръми в леглото, или Роко Сифреди, ще ти свърши работа и водка Флирт, че е по-евтинко. Или жени на съответната ментална възраст, какво да ти кажа. Безнадежден си.

Вече знам какъв е смисъла на живота ми - да се науча да бъда жентълмен и да задоволявам нейно величество еманципираната жена.Между другото не лошо да се пусне статия и за нуждите на мъжкия оргазъм.

Ай ся,мъжкият оргазъм е лесен ! Ръгаш,ръгаш ,свършваш !

Точно така. С това се изчерпват женските познания за него.

Точно така! През живота си съм изпитвал оргазъм само два пъти, а съм се празнил хиляди пъти. Може някои изобщо да не знаят, че има разлика.

Е,то е хубаво хубав секс,ама като свърша за 15-20 сек. как да стане !

Ако ти е 30 см. и толкоз ще е достатъчно тя да свърши 2 пъти за това време.