Коментари - България с приказна първа репетиция на Детската Евровизия 2021 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме прекрасни талантливи деца, наследници на Орфей. Не разбирам защо целият екип е само чужденци и всъщност защо участваме в тоя чалга проект?

Който и да е епизод на Като лъвовете от преди 20 години ми харесва повече от всичко, което виждам на Евровизия и детския и вариант. О времена, о нрави.

Толкова ли авторите на текста не успяха да напишат нещо друго от темата за любовта? Толкова ли са бездарни? Дори текстът на песента ми звучи леко за възрастни, но от друга гледна точка любовта е всеобща. Добре, че не пеят за Ковид-19 или болести. Човек се замисля дали свиренето на музикалните инструменти не можеше да бъде нещо повече и по-интересно. Все пак песента звучи горе-долу добре... и по-добре от едно нищо, но словотворчеството изостава, а музикалното ми е трудно да я изтъкна... Остава визията или нагледното представяне на българските участници, освен пеенето. На моменти дори си мисля трябваше ли да се връщаме или не? Все пак по-добре да сме на картата, но едното голямо но си остава...

Екип само от чужденци, срамота, никоя балканска държава не би го направила, никакво достойнство и бъдеще, скучна песен, не и не!

Дечицата са талантливи, но песента е банална. Италия се представя най-добре според мен

Абсолютна скука. Песента трябва да грабва, а не да отегчава.