Българка е жената, обвинила актьора Арми Хамър в изнасилване и канибализъм (видео)

Твърди се, че това е 24-годишната Ефросина Ангелова, нейна защитничка е адвокатката на Джени Суши

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно много хора опитно разпознаха лъжкиня, но ако се разровите по историята с тия чатове и т.н. начинът по който той отговаря официално на обвиненията, определено не говорим за невинен човек. Бившата му приятелка потвърди за желанието му да "отреже кутре от нея и да си го носи навсякъде с него" Абе, всяка мърша изплува един ден и на този му е дошъл моментът. Полицията в Щатите никога нямаше да се занимава със скрийншотове ако нямаше повече доказателства за това, а явно има...

Браво! Госпожата по литература чак се изправи на крака за сърдечни аполодисменти! Как са безработните места в тятъра в този момент? Ще може ли нещо да направим колеги?

курва чете текст и плаче фалшиво... иска кинти за обезщетение и известност, пфуу това е златотърсачка

От българска курва какво друго да се очаква.

Тия наще каки са един път... Рекета си им стана регулярен начин за печалба

вече не смее да каже " Ей, ще те изям"

Тоз кат го е влечяло към канибализма да си беше фанал некой по надарен БЛМ от щатите да му яде масура, че е без кости, да не се задави. Ай само да ми падне, кък ше го изгоря с ютията по табаните... и после на жулиени със зелена салатка да си апне...

две секунди от видеото са достатъчни да се разбере, че тая лъже, доста фалшив рев и емоции

Аман от коври!!!

skromna35

И още: "с "тъмната страна" на своя бивш съпруга." хахаха!

" край на браката си" Хахахаха! Кефите с неграмотността понякога!

Нямаше как да минем без "нашенка от село"!

Ефи-то кухо , че чак дрънка. Че я е одрънкал чичко - паричко и я е ритнал е очаквано.

На Ефросина не викаха ли кратко Фроска, какво е това Ефи?

"сложиха край на браката си" ... мда, българският език не е за всеки.

Изнасилвачи и канибали са араби и негри- маймуни... Може тия да са тръгнали след тоя, да го изнервят и да го ограбят...

И ний сме дали нещо на света.......пореден кuрволяк, който иска да изкяри нещо.

Schilo

Га яди кИфтетата не рИва!

Наричала другите му гаджета дебели и аматьорки, не разбиращи нищо от садо мазо. Когато той се отдръпва от нея и избиват бушоните и почва с шантажите и познатата схема. От видеото си личи фейк емоциите-имитация на плач с промеждутъци на спокойствие и хладнокръвие.

Да се върнат законите на Хан Крум.За клеветничество и лъжесвидетелство най тежките наказаний.

то тогава целия български парламент ще се напълни с инвалиди.... кой без ръка, кой без език... :)))))

skromna35

"наказаний" отрова ли е или римски император написан с малка буква?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- XXhook.Com

Катеричката излиза сутринта от хралупата и се прибира чак вечерта. Мъжът и бесен: - Къде беше, пребивам те! Катеричката: - Не ми се карай! Да знаеш само! Хванаха ме в гората едни хулигани и три дни ме изнасилваха. - Какви три дни, нали сутринта те видях в кафенето. - Ами аз си дойдох само да ти кажа и пак отивам.

добре се справя с американския, момичето, и е къде къде по-хубавко от сушито, ама много слаба актриса; ясно, че злата адвокатка тъй ги съветва всичките да реват...все едно стои зад камерата и й прави знак точно на кои думи да пусне сълза, ама резултатът е трагичен

То пък тая боза на псевдошпионина въздухар Льо Каре пък е достатъчно доказателство какнво е нивото ти!

Удри, Ефросино, да се научи тоя разглезен бисексуал и канибал отде изгрява слънцето.

Има си съд, там се предоставят доказателства а не се правят публични обвинения за да се очерни някой.

Полицията го разследва да

Лелеее , тази за малко да се разплаче , а ма не става и за Индийски сериал , обаче с такива сълзи прд съдията направо може да ми LADA-та 1500S !!!

Имах предвид : " да ми взема LАDA- та 1500S" !

Лелееее , от тази статия и коментарите , ми изкарахте акъла бе хора ! Сега можта като ми каже : " Ще те изям .." - незнам къде да бягам ?! А ма къде ще бягам с тези деца - Ще ме ядат и това си е !!!

ловец разказва подвизите си в гората. по някое време стига и истирия с мечка: - та значи виждам аз мечкат - прицелвам се... БАМ - не я улучвам. веднага стрелям и с другата цев - БАМ и отново пропускам... и мечока стигна до мен... -и? -ми.... погледна ме едно, такова, странно и каза - сега кво ша праим? или секс или ще те ям! -еха!!! и ти кво??? -ми изяде ме!

ние вашите читатели още преди месец ви писахме, че жената е българка. Но вие понеже не се интересувате от вашите читатели, сега вадите "новина". И питайте Ефи, защо след "зверското изнасилване", между впрочем след като тя м праща купища съобщения, че иска той да я изнасили и да прави с нея брутален секс, та защо след случката тя продължава още 4 години да му е гадже, да се среща ежедневно с него и да правят секс редовно. Май Армито реши да се върне при жена си и Ефи се сети, че има снимки, където има синини по тялото, с които се е хвалила в мрежата, че прави бурен секс с Арми Хамър. Преди се е хвалила, а сега го обвинява с тях. Тая лъжкиня отдавна я разкриха вече.

Милия Арми се върнал при жена си, жена му се развела с курвара и сега Ефи го сваля, чрез адвокати. Садо-мазало.

Е, ...в обществата за по-екзотичен секс и еротика всичко описано в статията е желано, търсено и съвсем спокойно приемано, като партньорите си знаят какво им харесва и кое не. Справка - в Бг интернета май има само една страница за такова общуване - f-bg. org

тоя и е изял дамската превръзка!

Срещала съм такива хубавци, усеща се едновременно притеглянето и ехидността. Много е неприятно, оставаш с впечатлението, че човека в когото си влюбен е някакъв отмъстител затова че си влюбен.

Женения мъж Хамър, който скита по други жени, едновременно с това, че ги прилъстява (което самият той си мисли че му е лесно, понеже е неустоим), им отмъщава за това, че са курви.

Га яде наденицата толкова години - ни рива. Сега се сетила...

и защо не спира да се среща с него още като заподозре що за чешит е ами чака няколко години да я насилва и междувременно събира доказателства фотоси записи и да му набъбне банковата сметка и хоп изведнъж се присеща че я страх от канибала насилник. е как нормалните мъже със скромни доходи да повярват в жените и любовта

Много съжалявам, но на сълзите на дама с български акт за раждане не вярвам. Играл съм го. Не ме интересува лъже или не. Животът ме е научил ревне ли, не вярвай.

Като ти чета "напудрения" изказ, мисля че няма за какво да съжаляваш. Такъв си се родил.

Акта за раждане няма нищо общо, брат. Всички са от един дол дренки. Че тоя е някаква глупендура е ясно. Въпросът е защо стойш с него, като те бие и иска да те яде? Няма обяснение на този факт. Аз днес съвсем случайно намерх едно стихотворение което съм писал за едно момиче, което още губя дъх само като се сетя за нея. а са минали повече от 20 години. Какво ли е станало с нея. Кой знае кой, идйот я е "ял" и нея. Любов няма, всичко е пари. Поне за жените е така сигурен съм.

Аз пък не вярвам на руснаци. Откакто гледах "От русия с любов"

Най-лоши са шафрантиите,които си го търсят,пък после се оплакват.

Ама, разбира се, всяка шафрантия си търси някой да и изяде ребрата... Абе вие грам акъл имате ли, като пишете тия глупости?

И ние сме дали нещо на света!!!!

Я вижте в Ютуб и Редит за тази наша принцеса. Какво е публикувала в Инстаграм през годините за този и какво е изтрила след това. Щяла да спре с всички обвинения, ако той й се обадил и си възобновили връзката. Черно на бяло. Гледахте ли видеото? Както реве и сменя настроението от 0 до 100 към ненавист. Хората са я разнищили отдавна. Не че това което казва не е вярно за него, той си е изрод, но подбудите й са коренно различни от това, което представя. Лошото е, че всички знаят и говорят, че е българка. Срам.

Да уточним вас ви е е срам от момиче, бито и ядено от изрод по вашите думи.... Мен пък ме е срам от вас

Е хубаво де, ти какво очакваше? Нали сбъдна Американската мечта...

Това е американската мечта на простаците. Виж например Владимир Тенев, който наскоро стана първият българин класацията на милиардерите на Форбс. При това с високотехнологична компания. Нещо различно, нали?

Га яди кифтета ни рива!

Тия за некоя и друга кинта на маймуни са готови да станат. Никакво самоуважение, баце.

т етука колко футбалери издоиха със милиони та некакъв кекав кравар ли нема

Може да е грях, но като видя коментар като вашия си мисля - дано да се случи на дъщеря ви и или сестра ви, та да ви видя как ще я наричате после "курва-златотърсачка"