Българка представя Чехия на "Евровизия"

Групата "Vesna" с Танита Янкова ще участва с песента "My Sister"s Crown"

Обратно в новината

Коментари - Българка представя Чехия на "Евровизия" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..като ги гледам тези..и се успокоявам малко...не съм само аз така...

Що така, бе , Миме, само по жабо до гол сккут и разчекнати крака. С това ли се занимаваш в чехия.?

Много е готино и оригинално момичето.

Aз гласувам за песента, която наистина ми хареса, а не за групата, в която има българка/българин.... честно казано, тази песен не е нищо особено, а в Чехия има много по-талантливи групи, като Jamaron примерно

Разгеле най-накрая няма да участваме в тази пародия на конкурс! И бнт да дава милиони за да го гледаме. Не че го гледаме но го излъчват.

Заливат ни с подобни боклуци непрекъснато.Всеки вече може да е изпълнител и композитор.Нужно е малко по скъп телефон,по добре разбира се PC,около 1500 лева за по добър софтуер примерно Ableton .Но може и да минеш по тънко -има и безплатни софтуери с които не по лоша частушки може да се изкара.Текста безплатно с Гугъл преводач.2-3 сесии в ниско бюджетно студио ,но може и в къщи вокалната част,но трябва да си купиш поне микрофон.Смесването някой по напреднал IT младеж и там може да минеш без пари ,само с една патка.За видеото ,вече трябва малко да се бръкнеш но може и ниско бюджетно,с телефон не става,но си спестил от пари за музиканти ,композитор аранжор текстописец.И си готов за Евровизия.

по снимката помислих че са украинки.

Е какво е тпва мече ,дето е гушнала? Педита, елате ме вземете -това ли иска да ксже . Да си сложи и биберон

Радвам се, че наше моме ще представя Чехия, имам дори добро предчувствие, че ще се справят доста добре, но текста ми лъха на феминистка пропаганда :/

Постоянно си мисля, че вече няма простия дето да ме изненада и винаги се оказвам в грешка. Хубаво, че съм вече на 55. Тия младите какво ги чака не ми се мисли.

Че нашата какво прави сред славянската измет?

хитро, печелят гласове от 4 държави + лесбо общността + феминисткие по света (нещо много нападателен антимъжки текст са измъдрили)

Боклуци!

Започват извращенията.

Казват, че имало 72 пола в момента. След внимателно преглеждане на половината от тях разбрах, че всъщност има 72 начина да се нарекат изкривяванията в двата пола. Интересно ми е сега какво ли същество ще спечели конкурса? Тази българка, ако се явява като жена в групата им, отсега е обречена на провал.

Ако не е трансджендър - няма да гласувам за нея!

:D