Коментари - Българка триумфира на конкурса “Мисис Европа“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яка мацка, браво !.. всичките негативно коментиращи по-добре да си погледнат трола в къщи ....

Или в огледалото....

Ужас, такива вманиачени, самовлюбени, неадекватни и нямащи никаква връзка с реалността като тези "миски" не знам за какво въобще съществуват. Тива не е живот.

Украинска на намси к'во, арменка на намси к'во представят България. Абе българки, къде сте??? Извинявайте дами забравих, че сте сте на масата и играете шах. Поздравления за българските ,,мацки" които завоюваха златото

А бе, безмозъчен чалгопитек, как можеш да сравняваш страхотните ни умни жени постигнали невероятен успех с тези крокозавъри, глупави, пошли, без никаква цел в живота и абсолютно безполезни за обществото индивиди?!

Украинка ли е и тя? От Симферопол ли е? Или от Керч? С дядо българин? Или прадядо?

Изкуствена жена с богат тъпкач/и

Бегайте, бе! 'СЕКА жена е една вселена! ....Се путка е, бе.

Така е.

От каквато и ти си се пръкнал, но е трябвало да те абортира майка при положение, че е създала такъв боклук, пардон, простак и долен сексист.

кой и е казал на тая, че е убава, кой я е бил през устанцата, че се е надулата тка?!??

Каква е тази тъпня? Явно хубавите момичета не се излагат вече...

Важното е да мачка повече чаршафи на различни господа. Другото е без значение..

Последно не се разбра каква е - арменка или българка? Защото половината България сигурно са 4 поколение пришълци в България?!

българска гражданки

Българка е и е красива! всички сме с накакъв произход ..щом се чувства Българка и предствя Бъгария е Българак. Браво!

Разберете хора от естествента красота по -хубаво няма..един човек с умствен багаж винаи би направил разлика...а госпожата е ок, то стана традиция българки да го печелят...кой знае какви крокозавъри кандидастват:)

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат------> https://tyny.to/suex

Разгледахте ли снимките и в Инстаграм? Прилича на травестит. На половината снимки се гъзи. Горната и устна е два пъти по-голяма от цялата уста на средностатистическа българка. Излъчването и е вългарно, като на всички псевдокрасавици с надути джуки, задници, цици и бузи.

2023 кой се интересува от жени, всичко е джендър флуидно!

Че е хубава хубава е жената,ама па тая мода сичките да са с надути джуки като гъски е меко казано отврат

хаааа разсмя ме не само е отврат но е пошло и грозно