17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво момиче! И в каква конкуренция! Успех!

Сигурно живее и работи във Франция, защото има перфектно произношение. Разбира се, че й желаем успех, видно е, че е много талантлива не само в пеенето, но и в артистизма. Много убедителна, много силно присъствие на сцената, много силна индивидуалност! Успехът ще е и на България, защото гените са български!

Пожелавам и много успех и се надявам да спечели състезанието. Не е лошо да има по- често такива хора- българи в така наречените богати и развити държави. Малко от малко да схванат и те някога , че на тази територия-България- тера Инкогнито живеят и нормални европеидни хора. Не сме от Пакистан и от тртия свят както огромна част от хората там мислят за нас , 14 години след като се присъединихме към Ес. Та тази звездичка е един светъл пример , че тук имало и талантливи , добре изглеждащи хора , европеидни и при това и интилигентни , което е още по- интересно в цялата ситуация .99% от новините за българите в Цивилизаията са кражби, проституция и други неморални дейности на хора с мътен тен и "красиви усмивки"

Тера инкогнита се казва, не тера Инкогнито

талантлива и красива

много симпатично момиче ..нищо общо с нашите порно звезди

Явно може с талант и НЕчалга. Но извън България. Да си на италианска музикална програма е вече победа. Италианците са изключителна публика и изключително музикални. Победа в Италия на детското "Сан Ремо" и участие на финала на Х- фактор в Италия е равносилно на олимпийски медал.

Ми като не чакаш да ти се обърнат Галена и Дара, щото пееш по-добре от тях така е, стигаш далече

Страхотно пее това момиче! Успехи и дано има късмета за световна слава

за гордост няма що! Мисирките отново внушават, че Панелистан е фактор някъде!! Малко факти - най - бедни, болни, прости, 112 място журналистика, 126 място по инфраструктура като Мозамбик е на 121 - лесно проверима информация!! Но нека Кенефистанеца си мисли, че някой някъде го има за нешо!

Не така с лошо - ако твоите деца ще ровят по кофите след години, тя има шанс и да се измъкне

Вася, Бедността е порок .....както и Скудоумието.

Кажи му руснак и повече не го обиждай.