17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви звезди са тези хора? Срещу хонорар правят позитивна реклама.

Българското море е унищожено безвъзвратно.

Огладняхте ли, мама ви алчна? Заградили сте всеки квадратен сантиметър с бариери и бодлива тел. Поведението ви е на владетели на вселената, а възможностите на чистач на градски тоалетни.

В грешка си, на моето семейство му е скъпо да летува на нашето бетономорие. В събота летим за Турция, там определено ни е по джоба. А на есен може и една Испания да направим, още не сме го решили окончателно. Това е наш личен избор, и всичките "звезди" наши родни не могат да го променят. Колкото и медийна пропаганда да се тиражира в подкрепа на бетона по морето.

Ти да не си от социално слабите, дето протестират под прозорците на Министерски съвет, че са гладни и онеправдани?!

Това отдавна не е моето море

На плаж Смокиня няма обществено достъпни тоалетни, течаща вода, душове. Всички вц-та са към заведенията и плащаш. На някои не им рабитят чешмите. На плаж Градина получих разстрийство още преди да ми дойде сметката от ресторанта за 10лв ястие от обедното меню. В обществените кенефи дозаторите бяха без сапун или разбити. За къв хОй да ходя на нашето Черноморие. И по-точно южното?

На бетономорието почиват бедняците и загубеняците. Хората с възможности почиват на нормални места.

Много си ни е хубаво морето, само ако можеше да се разкарат сегашните му стопани ! Ако гледаме реално обаче за нискобюджетно изкарване сме си на първо място. ВСИЧКИ околни страни са с по-високи цени на храната и алкохола.Просто не си вземайте платен чадър/шезлонг, ползвайте безплатните зони и нямате грижи ! Не ползвайте хотелите на мафията, а само квартири на читави хора. С колите е малко сложно, но който търси намира безплатно паркиране. С малко находчивост и пренебрежение към порядъка може да си изкарате отлично. Ония келеши със сигурност са взели кинти, за да шумят, но няма значение.

Аз пък се изривам от черноморската вода, затова предпочитам по-солени и по-чисти морета.

#НаРоднотоМотеМногоСеСере

Каквито звездите такова и морето да ви бера лайката

Това е реалната картина на държавата и малкото кото ходят на море не искат да са по родното черноморие защото вече и то ни е чуждо

на родна звезда са му го туриш е уста

Какъвто ни туризма, такива ни и "звездите"! И обратното!

Да дойда във Вашите хотели на Вашите плажове на концесиика във Вашите заведения и да плащам с мойте пари под предлог че то видиш ли морето било Наше. А мерси.

Този Башар е рядко противен тип. Толкова несимпатичен човек рядко се среща.

Предлагам да емитираме 5 млрд дълг за да могат мутрите от морето спокойно да изпратят "успешен " сезон .

Що триете коментари? Нямаме ли право в очите да ви кажем какво мислим. Каква свобода на изразяване имаме? Дрисльовци, какви звезди бе... дадоха им сега по някой хонорар, с който да идат на море, аребегайте от тука. Те ще ми кажат къд еда ходя. Що Бахрчо не плаща по 7-0 лева на шезлонг , А? Харесва ли му ? Или 30 лева пица на плажа на Албена. Е па не сме луди да си даваме парите на мутрите. Да не ги берем по дърветата. На тия цени тоя знае ли колко малко смейства могат да си позволят да otidat на море ? Смотаняци такива.

mathur

Тея пък кви звезди са????

Искате да ни доубиете на родното кафявоморие ли за тва ни викате и то с музика много е яко

Да красиво беше, когато не беше застроено, когато ги нямаше мутрите по плажа, сега не е. Затова идват само пияндета, дето им е се тая и безработни западняци, които просто не могат да позволят Марбея.

Нашето?Кога стана наше?Аз що не знам?Извинявай господине, ама нещо си объркал.Наше няма нищо, всичко е приватизирано, всичко е ваше.Всичко има собственици, арендатори, огради, бариери.Ако искате нещо от мене привлечете ме с качествен продукт.Това е.Няма да ми излизате с тия тъпи номера за наше, за родно и тн.Айде нема нужда!

Проблема не е толкова в презастрояване, чалга, мутри и високи цени. Проблема е в българщината. Отношението! Нямам против да платя по-висока сметка в някое заведение, но да има защо. Реално получавам некачествена храна и бавно обслужване. Дори най-обикновена шопска слата я сервират с краставици тип тиквички, парникови домати без вкус и съмнително сирене, независимо дали салатата е 5 или 15 лв. Крайно време е да се разбере, че клиента, който е дошъл да си даде парите по време на годишната си отпуска, трябва да бъде ухажван, а не ритан! Малките жестове носят плюсовете. Докато се разсъждава на принципа "ден годин храни", няма да се се получат нещата. Ще си останем предимно алкохолна дестинация и това е положението. Нормалните хора от средната класа, доколкото я има в България, тази година показаха катергорично, че е по-добре да те тресне буря на Халкидики, отколкото смета в Слънче бряг...

Не се ли разбра, че не желаем да ходим в мутренските хотели, на мутренските плажове и да ни обслужват тъпи селендури, които не могат “добър ден” да кажат.

Ебете се в гъзовете пробити.

Току що прочетох следната новина :"На брега на централния плаж в Ахтопол, на метри от водата е вдигнато ново заведение."/ законно ?????/ .И ми попадна тази статия с родните"звезди". Направо жалки са!

#дайтенамафиятапариБе

Срещу съответния хонорар биха рекламирали и собствените си екскременти! Иначе, ако следите от близо светските рубрики, ще забележите, че родните "звезди" ни показват изящни тела предимно от прекрасните брегове на гръцките курорти!!!

Безсмислено. Пък и може да са платени да правят реклами.

е ти тия пяници и наркомани ако мислиш, че без пара пръста си ще мръднат...

Късно е либе.....настроиха и бетонираха безобразно, безогледно и безочетно милата природа, сега няма никаква красота и спокойствие. А иначе пари за всичко ще ви искат и то не малко.

Родните ;звезди; да вземат да си свалят розовите очила и да не заблуждават хората. Ходят си в скъпите затворени комплекси плащат един куп пари без да им пука и после, ох колко хубаво било. Хубаво е за богатите мутри. За обикновеният човек е непосилно да плаща шезлонги и чадъри по 60лв, да му дъни чалгата денонощно, а в хотела да го обслужват все едно е някакъв мизерник. Да не говорим за чистото море в което тонове фекални води се изливат безконтролно нон стоп денонощно и после пълно със стомашно-чревни болести, ешерихия коли и т.н.

Всеки има право да си къса нервите където пожелае. Живота си е негов

винаги ще намери някой закъсал псевдо - артист и фалшив герой ако не с бухалките ще ви накарат да си платите и за мръсната вода и за слънцето

звезди? Черноморие? Това трябва да е нек'ъв майтап.

Жалка работа

каварна е с радиация като чернобил няма да умрете веднага макар че лаиноморието предлага разнообразни коремни болести няма да говорим за циганската любов

Хахаха. Браво. Точно така с колажите :). Черноморието се управлява от партиите по много глупав начин. В икономиката няма празно. Като не се справяш добре, някой друг ти взима бизнеса. Аре приятен ден.

Що за пародия!? И, мислите, че агитацията ще помогне с нещо на нашите хотелиери- разбойници! Напротив, такива идиотизми още повече те карат да мислиш, че им нещо гнило.....

Би било чудесно бетономорието да се превърне в концлагер за бездарни "звезди" :) Нещо като пункт за вторични суровини, но без рециклиране. А ние ще продължим да го избягваме, предимно заради собствениците му, които сега в несвяст си купуват звезди - втора употреба на едро за евтин пиар.

Ами весело изкарване! Вие и без това сте си една компания, сега и по нашето море освен по тв форматите ще си прекарвате заедно. Нас не ни мислете - кеф ти Турция наблизо, кеф ти Гърция, кеф ти Испания, Италия. Кеф ти и по-надалече - кой както му харесва! :)

Много е кофти Черноморието, никой да не идва, че от толкова много паплач, човек не може да почива нормално на него.

Не знам,но в района на Кавала за 6 дни видях десетки автомобили с бургаска регистрация :-). Защо ли?!?

Наш'то море остана в БГ филмите от преди 30г. и спомените ни. Ах морето...

Да махнат мутрите, бетона и лайната от водата, хората сами ще искат да си дадът парите.

Закъсняла реакция да се пази Черноморието уважени творци и интелектуалци. Вече хубавото на Морето е бетон, защото не влияе нито от времето нито от водата...

Защо някакви пседво актьори и звезди се занимават с такива неща. Вече разстоянията не са проблем за хората и се налага да избират в съотношение цена- качество. Нито цените, нито качеството е на ниво в България. За какво апелират тези бастуни. Какво защитават.

Защитават мутренски интереси, срещу тлъсти хонорари. Поредния жалък опит на "бизнесмените" да прехвърлят част от опашките по границата с Гърция и Турция, към техните банкови сметки..

колко лева им платиха от Атия резорт

направо се просълзих.. Правят си безплатна реклама на поредния глупав и безсмислен български филм.. Още другата седмица ще им гледаме тъпите селфита от Гърция или Турция..

И тези са сложили някой лев в джобчето...

родолюбците свършиха няма ги вече хотелиерите и кръчмарите сами да се спасяват техен си проблем имаха достатъчно време да осъзнаят какво правят в същност и европейците ги предупредиха но нашенеца иска повече бетон и стаи да взима повече пари на куп

България е с красива природа, но перманентно унищожавана. Не е останало много от красивото ни Черноморие. Не могат да ме убедят, съжалявам. И на мен ми е мъчно. А тези актьори май си правят релама на глупавите филми.

Нелина и прочие Фолк Певици ,ще ми дават акъл къде да си искарам почивката. Хахахха смях еми че аз.само като ги погледна почвам да бягам колкото се.може по далече.