17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, изкопирал е Meduza И кво? Чалга диско от 90-те с хаус бийт Голяма работа направил

1. От куртоазия ще кажа на момчето БРАВО. 2. Занимавам се с диджейство от 92 година , няма значение кой съм, няма значение как се казвам , правя партита постоянно , последното беше за около 500 човека. 3. Такава музика и подобни песни-еднодневки се раждат в soundcloud в "размер" на около 100-150 парчета всеки ден . 4. И все пак - УСПЕХ !!!

Уфффф... Музика се слуша за да я чуеш. Инак е какафония, дълбоко неразбираема. Гледал съм най малко 30 концерта на ВЕЛИКИ музиканти и това ми остана. Мадона не бих уважил с присъствието си дори да ми свири в двора.

Има 100 гледания?

Сигурно съм дърт, ама тва музика ли е, човек?! Целия тоя хаус е едно и също парче в стотици хиляди варианти. Фючър хаус, мючър хаус, всичкото е туп-цъ-туп-цъ без грам идея, само копирани клишета един от друг, нацъкани в някаква табличка на Ableton и го пишем музика. Едно време се правеше истинска музика от истински музиканти, които могат да я изсвирят наживо. Това е СВИРЕНЕ. А сега натискаш play бутона и си мислиш, че "свириш". Зае*и!

"звукова импресия", ако искаш... Ритъм, под който някакви се клатят на дансинга и им е "super cool". Има някакъв летен, свежарски, бризов аромат на текила. Дано успее момчето! Иначе за музика - не..

Има логика в това, което казваш. Явно това не е музика за слушане, а просто прав ритъм да има там на какво да се поклащат хората. Грешката ми е, че го мисля за музика. Но пак остава коментарът ми за пълното еднообразие в тоя жанр. Никаква идейност, все едни и също два акорда (или понякога даже един), вокалчета с един и същ пасаж, басчето с една и съща бленда, разни синтезирани арпежи и айде готово. За кое по-точно се раздават наградите на тези неща?

малко краднато от DJ Bobo, само че не с толкова секси войс... :)