Най-новата република Барбадос обяви певицата Риана за свой национален герой

Това се случи на официалната церемония, на която избраната за президент през октомври Сандра Мейсън положи клетва

Обратно в новината

Коментари - Най-новата република Барбадос обяви певицата Риана за свой национален герой | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ся пепи халката остава ли барбадоски консул?

Поне един сутиен да беше сложила, а не на официална церемония да друса виме.

Тия маймуни са РАСИСТИ.. Явно НЕ искат да ги управлява Краля на Англия... И са завзели властта на тоя остров и го ОТКРАДНАХА от англичаните. Англичаните са купили негри- маймуи от Африка от някой негър, както сега Трафиканти на маймуи продават футболисти и са ги ползвали като РАБОТНИ животни на плантациите- коне, волове.. Но негрите явно са станали много са взели ВЛАСТТА. За да я има България, още 1400 години, трявба да бдат убивани всякавки араби, турци, и негри- маймуни и техни помагачи- Предатели- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Семир, Мохамед, Кадир и всякакви Митьо-вци... В България, трявба да убият предателя- Боклук Борисов който ПРОДАВАШЕ български паспорти на майамуни, както поп Кръстьо продаде Васли Левски и България на турците. Трябва да убият и маймуните, купили паспорти- Неусиано де жезуш Гузмао( който се представя за Сисиньо), РОберта, Али Соу, Дий Бост.. В Разград, Домусичев или да изгони всички макмуни, или трявба да го убият и него.. И НЕ ни трябват олигофрени, които вдигат ШУМ с аларми да ИЗНЕРВЯТ всички.. Негрите- маймуни да си ходят ОБРАТНО в Африка да си търсят ПРАВАТА. Турците да си търсят правата в Турция.

Всичко е за пари, ако не са с Кралицата а напълно независими ще започнат да плачат за репарации за робството. БЛМ

Риана е героя на банана. Една кралица бе заменена с друга, но все още са малко не ЛГБТК911Турбо несъвместими. Има какво да се работи още, стига да има банани де...

Защо и там са се продали на СЗО и Световната банка и са сложили намордници на устите си?

Какво ще го правиме сега Петър Илиев -- почетния консул на Барбадос, бивш плагиат от СУ, настоящ кандидат-свирчо ???

Той е бита карта. Я кажи обаче, Ристю Бойкикев какво е работил изобщо? Празна трудова книжка. Номенклатурен произход в род с традиции в комунизма. Министър на Мутрата. Тцъ, тцъ, тцъ. Него какво ще го правите, а ?

А лиляна варненската пача, любимата на мутрьо? Тя колко печата в трудовата книжка има?

А уж има по цивилизовани държави, които се кланят на монархията като на божества. Еми браво на Барбадос, прогледнали са най после.

Не се изказвай неподготвен, като не си бил никога в Барбадос. България не може да им стигне стандарта още 100 години. Поне влез в гугъл и прочети малко, друго като не можеш.

Браво