"Барби" се изравни с "Кабаре" на второто място по най-много номинации за "Златен глобус"

Историческата драма "Опенхаймер" за "бащата на атомната бомба" отстъпи крачка назад, получавайки осем номинации за отличията

Обратно в новината

Коментари - "Барби" се изравни с "Кабаре" на второто място по най-много номинации за "Златен глобус" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изобщо не се учудвам, щом Обама може да вземе нобелова награда за мир, що и Барби да не вземе 20-30 глобуса

Все пак живеем в ера когато един филм се води успешен според приходите.

Пълно падение е да се номинира Барби за Златен Глобус или Оскар. Изключително плосък филм с недоразвити идеи.

И аз бих му дала едно "Земно кълбе", ако бях в журито!

Новината е ... неам думи да коментирам. Но поне една истинска снимка от Барби да бяхте сложили, а не този монтаж с Джорджа Макарони ...

По малоумен филм не съм гледал!

не го и гледàх! Ако на една каца пише "Л@йна!", нема да си потопиш главата вътре с надеждата да е торта, я!

"Барби" може да се бори само за наградата "Тъпак ли съм или да?" !

Еми... Хайде, всички феминистки ръчички горее! И го казвам като жена, представи си! И в тоя ред на мисли се сещам за един виц. В магазин за играчки има следния ценоразпис на Барби-та. Барби лекарка - 20лв, Барби балерина -20 лв, Барби булка -20лв, Барби разведена -50лв. Е, ама защо Барби разведена е с такава цена? - защото върви с къщата на Кен, колата на Кен и кучето на Кен. Те, тъй!

" Кабаре " е виск клас кино ," барби" е псевдо феминистки боклук и режисурата на Грета Гъруин е много далеч от феноменалния Боб Фоси. Кино журналистите и филмовите критици предвиждат барбито да вземе само 1 награда за песен ,а " Опенхаймер " ще грабне всичките 8 награди за които е номиниран.

Количество и качество, дами и господа. То и турнето на Пай*ер събира повече публика от новогодишният концерт на Виенската опера, ама това значи ли, че са съизмерими?

Егати порнографията ....

Kalin

Кво трагедия......Барби и Кабаре да се сравняват

С Барби

фима Барби и Опенхаймер може да не ги гледате въобще! Казва ви го киноман.

Тоя Нолан си е изключително талантлив но какво се случва с него. Последните му филми, нищо не мога да гледам.

Тц, не си киноман " Опенхаймер " е шедьовър , но това е фим за истинските киномани .

O tempora, o mores! Бозата "Барби" с най-много номинации за Оскар. Пълен упадък на американската академия за филмови награди. Но дъното все още не е достигнато. Копаят усърдно надолу.

Е ,бива ли да си толкова елементарен, А?! Това са номинации за " Златен глобус " , номинациите за "Оскар " ще бъдат обявени през февруари 2024.

Толкова бях потресен от тая "дивна" новина, че даже не съм обърнал внимание, че става въпрос за Златните глобуси. Но така или иначе грешката е вярна, защото наградите Златен Глобус по принцип са индикация за това кои филми са фаворити за Оскар. Така че няма да се учудя ако тая боза получи повечко номинации и за Оскар. Има всички политкоректни данни да влезе в рамките на новите директиви, които прие Академията преди 2-3 години: полови, расови и прочие равномерни участия.