Барбра Стрейзънд на 80: Покорих Холивуд без корекции на носа и с истинското си име

Певицата и актриса е излизала с някои от най-горещите мъже на планетата и е единственият изпълнител, който има албум №1 в 6 последователни десетилетия

Обратно в новината

Коментари - Барбра Стрейзънд на 80: Покорих Холивуд без корекции на носа и с истинското си име | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената изчукала половината свят, вие ми говорите за носа и. И със свирки става, носът е част от пиршеството.... Да е жива и здрава....

Изумителна и като певица и като актриса! Огромен талант. Единствена и Неповторима! Далеч от Холивудската матрица.

Пуска ли мъзга или е сухо вече?

Холивудска пачавра .

Холивудска Пачарва .

Приемливо е да си правиш корекция, САМО да ВЪЗСТАНОВИШ предишния си вид.. НО какво би станало ако жена си сложи СИЛИКОНОВИ гърди, силиконови устни( устните са грозни и приличат на негърски ), слага си ПЕРУКИ на главата ( купчина коса) ?? Тая жена като се омъжи и им деца, ще имат ли ГОЛЕМИ гърди, дълги коси или ще са още по- грозни и от тая ??? Да слагаш ИЗКУСТВЕНИ неща на главата и лицето си е ИЗМАМА... Американските културисти на Мистър Олимпия, са някакви 140 килограмови горили- маймуни, с остригана козина и напълнени с всякакъв ДОПИНГ, Дори се боядисват с черна боя, преди да застанат в поза, като горила , която плаши другите животни. През 1998 г, имаше един Маймун- Роони Коолман..То е изглеждал ОТВРАТИТЕЛНО..Обаче имаше ПОВЕЧЕ издутини по гърдите и гърба, от другите участници затова му дадоха победата.. И затова, след 2 години, един друг културист представящ- Югославия, Милош Сарчев ( който всъщност би трябвало да има или БЪЛГАРСКИ или РУСКИ произход). Тоя Милош Сарчев си слага Синтол ( силикон в мускулите), за да изглежда надут, но стига до болницата... В САЩ, Културистите са пълни с ДОПИНГ, вода и силикон и тежат по 140 килограма, като някакво огромни маймуни.. ОТВРАТИТЕЛНИ са...САЩ е Боклук..

И като взимат ДОПИНГ, им РАСТЕ дупката на занника..

Просто по времето, когато е пробивала, още не са били на мода такива операции. Затова е ползвала други способи за издигане в кариерата, един от тях е честото вдигане на краката

Явно е страшно талантлива, щом е успяла, въпреки вида си. Но това, че е еврейка, не й е попречило, а напротив, било е вятър в платната й. И .....твърде много мъже! Не, че нещо, ама, доста от тях са били заети по време на романса и с нея. Малко женска солидарност да му се не види!

Пее “влюбена жена -велика е!!! Тъкмо защото е еврейка, много талант и ум!

,, A Woman In Love,, е написана от братята Гиб от Бий Джийз-Bee Gees-Бари Гиб и Робин Гиб. По онова време тя се е отъркала доста в Бари- през 1980- та той е продуцент и автор на песните на албум с нея-,,Guilty,,

Посредствена, с беден вокален диапазон и незапомнящ се тембър! Не случайно в прочутите си "дуети" с наистина талантливи изпълнители винаги е бек-вокалистка! Разликата в класите е зашеметяваща! Посредствена и като актриса, външният вид няма да коментирам...

Е, явно е била добра в нещо. Може ние свиренето и френския.

Баси разпоретината обиколила 20 и кусур легла и пак търси нови бройки :D

Вярно много чаровна...и естествена

нашио "министър" лорер има същио нос!съвпадение?едва ли!

От едно котило са! Горката ич я нема ни в пеенето, ни в киното, ама ...нали от тия...

Не беше изобщо талантлива, но нали е от хазарски произход. Тя игра роля с друга хазарка Моника Левински, за да накарат Бил Клинтън да бомбардира Югославия. Дано си плати вересиите.

бе

Абе мухльо! Спрете се вече руски партенки!

Жените имат фабричен дефект в главите - никога да не са доволни от външния си вид, нос, гърди, тяло, прическа и каквото се сетиш друго. Винаги искат да приличат на некой фалшив идеал за красота и се обезобразяват в опити да го достигнат. И не зависи дали са красиви или грозни, всички еднакво страдат от тоя синдром. Особено покрай соц. мрежите е страшно. Камерите на телефоните изкривяват лицата им при селфи заради близкото разстояние, а те се комплексират и мислят за корекции.

Но съм еврейка

Не съм голям фен на женският вокал , и почти никога не слушам жени ,освен в някоя кръчма.Има страхотни артисти в различни жанрове на поп-рок-соул и т.н ,от Арета Франклин та до Таря Турунен но не са за хора като мен.Освен разбира се Бет Харт която ем пее яко ем е супер секса.Но и Барбара е супер готина ,особенно ми харесваха някои от дуетите и примерно с Бари Гиб.За разпускане с чаша водка в ръка или шибинг са ок парчета.Невиждам какъв е проблема с носа и.Има някой които са с по 500 кубика бомби и немогат да пеят.А на Барбара носа е като тръба на орган и това прави тембъра и честотата още по интересна.Има и други с големи носове и това е голям плюс и пеят яко - като примерно Брайн Джоунсън от АЦ/ДЦ или Дейв Ковердейл - Уайтснейк и Пърпъл,Род Стюард и той е тая категория ... да не говорим за чернилките като Джако ,Принс ,Лаянал Ричи и т.н .И Данчето Христова и тя е с голям нос но къв глас а?Така че на патерица да и е честит рожденнит ден ,носа рано или късно няма да и трябва но педните и остават.

Забележи, след като си ценител, че в дуетите с истински добрите изпълнители, винаги е бек-вокалистка!

Певица.Ма изръшнала половината Холивуд.И с политици и бизнесмени бръмчала.

90% от тези "връзки" са ПР трик, за да пишат за тях ;-)

Хммм тя не е ли от същата народност като всички продуценти в Холивуд?

Проблем?!

По-таланлива си от сегашните, но си по-велика от сегашният сват. Велика!

Не виждам проблем с носа й. Не е прав и с перфектна форма, но е по добре оформен от поне 60% от носовете на българките. Повече от половината българки имат нос с гърбица или неоформен, дълъг нос. Не злословя, аз самата имах нос който не си харесвах и си направих операция когато навърших 18. От момиче без самозувствие се превърнах в уверена дама. Не бих казала, че ми промени живота изцяло, но когато започнах да се харесвам живота ми стана една идея по добър.

Май имаш психически проблем, а не че ти е бил толко грозен носо. На такива като теб им требва психотерапия, не корекции. Това е синдром, водещ до пълно обезобразяване в последен стадий. Нещо като анорексията.

Не ми се наложи да правя естетически корекции, въпреки несъвършенствата ми - просто срещнах човек, който толкова много ме обичаше, че ме накара да се заобичам сама, като се видях през неговите очи ;-)

Е, сега си цялата в корекции !