17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какъв барман е тоя лъжец измекяр нито барман нито футболист тоя нищо нестава от него като жена му цигани ..... И Киро същия на кво ще си възпита Кирчо помята детето ужас пълен са и двамата олигофрени

ПСИХОПАТА се разпознава по два основни недостатъка - липса на Съвест и липса на Емпатия или Състрадание към хората и съжаление за своите лоши постъпки.

себе си описваш.

Трябва да си изключително прост, за да останеш с впечатление, че си пиеш ракията като равен със световни знаменитости, когато си всъщност техен барман. Все едно таксиджия да закара Люис Хамилтъм до летището и после да разправя, че се е състезавал на трасеторедом до него. Що за ГЛУПАК е този Иво...

Българин поживее ли малко в Лондон или Ню Йорк и започва да си мисли, че пие чай с кралицата всяка втора събота...

Как му харесва на нашенеца да се рови в душите на другите! И да гледа телевизия също.

това барманче с лице на дупИ е рядко противно същество.

на фермата и на всички западни курви потурчили и циганизитали България

Чист циганин и нагъл.

Много добре! Чаоооо, лайно

Време е за лекарствата. Ой простете. За комплекси, нидка емозионална интелигентност, злоба, повърхностност лекарство няма. Повръщам от хора като 888.

Е значи е доста тъп, ако с това може да се забавлява. И пак, дори и да не си за парите, такъв като него ще изгуби повече, отколкото може да спечели за времето, което че е вътре... Явно не е такава работа. Видях онлайн - държи малка аутсорс компанйика, на не повече от 20-30к месечно е, значи 100к са не малко пари хаха

За Стефан преуспелия става дума :р и между другото - познавам поне 5-10 преуспели като него, които държат малки аутсорс форми. Могат да си купят джип и хубав апартамент и толкова. Като имат по 50-100млн в сметката, тогава че са милионери ... Тея компании колко го оценяват няма общо с реалността ...

Нещо не ми се връзва. Айти милионера Стефан се бие във фермата за 100к лв, вместо да си пие дайкирито на плаж в Доминика :р да не говорим, че хора като него повече пари ще загубят от загубеното време. ..

Защото не всички имат твоето повърхностно комплексарско бг мислене, затова.

Е дал 50 бона

Може да си търси половинка човека и да не му се занимава да търси. Сега него ще го търсят момите. А може и момците, както е тръгнало.

Си го чул, той каза, че е дошъл да се забавлява, защото е достатъчно изморен и натоварен с работата си в София! Не да печели 100 к!

Да се появиш за майтап за епизод да. Ама да видиш месеци наред това дори и аз, не милионера 888 не бих си позволил, защото за тези месеци само от заплата ще изгубя повече от 100к лв. Абсурдно е, да не говорим за мозъчния демидж, който ще понеса ...

Ти се връзва, защото не можеш да мислиш, не се напъвай, хайде! Намали злобата ще си по-добре!

Голяма драма… От заглавието си помислих, че Юсеин Болт си има барман (вероятно у тях), който някак си е паднал и се е пребил (сори, аз това разбирам под “фатално” падане)… Да ви имам и журналистиката, и жълтия сайт…

Спермата е шоу, продуцирано от идиоти, изпълнено от идиоти, предназначено за идиоти…

Като цяло, излъчваното по БТВ и Нова(двете ни национални телевизии) ,на 90% е за идиоти. И най- страшното е, че ние им го позволяваме. Ако няма рейтинг, ще се замислят дали да ни заливат с филми и предавания за олигофрени.

Барман този едва ли ми е бил, но позата на първата снимка показва какво правеше при мен - връзваше ми връзките на обувките ....както на другарят Неризов от "Маргарит и Маргарита".

Много се радвам, че този мухльо изчезна. Мияч на чинии няма да липсва на никой.

Най-накрая отпадна. Сега ако може и приятелят му да напусне и предаването ще придобие по-добър вид. Догодина дано екипът на предаването се представи по-добре на кастинга и не селектира подобни откровенни простаци.

Чак се чудя как Боби, Виктор и Стефан са влезли в крайния състав. Умопомрачителна проява от страна на селекционния екип

Падналите, нищо лошо и поне не трябва да се говори, но това момче си го изпроси.

Тази жена Ваня вярно ли е лайвкоуч, някой има ли идея как да открия телефонния номер на офиса и, или имейла.

Тия ако ги видиш в някой МАГАЗИН, дори няма да ги познаеш, щото Служебните министри искаха да носим МАСКИ... Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!

Психопат, расист, вероятно махмурлия и дрогиран. Типична извадка от обществото. Време за лекарствата

Ивайло няма нито визия, къси криви крачета, нито сърце! Толкова злобен мъж не познавам, много лош човек! Това ли е смелостта, да нападаш жен??! Ако онези нещастници не го подкрепяха нямаше да е така! А пък " великата" Живка, която се оказа голяма лицемерка се сбогува горещо с него!!

Хора, някой трябва да ви преглежда статиите, че като ви гледам заглавията и се отчайвам. Научете се как да пишете и не подвеждайте хората с малоумни заглавия.

Умишлено се пишат пумпозни заглавия! Болт много знае за съществуването на това човече!

Истинско удоволствие е, че това просто, но нафукано тарикатче се разкара от екрана!

Чета визитката на Любо и съм изумен! Имал компания с 40 камиона, може да управляваш 40, но да ги имаш е друго. Всъщност Любо и още 2-ма души имат по 2-3 камиона. Заедно регистрирали транспортна фирма. И тримата работят като диспечери за тази фирма. Останалите камиони Те само ги диспетчват и са на други собственици, това е честа практика в щатите. Българина като се види с малко пари и си купува БМВ. Никъде другаде в Америка нема да видите такава концентрация на БМВ-та като в Чикаго и то "Български". Веднъж попитах един Американец кои карат БМВ, а то й ми отвърна - Адвокати и доктори, след кратка пауза добави и дрог дилъри.

,, az zatova ne iskam da rabotya s balgari v USA” kaza smeshnika s debilniya pogled I prodalgi premegnno da gleda s polyotvorena ysta ))))) nyama takav selski bek - prav si BMV-to go dokazva )))

Незнам как е възможно да има толкова прости хора. Слава Богу отпадналия за нищо не става и затова е избрал да бъде барман. На кого е сервирал или е мил чашите е под въпрос. Изключително тъп. Но затова сигурно са виновни родителите. Жена му е уникум но си отиват интелектуално. Другия с конската опашка недоразбрания артист с много посредствени качества е отврат. Такива не трябва да се размножават. Жалко за жена му. Явно така и харесва. Като цяло с малки изключения са събрали типичната извадка на българския народ. Злобни прости и отвратителни хора с много ниска ценностна система

Явно на никой не му е направило впечатление как започва писмото от жена му, а именно: “ Едно от малкото качества, които харесвам У теб е….” Чудела се е какво да си изсмуче от пръстите. Да се оженят без да се виждат и с два разбити брака… И това било смелост Хахахахаха

Тоя невеж барман на какво го има това ОГРОМНО самочуствие?Три брака,две деца от различни жени,а е само на 35 г - още може!А онова леке Кирчо е направо да го хванеш за пършивата конска опашка и да го въртиш на центрофуга!Оная,Ваня,може да е проста лелка,ама бива ли така тия двамцат да й скачат почти на бой?Убий глупака с мълчание,ама тия явно не четат книги...Туй барманчИ как се изцепи,че най му липсвала жената (третата) - той нали има двама сина - те значи ХИЧ,ама ХИЧ не са му липсвали,така ли?Баsи и sиганчето - само те така НЕ ГОВОРЯТ за децата си,а за жената!

И аз това си мислех през цялото време -богинята, та богинята (този термин съм го чувала най-вече от хората от етноса), а децата...нали има бивши, които да ги гледат...Жената е до време, а децата са за цял живот и са най-ценното -твоето продължение, твоите гени, а не този, с който си лягаш.Но явно нагонът е по-силен от кръвните връзки!Срам, срам!

Единственият стойностен човек във фермата е Стефан. Ако повечето млади хора в БГ бяха като него, щяхме да бъдем на нивото на Германия например. Желая му Успех...

Ама Стефан е умен и не мие чинии навън като някои лайнари, които избиват комплекси и нападат една жена 1.50 м! Това не е мъжко, това е ултра просташко! Нещастници нищо не постигнали в живота!

Време е Кирчо зайчето да бъде изпратен подобаващо за да няма повече лигльовци, които да отвръщават зрителите.

Паднал фатално - лека му пръст...

На българите, че българите в чужбина са смирени и добронамерени човеци. Видя се, че повечето от тях са си злобни, коварни, интриганти, подли. Любомир- страхливец и подлец; Костадин- тарикат, правещ се на агънце, но си е вълк в овча кожа, мерзавец; Теодора- емоционално неграморна лигла; Ивайло- примат, гадняр и нагъл тип. Сега трябва да бъде отстранен другия насилник- алкохолика циркаджия Кирил. Видимо, че е или под чехъл, или си е насилник в семейството.

Наистина 10ина льольовци, които си нямат друга работа правилно представят 3 милиона души зад граница.

Има изключения и аз съм представител на този 1%. Жена с кариера в медицината. Всичко опира до манталитета на човек и нивото на емоционален и интелектуален интелект. Живея зад океана с временно пребиваване в Европа през последните години с предстоящо завръщане зад океана за нова работа. Имам си 2 паспорта. Там не комуникирам с Българи от т.н. БГ общество. Не, вече не. Заради тскива като Любо, Теди и Иво. И техните подобни. Не всички Българи зад граница са в кюпа. Да се зане.

До Един мит Митът е не какви са българите в чужбина, а какви са българите въобще т.е. не са бели и добри. Цоньо и Жоро също са работили дълго време в чужбина, Живка по настоящем живее навън. Фермата е извадка на средно статистическия българин.

И добре че си отиде. Сега е ред на Киро. Чудя се колко ниско може да падне човек, за да се отнася към една жена, която и да е тя, толкова злобно. Дрисльовци, въобразяващи си, че са мъже. Нищо общо.

Заглавието е грешно... Миячът на чашите на ...

Безработен е по- точно. Бил бачкал в чужбина… А как ги представят само… И пак немогат да ни впечатлят…

Във визитката на Теодора е представено, че имала собствен бизнес!! Хаха! А тя е продавачка на сергия!

че най-важното нещо е човек да бъде смел. Това безспорно е важно, но освен смел, човек трябва да бъде и умен. Безразсъдно смел, но тъп човек е нещо много страшно .Луд с картечница ! Снощи всички видяха, че само смелост не стига. Трябва и акъл !

Супер, сега трябва да разкарат и другия примат простак Киро артиста. Няма да липсват тези кретени.

ако и модернизираният вариант на Фред Флинстун си отиде .

Това с вота на недоверие към Фермера на седмицата беше черешката на тортата по неграмотност от страна на продукцията. Вот на недоверие се дава на изборна длъжност или човек който е бил избран. В случая Ваня си спечели тази длъжност , никой не я избирал. Все едно на олимпийски шампион съперниците да му искат вот на недоверие и той да си върне медала. Абсолютна тъпотия беше това, или продукцията е целяла по някакъв начин да подкрепи двамата кретени!

Интелекта победи простащината.

Бармана, ако мислеше и не се напъваше като теле, нямаше да пострада. Това трасе е еднакво за всички. Видяхте, че Стефан го премина без травми?

Стефан е на различно IQ и EQ ниво от масата във и извън фермата. А дори не е сигурно колко точно защото рядко излъчват кадри с него и неговите мисли. Не е интересен на масата българи защото повечето нямат капацитета да го разбврат. Подходи недраматично към дуела и беше фокусиран. Играта с въжето беше показателна. Аз харесвам и оценявам Стефан на нивото и дълбичината която заслужава. Рядко се намират интелигентни дълбоки хора с подобни IQ и EQ които имат и физическа сила да победят във физически дуел. Хубав ден .

Бравос!Нема такъв дразнител!Хайде сега и Кирчо,после Любчо и т.н.

Само не разбрах, личен барман ли е на Болт или му е пил от чучура?

Браво на Стефан, че разкара нахаканото и арогантно леке от фермата! Типичен пример на нагъл и самоуверен простак с огромно его и самочувствие без грам покритие. Особено дразнеше садистичното удоволствие, с което мачкаше една жена (няма значение каква е и колко е извън времето - има граници, които един мъж не трябва да прекрачва, ако, разбира се, се уважава достатъчно). Особено смешно беше как си повярва, че е смел. Защото оставил два брака зад гърба си. Човек, който е разбил живота на две жени и ги е зарязал при първите проблеми в брака, не е смел, напротив - той е жалък страхливец и егоист. Защо не попитат предишните му жени колко е смел... Определено беше приятна гледка как Стефан го мачкаше на арената и как жалкото му самочувствие се топеше като топка сняг на мартенско слънце. Тази победа определено даде кураж на нормалните хора в България.

High five. Изпревари ме с този коментар. Определено много по eloquent казано отколкото аз щях да го направя на български. Браво

Да точно го каза! Само ще добавя че от вчера животът определено ще е по-добър без мангала, да наистина в него всичко е циганско. Сега е ред на артиста който падна толкова ниско и срути всички пясъчни кули на неговия интелект който градеше. Явно съм се подлъгал. Чудех се на Любо който се има за най-големия мъжкар защо не се намеси.

Да ви питам само, какви щяхте да ги пеете ако Иво беше спечелил? А и тези във Фермата. Живка, уж първа проятелка на Ваня, беше тръгнала да обръща палачинката и да се мазни на Иво и Киро. Другите, в резулат на критиките на горните двама накрая почнаха да се настройват и те срещу Ваня.Това беше интересен социален експеримент.

На този всезнайко устата му беше по-голяма от задника му!!

Момчето има аргументи, не като онази психично болната. Глезлата на мама и тате. Как човек не знаещ значението на думата работа е лайфкоуч.....

Ти ли си, човече злобно, нищо не постигнал?!

ивайло, ти ли си?

Гроздето кисело. Тя спечели 3 битки на арената.И почна да ви се вижда опасна за финала. Много интересен подход да я дискредитирате, играейки и по нервите и настройвайки другите срещу нея, че уж не работела. Ами, нейната работа като фермер на седмицата е да организира и разпределя задачите, а ако има изоставане някъде там да се включва да помага.Това е работата на един ръководител, по принцип. Но, подхода за очерняне на Ваня наистина беше оригинален. Това съм го виждала само веднъж, и го направиха едни подобни хейтъри. Но те го правеха не явно, а зад гърба на човека. Разпростваняваха неверни слухове за него в това число и сред изборната комисия. Понеже не можеха да намерят за какво да се хванат.