17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен тялото ми казва да ям яйца, яйца на очи....И аз ям и съм супер. Не шкембе, не бири!

И моето тяло напомня за яйца в такива случаи.

Верният начин за справяне с махмурлука е според степента на напиване. Ако има повръщане, тогава лигавицата на червата е възпалена, обезводняването е голямо и дори вода не помага. В мозъка има недостиг на течност и храна. Затова се успокоява лигавицата и след това се приема храна за мозъка. Храната за мозъка трябва да съдържа захариди. Това е прясното мляко, което се превръща в захариди. То трябва да е затоплено. Затова шкембето има легендарно значение. Топлото шкембе върши тази работа. В този смисъл всичкото ядене и пиене при махмурлук, което е студено дразни лигавицата на хранопровода и червата. Студената храна е противопоказна при махмурлук. Затова първото най- важно нещо е човек да е наясно с тялото си и най- вече какво може да яде в момента. Няма как да си пиян на дъска и да ядеш каквото и да е- първо спиш и се молиш повръщането да е отминало. После , обаче първата ти работа трябва да е да набавиш течности за организма и храна за обезводнения мозък. Болките в главата са от обезводняването в мозъка. Затова твърдите алкохоли са по- вредни от бирата и виното, въпреки че се поглъщат в по- малки количества. Интоксикацията настъпва при всяко приемане на алкохол. Съществено значение има и въздухът по време на интоксикация с алкохол. Колкото е по- чист , толкова по- добре. Мезето, което придружава алкохолната интоксикация трябва да е лека витаминозна храна, за да не натежава на черния дроб. Мазната храна само натежава на черния дроб, а алкохолът унищожава всичко по пътя си. Смята се, че мазната храна помага за преминаване на алкохола през хранопровода и червата, което е вярно, но в същото време претоврва обработката на алкохола в черния дроб. Точно затова мазната храна пречи при обработката на алкохол. А по време на детоксикаци или изтрезняване забавя процеса и болките в тебджерата са по- продължителни. Затова трябва максимално количество витамини , минерали и микроелементи. Половин литър топло мляко с две супени лъжици мед върши много полезна работа, след лидера при изтрезняване- шкембето. В същото време е добре тялото да бъде затоплено , за да може част от токсините да бъдат изхвърлени през кожата. От всичко най- доброто е просто да не се допуска опиянение, като най- добрата мярка е две чаши алкохол и нито грам повече.

Реивотрила е говна. Не се връзвайте. Легализирана джойнка най добр

Нема хероинов наркоман дето стада от махмурлук. Те крадат.

Един колега за махмурлука казваше :" Две сранетаа и две спанета оправят работата!"

Левомепромазин+Акинетон или Флуперин+Ривотрил.Втората комбинация е за хора със силен Черен дроб и хемоглобин над 180.

Що ти е ривотрил по добре хероин.

Дядо ми само кокосова вода пиеше. Още помня как чупеше кокосовите орехи с гегата и пиеше по два, три наведнъж. После минаваше на джинджифил и плодове!

Ха-ха-ха :DDD

нищо не споменават за кенефа... доде не изкараш "пияното" ла*но - нема оправия.. а да питам за фруктозата... нали я бяхте обявили за най голямата отрова???

Шкембе чорба или пилешка супа с много оцет. Бавно и внимателно, за да не излязат обратно. И спане.

ако после имаш махмурлук просто не се напивай! но ако го направиш, има само един начин - шкумбе чорба и бира! една бира! и като се наспинкаш си готов!

Това с шкембето и бирата са пълни измишльотини. Само хора без особен опит в напиването, особено ако е имало и менте алкохол, могат да споменават такива измислени рецепти. Да не говорим за сок от кисело зеле, кисело мляко и т.н. При истински махмурлук, само вода, сън, спорт и повръщане помагат. Така че, статията е що годе вярна. За джинфжил не знам дали действа. Плодове при гадене в стомаха не мисля, че ще дойдат добре.

Явно си препивал само с боза. Сока от киселото зеле и киселото мляко са пробиотици и със свойства на електролити. Мазнините в шкембето + малкото количество алкохол в бирата пък действат като естествен тоник и източник на хранителни вещества. Стига сте чели подобни джендърски глупости, че съвсем изпростяхте.