17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-ефикасното средство срещу любовта е бракът, Хари. На прав път си ... Срещу глупостта -- не зная. Ако го знаех, щях да го употребявам.

Касъла е публикувал безпрецедентно публично послание да се прояви търпение и уважение към меганката, която била в трудна ситуация, щото не се появи никое преятелче, ни роднина , поне да я заведе до олтара. Толко нароТ е прецакала, че сега никой не ще да има нищо оПщо с нея, хората бегът от нея. Тя нема да има гости, ни кума. Нема да има дори шаферчета от нейното семейство иле преятелско. Тя нема преятели, това се установи със сигурност. Тя нема и семейство, семейството й се отказа от нея. Шефа на МИ5 престигна в Уиндзор и се извършват разследвания какво още е скрила. Ас съм за, да се цанцелира сватбата. Досега се чудех да одим ли у замако иле не, ама ме тегли да одим и да крещим со транспаранти, да се канцелира сватбата. Има веки две обществени групи организирани, за канцелиране на сватбата, ке одим да викам за тех.

Егати пропагандата, как ше го оперират тая сутрин, а той в събота ше бъде в Лондон костюмиран? Тия дето пишат тея небивалици, дали зеха поне 5 лева за баничката неска? Между другото, из нета настана страшен бой между привържениците на меганката (сичките ченьоФци до един)... и белите противници на брака. Фърчът косми, перчеми, путки, ругатни, обвинения в расизъм, и вония на пръдня и осрано. Ас не съм се забавлевала тека от поне 15 години, не , над 20, от началото на интернета, кога немаше цензура. Доказа се, че Хари ше е третия й съпруг, по номерация. Тя имала анулиран брак. Уж не се броял, ама го е имала и се е ебала со тогавашния си съпруг. Хората са потресени и публично призовават хари да откаже сватбата. Ас лично не бих се учудила, щото тия дни пристигна големия шеф на МИ5 в Уиндзор, и се умува какво още е скрила болиуудската проститутка. Демек течът преговори и кавги, и ние кебичиме, рупаме пуканки и се хилим като варени царавици. Не! за последно, съм виждала текъФ публичен интернетски снадал, само в началото на интернета, кога немаше цензура и хората се скинваха да се цоват и да си дерът гащите публично.

ама става смешно маркъл не е млада булка и не заради възратта, имала е брак ..латионо сериал..

като ви е омръзнало да четете за кралската фамилия, не само четете, но и пишете и дискутирате. Хората от английското обединено кралство се интересуват. Не му се мешайте на Хари. Аз винаги съм го харесвала - голям пич и бунтар, а и изглежда и много влюбен, дай Боже всекиму.

To be continued...

Е га ги и латино сапунката

да това и аз си помислих

Каква фамилия има Меган... Всеки ден различни писма, изказвания, постъпки и все в негативна светлина. С какви хора се сродява горкия Хари? При кралската фамилия такава публичност на семейни разправиии /с изключение на принц Чарлз/, не е приета...

Е наследствено обременен от грешни решения - метнал се е на Чарлз и изпълненивта му с Камила. Уилиям е уравновесен и с характер на Даяна. Визуално също, както и Хари е подобрена версия заради Даяна на Чарлз. С една дума - драми се очертават с американската въртиопашка.

Когато нямаш чувството че си стигнал дъното на ''новинарството'' се стига до това да пишеш глупости на поразия НЕ интересуващи никой:(((( До кога ще ни занимавате с това нещо?????Нима няма интересни неща за истински звезди в шоу бизнеса ????

абе ,защо не пита това момче ? аз на моя меган 2003 г. комби на газ. смених -гумички на клапани ,повдигачи ,турбо ,радиатор и пак не и не -харчи масло и тропа .меган и лагуна само след 2010

Да се жени тоя ръждивия за тази църната, че ми писна.

Горкото момиче, с такава рода, която я злепоставя в такъв момент..

много е сложна тая американка, голям зор докато я заведат до олтара. Май Хари ще последва съдбата на майчината си брачна неудача.

Мернал се е по комплицираните семейни връзки на дъртия Чарлз.