17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не е прав, Малина. Следя драмата и направо не мога да повярвям как е възможно тоя ненормалник да причинява това на дъщеря си. Това не е любов. Този се държи се като обсебен бивш любовник, а не като баща, който трябва да подкрепя детето си и да бъде щастлив от неговото /на детето си/ щастие. Изобщо цялата "бяла" фамилия, вкл. полубрат й и сестра й са абсолютно луди и нагли. Съгласна съм със Зиг заг. Нагли са и медиите, които им дават трибуна. Защо не оставят тези двама млади да се радват на любовта и щастието си....Защото по-важното е да продават....Напук на скапаните медии и роднини, пожелавам на двойката цялото щастие на света.

височайшите нямат интерес от бедни бели роднини, защото не е това целта на мероприятието, затова игнорират баща и, брат и и сестра и, нищо не е случайно

на Кейт що не ги игнорираха ? този е смахнат , нормално да го игнорират ...

човека е прав аз съм на негова страна, да те игнорират най близките ти е много лошо, аз го преживях два пъти, той затова е получил инфаркта и трябва да се пази

за всички ще е по-добре , да не публикуват медиите всички мнения на полуидиотите ... малко цензура ще е полезна и приятна на всички !

Какъв му е проблемът на тоя господин? Цял живот не се е интересувал от нея, майка и я е отгледала сама...той сега решил баща да бъде.

татковци се случва така, като се наиграят търсят кръвните роднини.......

"Пази Боже, сляпо да прогледа." не плачи, татенце- радвай се на труда на британския д-р енчефф. явно формулата на разкрасяването от съвременен тип е цяла армия бюти специалисти и един тон процедури.Тошко Колев има една прочута фраза- от едно черно си.ганче направиха хубава бяла жена. Тц,тц, какъв расист, а?

Пази боже сляпо да прогледа.