17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От този пропаднал човек и от майката, която публично е споделяла почти в прав текст, че я е възпитавала да се пласира добре...какво да излезе. Външността остави, само да се наблюдава езикът на тялото в пространството е достатъчно да се види как не знае къде е попаднала и какво прави там. От цялата история глупакът е Хари, а кралицата за пореден път не му скърши хатъра за идиотския избор. Да не му нараняват неуравновесената същност.

много е лошо да се срамуваш от роднините си, от това по лошо е да ги игнорираш пред целия свят, както стана с поканите за сватбата демек белите, пардон бедните роднини не бяха поканени

И за достоверност на баща ѝ точно тогава му се наложи сърдечна операция. Най-вероятно са му спретнали някоя банална коронарография, дето у нас ги правят на кило да източват касата. Едно денонощие прекарваш в болница под наблюдение, обаче нали е сърдечна интеревенция. Слагат му едно гръмко "сърдечна операция" и готово благоприлично оправдание защо бащата на булката малко съства от сватбата.

Тази бледоликата да ражда 3 4 деца че и истина мястото

Бащата има вид на типичен американски алкохолик. Нема що,сродиха се някаква избелена разведена негърка и пиянде от"първа класа-класик". Най-много две години им давам и ще я натирят там от където дойде. Много ниска топка е. Направо убитак.

Бащата много лек. За пари ще продаде и майка си. Пак си е напълнил джобовете

От това, което прочетох, бащата на Хариевица е пълен профан и тъпан. Което никак не ме изненадва. Нацвъкал е гаф сред гаф в това интервю. Представям си нивото на дъщерята, която е възпитал такъв малоумник, а от там и нивото на Харито, щом си я е харесал такава....Кралския двор е бесен в момента, но пък мен това изобщо не ме вълнува.

на практика само майката беше приета, баща и е получил удар най вероятно защото брат и и сестра и не бяха поканени на сватбата, но човека не смее да го каже за да не бъде игнориран и той постоянно се говори за хора с увреждания, но защо трябва да се пренебрегва болната и сестра, брат и каза истината и също не беше поканен

То пък имах си аз да не завишдаш. Дъщеря учелила десетката. Ти трябва по 3 пъти на ден свещи да палиш....Иначе на 36 години в холивуд красавици с лопата да ги ринеш.

Коментара нито еизвън темата, нито съдържа спам, не лъжете.

Трябва да идеш да видиш сватята, да я потупаш по гърба като булка Обамовица, да ударите по няколко малки със зетя.

извън темата е и съдържа спам драги

Я да видим кое е извън темата - това, че някакъв селяк се кани да ходи на гости на дъщеря си, зет си - английски принц, брат на престолонаследника. И се надява да се срещне с кралицата, все едно това са сватовете от съседното село? Че хабер си няма, че там без покана нито може да отиде, нито може да си позволи да плямпа какво той смятал да прави? Или това, че Мишел Обама свойски потупа кралицата по гърба отзад от което последната подскочи като ужилена защото никой не може да пипа кралицата. Ама беличкото ( чакай да го давам коректно полит, че пак ще ме скрият )от къде да знае какъв е протокола в кралския двор, пък и защо да си даде труд да се информира преди официално посещение.