Бай Иван безапелационно прикова вниманието на българите

Родната продукция привлече общо 28 645 зрители в киносалоните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Началото беше обещаващо, но в момента в който започна чалгата и рекламите всичко приключи. Скечовете им в ютуб канала са 1000 пъти по добре режисирани и изиграни. Очевидно продукцията на филма е слаба и са заложили на типичните черти на един български филм с евтини реклами и експлозии от 2лв. Ако се бяха постарали да направят дори клиширани български истории, но както трябва щеше да е по успешно.

Гледах филма и бях впечатлен от следното : 1. Нискобюджетен - за филм направен с 2-3 хиляди лева си е направо шедьовър. 2. Оператора на филма е малкия Георги. 3. Залата беше почти пълна. 4. Реално като филм е много по-добър от Войвода , или Дякон Левски. Наистина нямаше идеи за пълнометражен филм , но поне не беше досаден.

Водих дъщеря ми, защото е фенка на бай Иван. Имат прилични видеа. Но дотолкова. Да си останат влoгъри, пълнометражен филм небе за тях. Сюжетът е изтъркан , тип Борат, наистина. Час и половина загубено време, но пък на детето му хареса.

По трейлъра леко на Борат ми прилича и смятам да пропусна дубликата

Критици боллл …. творци нийенте

Бай Иван е нискобюджетен филм и като такъв напълно ми оправда очакванията - лош сюжет, слаба актьорска игра, кофти специални ефекти и посредствена операторска работа. Понякога с малко средства се правят филмови шедьоври, но Бай Иван - филмът не е сред тях. Междо другото скечовете в Интернет са по-сполучливи от кино продукцията.

Истинските филми са в интернет. По кината само боза.

Не съм го гледал, но щом е за бай Иван, няма начин да е лош! Препоръчвам!

ПИПО

Аз нещо не схванах добре, второто място има повече приходи и гледания от първото...?

Не го гледайте.

Кофти изиграна, но пък заснета на лента, театрална постановка.

Не разбирам трейлъра на този българския филм, за който говорят. Доста унизително за българския зрител е това голямо нищо. Позор като цяло

_stankow

28 хиляди души - "приковано внимание" !? А стига бе ! :D

само да питам - какво е това трейлър ?!

Реварке значи. Ремарке

Догнуся ме само от трейлъра. Знаем си простотията. Няма нужда да ни я навирате в очите.

И що тъй? Дай тогава и бай Ганьо да забраним, че простака Алеко само простаци знае да ни навира. Който не обича комедията, да си пусне примерно "Списъка на Шиндлер" и да се забавлява - просто е.

Неуместно е да сравняваш една блестящо написана сатира с един лошо изигран разширен ютубърски скеч. По-добрата българска комедия в момента е "Чичо Коледа".

Екстра си е филмчето, забавно и смешно. В нашето забързано ежедневие е добре дошъл всеки смях. Актьорите са много готини и хубави млади хора !

който може да изтърпи трейлъра на Бай Иван, ще пребъде. аз отивам да се гръмна