Катрин очаква бебе, приета е в болница в Лондон

След серия от фалшиви и истински слухове, най-после от канцеларията на принц Уилям съобщиха официално, че херцогинята на Кембридж Катрин и съпругът й принц Уилям очакват първото си дете, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Катрин очаква бебе, приета е в болница в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази влиятелна монархия , е била винаги против България.Какво ни засяга нас Българите,за някоя си ,пък била тя и "херцогиня".

Жената се казва Кейт! Поправете си грешката!!!

казва се, но също така се казва и катрин, щото звучи по добре, кеит е много селско

Не се ли казваше Кейт Мидълтън ???

Един човек който дори при вест за заченат нов живот си излива злобата е достоен за съжаление. А това дете вероятно някога ще определя съдбите на много хора. Честито на родителите!

Ох, Ани, тежко ти и горко, ако оставиш съдбата си в ръцете на неродения английски Пе(р)ко

изпаднали вав вазторг от простотии,голяма работа-едно обикновено провинзялно момиче било бремено.ами ако прадне пак ли ве го напивеъе,а тя горката наи-вероятно не знае каде е балгаря. ялка работа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти с този правопис дали знаеш къде е България?

Чудесна новина. От кого е детето?

Тъпа,тъпа, та дрънка!

Е как от кого? От Хари, разбира се!

ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА В СВЕТА,КОЯТО ЩЕ РОДИ!!!!!!ПЪК И ЦЯЛ СВЯТ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КОЛКО Й СЕ ПОВДИГА!!!!!! В края на крайщата всички хора , ходещи по земята жени са ги раждали1

Ще се роди престолонаследник на една от най-влиятелните монархии. Според теб това съвсем незначително ли е? Може би е по-важно да коментираш Биг Брадър и простотиите им - там наистина е важно кой какво казал.

И какво толкова до момента е направила тази "най-влиятелна"монархия за света???Да е живо и здраво бъдещото дете ама наистина е мноооооооооооого преекспонирано.

Браво, да са живи и здрави и всичко да мине по мед и масло.

Невероятно харизматични, особено тя :) Да са живи и здрави!

браво!чудесни са-да са живи и здрави!!!!!!

Браво дано всичко протече добре.

Това въобще не интересува хората!!!

Изглежда с десет години по-скара от принца.

Аз отдавна ги подозирах...

СТРАХОТНИ СА.МЛАДИ-КРАСИВИ-ЗДРАВИ И БОГАТИ. ТОЛКОВА НЕВЕРОЯТНО СКРОМНА -СИМПАТИЧНА-И БЛАГОРОДНА ДВОЙКА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА.ДАНО СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДО ДЪЛБОКА СТАРОСТ ЗАЕДНО.

Е ква новина, нали нейната най-добра приятелка вече го обяви публично (срещу съответната сума, разбира се), преди 5 дена. Няма да се учудя и снимката да "изтече" по същия начин. Новините се правят от парите ;)

Честито! Браво на младите - чудесни сте!

Мале, сега вече всяко пръдване на тънкоустото Кате ще е на първа страница!

Ами това е да си кралска особа - тънкоуст, дебелоуст - отразяват те! Ти като си селяк, и да се затриеш никой няма да те разбере

мангалофилска чалгарка

Горкият принц. От къде му се натресе тая? Гадело й се било. Ми да почне да яде. То се е видяло, че и тая ще роди по втория начин - без да е бременна.

Много си компетентен бе!!! Аман от тъпанари по форумите!

звездите говорят ли ти колко си тъп. Ако и на тая двойка намериш махна, значи си много тъп и прост. Аман от злоба и завист. Де да беше и ти като тях !!!!!