Коментари - Бебо Халваджиян празнува рожден ден със семейството в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

езичници ли са?

Бебо: Маме, аз наистина ли съм лигльо, който само харчи парите на мама и тати, жена му е лека и и с него заради парите ви и хайлазува на гърба ви, а пък вие хайлазувате на гърба на тия, на които угаждате? Така мислят хората. Креми: Не сине, не е тека. Бебо: Аргументи? Маги: Аргументите са за бедните. Бебо: Ааа, добре. Продължавам тогава!!!

Едно нещо има хубаво на тези снимки и това е малкия Еди. Хубаво дете, добре им се е получило, не може да се отрече.

От Идиоти се пръкват само ИДИОТИ!

Пълна отврат. Снимката красноречиво говори за манталитет. Не говори-направо крещи.

това пък какво е? какво демонстрират?

демонстрират обложени езици, отврат :)

Тъй като скоро няма да се свършат, готви се ново "журЕ". Няма лошо, купон да става, залата винаги ще е пълна.

Мамини сладки...олигофрени! Щъ ви изям!

Тая с обицата колко материал е поела с тоя език, само тя си знае... И стотиците баджанаци в Биад.

Е и?

Да са живи и здрави цялото семейство! И да си харчат парите,където си поискат.

Какви са тия кретени?

Дир-а имате някаква слабост към този неидентифициран обект Бебо, която обаче не мога да схвана. Още като му се роди детето и бяхте щастливи, сякаш на вас ви се е родило дете. После - на Бебо бебето стана на един месец, после Бебо отиде с бебето на почивка за пръв път и т.н. Защо бива навиран в носа на обществото? С какво е заслужил? Какво е постигнал, какво е направил? Достатъчни са Магърдич и Кремена.

Този е инфантилен лигльо - като поведение, като визия и като интелект. Изпълнения на жалък клоун, нахъсан да минава за различен.

Какъв да е.

Бащата Маги, синът Бебо. Интересно.

Снимките не са от Гърция......там няма кокосови палми.....лъжливи измикяри !

Ле ле! Ужас! По-грозна картина не съм виждала!

Неприятна снимка.

Кой си ти бе Бедрос че толкова силно искаш да ме информираш къде празнуваш рождения си ден и с кой? Всеки ден дарен от Бога ( независимо как го наричат различните хора ) някой празнува рождения си ден със семейството си, но не занимава другите хора с това. Или да разбирам статията като намек към тези, които не са се отчели пред теб с подаръче?

Дирниците ме изтриха, но пак ще го кажа това, което ви казвам всеки път - ами работете каро мен търтеи с търтеи, колко пъти трябва да ви повтарям, че сте мързеливци и затова и мизерни. Да бяхте станали циркаджии, не доктори, учители и инженери, завистливи мързеливи търтеи такива!!! Айде пак да ме изтрият дирниците, истината боли нали!

Бедрос си прави снимки и ги качва в собствена страница,както правят почти всички ползващи социалните медии.Който иска гледа,който не иска не гледа.А тук за личния живот на семейството ни информират редакторите на дир-а .За което, вероятно Бедрос и хабер си няма.

Тази циганка ли е?

Да ....гледа на ръка, и пуши лула !

да вземе верки с този бял език, казвам го като специалист

Тая, любимата Александра, с топчето на езика, си мисля, че е професионалистка в определен жанр, свързан със специални умения, които не всеки / даже не всяка / притежава. Е, не е чудно, че е на почивка в Гърция! Да са живи и здрави!

да вземе верки с този бял език, казвам го като специалист

С езика си вади хляба жената. И допълнителни съоръжения си е инсталирала. Ако те послуша и Бебо ще в замени с друга с пет обеци на езика и 10 на оная работа. Да не е луда!

Не бе, той за "Бебо" говори да взима мерки. С тази кандида сигурно много катерички са побелели. Добро око има специалиста по-горе.

то неговия като е бял, нейният какъв трябва да е - кръговрат - горе долу, долу горе, единия на другия, другия на единия...

Може ли нормален човек над 5 годишен да се казва така. Пък и да се онези по този начин. Предполагам се мислят за оригинални. А единствено човек би могъл да си пропусне вечерята като види тези " мили" кадри.

Само месо плюскате,вижте си езиците,отровени сте .но ,не само от плюскане ,а и от безполезен живот.

И непременно при нечестните и мразещи нас, българите, гърчоля? Но и ние ги мразим и ненавиждаме, много повече от тях... Заради тяхната нечиста съвест и проклетията в душите им.

Много вдетинен.

Трябва ли детето да е с дълга коса? Не се знае момче ли е или момиче....Или сега е джендър а после ще се самоопредели! Засрамете се не обърквайте децата!

слабоумни кретени като вас наистина ли смятате, че една дълга коса определя пола на детето? То само ще си прецени какво е, объркването идва от такива като вас.

То не може да си определи само пола след като вече се е родило с мъжки полови белези и всичко каквото му е необходимо.Нещо не сте добре с главата или не сте си подредили ясно мисълта.Няма как да си играем на Господ и да си определяме сами пола , раждаме се с ясни белези , друг е въпроса дали някой ще си откача впоследствие или не.

Па разбира се , че не косата определят пола на детето. Всеки знае,че това са чорапките - сините ги носят момченца, розовите - момиченца! Фасулска работа!

Ко са напрягаш ма......вместо да ми се засягаш си пострижи джендърчето.....просто е !

е то като нечистоплитния си дядо

Типичния лумпен. От скука и празен живот прави селфита с маймунски изг-зици. Защо пускате тоя спам? Вдетинения дори българин не е и нищо градивно не е създал за България.

Един много прилича на една...

Детето се казва Еди!!!!....не Един

Дреме ти. Ако някой влиза тук за да получи достоверна информация, много се е объркал. Ще му купят една риза и ще му станат кръстници...

Ако този инфантил не беше син на Магардич Халваджян и за хигиенист нямаше да го вземат в това шоу.А това с изплезените езици,меко казано в простафелско.

Тези въобще имат ли една нормална снимка ?

И тяхното си стои.Не завиждайте на тези ,просто няма за какво.

Този БЕБО, в крайна сметка как се казва /по лична карта/ така ли?

Бедрум май ; )

Тяхното послание е - на глупаците в България им пожелавам да продължават да гледат българска телевизия тоест халваджиянска телевизия за да обиколим напълно света 300 пъти а вие нашите зрители продължавайте да ни следите фотосесиите

Много точна и изразителна снимка сте им поместили. Знае се какво означава плезенето и показването на език към хората. Те ни се плезят на нас, " глупаците" според тях, защото на нашия гръб почиват по малдиви и курорти. Да се не върнат.

И как точно на твой гръб почиват не разбрах?

И как реши злобничко същество,че хората почиват на твоя гръб? Що за иди.т трябва да си ,за да проклинаш някой да не се връща......от "Малдиви и курорти"

Булгаристан е идеално място където виреят и се развиват подобни типове "халваджиян" .

не е така. това е същият весел и безгрижен инфантил като рижавия принц, който също получава всичко наготово в живота. но този поне го издържа баща му, а не английските данъкоплатци и поне се прави, че работи като оператор в продукциите на баща си. така че, нашенския инфантил е доста по-нормален и приемлив от ингилизкия инфантил....

е, не е така. Баща му, неизвестно как , е обсебил една телевизия и в крайна сметка му плащат дебили с СМС и реклами. Так аче си приличат с Хари. С тази разлика, че хари е длъжен да се съобразява с куп неща, а нашият дебил - не.

Много ми е важно да ме осведомявате и онгледявате как точно тоя льохман-безделник и метресата му ваканцуват. иначе няма да мога да заспя.

Не ме интересуват нито задниците, нито езиците на тези двамата. Противно е!!!! На техните снимки се снима или дупето на Алекс или изплезените им езици, много ниска култура, много нещо!!! Не разбирам подобни безцелни и отблъскващи кадри.

Трябва ли да празнуват като се плезят ?

Ами така е, лиготиите идват с парите! Това са хора от друга планета, едва ли знаят цените в магазините и т.н. Съдба............

ВСИЧКИ НА ЕДНО МЯСТО ЩЕ ОТИДЕМ И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ ИЛИ НЕ!!!!!

това тия халваджии ли са,дето халваджийката искаше да се въведат визи за българите които искат да посетят софия??

първата снимка е отврат

Много див пич е ! Да са живи и здрави !

що? плаща ти като му лижеш задника?

Имам наблюдения просто. Това че не ти харесва си е твоя гледна точка.

А супер, безмозъчни с пари....тоя наследник на Халваджиян , ако имаше акъл, нямаше да избере и тоя вечно смръщен, неприятен урунгел с изкуствена коса за жена

Много е грозна и наистина вечно намръщена!

и прилича на глист. Ама тоя нали е дебилен - върза го с това дете и сега си живее живота на к а