Бела Торн: Пансексуална съм

Актрисата и певица се е самоопределила наскоро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска да каже фригидна.

Татуираан джендъ да дойде в бг и да си намери кон

... пеераси, сър.

Разбрахме че каката кльопа всичко и наред. Да дерзаеме

При безброй блуткави серяли на тон, всичко вече се е сбъркало окончателно Наркотиците са побъркали парвенютата и напишкането възприемат за секс

Явно много хора не са чували за Бичето ...

Така е. Бичето е още жив в нашите сърца.

Всичката тая извратенящина има за цел да се направи реклама на някоя тъпа и некадърна пут.а/курва/актриса, защото иначе няма с какво да впечатли ...

О, Белла чао, Белла чао, Белла чао, чао, чао...

изкривени станаха хората ... лесбо-педали с цици на гърба

Значи от скоро има и куче.

Добър си:-)

"Някои ми обясни какво наистина означава това" НякоЙ ми обясни .... или някоИ ми обясниХА .... Вече наистина се дразня от тази масова, тотална неграмотност и то от хора, на които работата им е да пишат. Дори и да е техническа грешка, станаха вече много. А това с И и Й напоследък направо е ... не знам, като някаква болест, никой не знаек кога се слага И и кога Й. А е толкова просто - И в множествено число, а Й в единствено. Пффффф! Колкото до новината - пет пари не давам за жената/мъжа/съществото или каквото е там, дори не знам кое (коя, кой ....) е!

Една от основните задачи на т.н. шоубизнес е пропагандирането и налагането на всякакви извратеняшки идеи. Основно се лансират посредствени артисти, които в името на кариерата и парите са готови на всякакви компромиси не само със себе си, но и с децата си.

Ако я нямаше Жорж Санд....нямаше да ги има прекрасните ноктюрна на Шопен. Чайковски е бил откровен гей, но музиката му е божествена. Гол е бик откровен онанист, но Плюшкин до днес живее в сърцата на тролове като теб. Тургенев е живял в Италия във вилата на оперна певица и мъжът и. Всъщност, знаеш ли кой е Тургенев и какво е оставил след себе си? И понеже си червен трол: Мой Советский паспорт....на Маяковски е писан в леглото заедно със семейство евреи работещи на Люблянка.

Светил си им на всички до един! Толкова ли е трудно да си представиш, че не всички се онождат с приятелите си, което не им пречи да се обичат и да се шегуват, понякога дори просташки да се шегуват. Толкова ли е трудно да си представиш и че има хора, които не се съешават с децата и домашните си любимци и вупреки това ги обожават? Толкова ли е трудно да си представиш, че можеш да изпитваш към някого дълбоко признание и уважение, без да си го изтаковал?!!

време е да идват мигрантите, може за нищо да не стават ама поне са нормални !!! тия дето са уж известни съвсем откачиха !!!!

Ма и мен мъ гложди - тие пан намквиси - в душата ли съ такоъ ?

Пуска на всеки, на който трябва. Пуска на всеки, който плати. Пуска на всеки, който си хареса

Абе да я хванат група мигранти да я подкарат дружно, така бързо ще ѝ се изясни сексуалността ѝ, че свят ще ѝ се завие!

Универсалка

Да ви е.а джендърите сбъркани. Ти лЕгни у нас на кревата, пък ще видиш аз как ще те определя категорично...

Мечта да им го сложа и на Кауна и на Корнелия.

Да дойде в бг и ще си намери коне кучета и мъж

Това човек като няма достатъчно грижи и проблеми и се чуди какво да прави всякакви дивотии му идват в главата.

Кога Дявола нямал работа....си бъркал под опашката.

Кога си чешеш задника, не си гризи ноктите (китайска мъдрост)

И си таковал децата, също казват.

мОРЕ, като пипнем едно дръво...

Колко ли пъти още ще се „открие” до края на живота си.Само те моля не се „откривай”като родител! Вие не сте годни за човешки същества,камо ли за родители. Благодаря ти!

Въх съвсем се обърках.. Едно време беше толкова лесно - мъжко или женско, друго немаше.

Най-после сетиха се! Да бяха питали за тези неща - такива хора се наричат просто "игриви". Става и "много палави".

Може някой кон..

Ако душевността му ѝ допадне.

Джендърска рабата...

Я па сам самсексуален. Едната ръка на клавиатурата, а па другата...

Хахахахха, тая пача не знаела какво е, но и го обяснили, и тя си рекла - "ей тва е!!" То бива бива безмозъчни и търсещи внимание с изчанчеността си хора, ама чак пък толкова...

а ненормална. В мозъка ти е пълна боза. Няма духовно, няма мисловно, няма разграничаване на личност, реализация, социалност. Ти си една обикновена мушичка-еднодневка, която само за един ден живот си снася яйцата, за да се размножи. Щом един човек не може да се възхити от успеха и постиженията на друг, а го бърка със секс всяко възхищение, то значи, че в мозъка ти нещо не е наред - зони, центрове, пластове - всичко е миш-маш ! Ако човечеството не се е възхищавало, търсило, подражавало, създавало и творило, а само се съвокуплявало, то до ден днешен още щяхме да сме облечени с кожи и да живеем в пещери.

Кажете го с една дума - Сбъркана.

Има една песен на Бичето, в която се пее: "няма значение момиче - момче, при всяко положение Бичето е-б-е" :D :D Значи Бичето е пансексуален и той, хехехе

Не само. Бичето е много повече от това. Той е отвъд.

Дали си обича и кучето?

Пантатаковали сте си пантатаковата.

Гледайте сега хубаеа жена с хубава жена е добре! Даже супер ако и аз съм там! Ама мъж с мъж еми "малко" пе.раско изглежда и звучи! Та така!!