Бела Торн: Пансексуална съм

Актрисата и певица се е самоопределила наскоро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте сега хубаеа жена с хубава жена е добре! Даже супер ако и аз съм там! Ама мъж с мъж еми "малко" пе.раско изглежда и звучи! Та така!!

Пантатаковали сте си пантатаковата.

Дали си обича и кучето?

Има една песен на Бичето, в която се пее: "няма значение момиче - момче, при всяко положение Бичето е-б-е" :D :D Значи Бичето е пансексуален и той, хехехе

Кажете го с една дума - Сбъркана.

а ненормална. В мозъка ти е пълна боза. Няма духовно, няма мисловно, няма разграничаване на личност, реализация, социалност. Ти си една обикновена мушичка-еднодневка, която само за един ден живот си снася яйцата, за да се размножи. Щом един човек не може да се възхити от успеха и постиженията на друг, а го бърка със секс всяко възхищение, то значи, че в мозъка ти нещо не е наред - зони, центрове, пластове - всичко е миш-маш ! Ако човечеството не се е възхищавало, търсило, подражавало, създавало и творило, а само се съвокуплявало, то до ден днешен още щяхме да сме облечени с кожи и да живеем в пещери.

Хахахахха, тая пача не знаела какво е, но и го обяснили, и тя си рекла - "ей тва е!!" То бива бива безмозъчни и търсещи внимание с изчанчеността си хора, ама чак пък толкова...

Я па сам самсексуален. Едната ръка на клавиатурата, а па другата...

Джендърска рабата...

Може някой кон..

Най-после сетиха се! Да бяха питали за тези неща - такива хора се наричат просто "игриви". Става и "много палави".

Въх съвсем се обърках.. Едно време беше толкова лесно - мъжко или женско, друго немаше.

Ако душевността му ѝ допадне.

Колко ли пъти още ще се „открие” до края на живота си.Само те моля не се „откривай”като родител! Вие не сте годни за човешки същества,камо ли за родители. Благодаря ти!

мОРЕ, като пипнем едно дръво...

Това човек като няма достатъчно грижи и проблеми и се чуди какво да прави всякакви дивотии му идват в главата.

Да дойде в бг и ще си намери коне кучета и мъж

Мечта да им го сложа и на Кауна и на Корнелия.

Кога Дявола нямал работа....си бъркал под опашката.

Да ви е.а джендърите сбъркани. Ти лЕгни у нас на кревата, пък ще видиш аз как ще те определя категорично...

Универсалка

Абе да я хванат група мигранти да я подкарат дружно, така бързо ще ѝ се изясни сексуалността ѝ, че свят ще ѝ се завие!

Пуска на всеки, на който трябва. Пуска на всеки, който плати. Пуска на всеки, който си хареса

време е да идват мигрантите, може за нищо да не стават ама поне са нормални !!! тия дето са уж известни съвсем откачиха !!!!

Една от основните задачи на т.н. шоубизнес е пропагандирането и налагането на всякакви извратеняшки идеи. Основно се лансират посредствени артисти, които в името на кариерата и парите са готови на всякакви компромиси не само със себе си, но и с децата си.

Кога си чешеш задника, не си гризи ноктите (китайска мъдрост)

Ма и мен мъ гложди - тие пан намквиси - в душата ли съ такоъ ?

И си таковал децата, също казват.

"Някои ми обясни какво наистина означава това" НякоЙ ми обясни .... или някоИ ми обясниХА .... Вече наистина се дразня от тази масова, тотална неграмотност и то от хора, на които работата им е да пишат. Дори и да е техническа грешка, станаха вече много. А това с И и Й напоследък направо е ... не знам, като някаква болест, никой не знаек кога се слага И и кога Й. А е толкова просто - И в множествено число, а Й в единствено. Пффффф! Колкото до новината - пет пари не давам за жената/мъжа/съществото или каквото е там, дори не знам кое (коя, кой ....) е!

Значи от скоро има и куче.

изкривени станаха хората ... лесбо-педали с цици на гърба

Добър си:-)

О, Белла чао, Белла чао, Белла чао, чао, чао...

Всичката тая извратенящина има за цел да се направи реклама на някоя тъпа и некадърна пут.а/курва/актриса, защото иначе няма с какво да впечатли ...

Нито те е ограбила, нито пребила, нито се е омъжила за мустаката ти дъщеря. Бъркаш еротичните удоволствия с административната институция Брак.

Ако я нямаше Жорж Санд....нямаше да ги има прекрасните ноктюрна на Шопен. Чайковски е бил откровен гей, но музиката му е божествена. Гол е бик откровен онанист, но Плюшкин до днес живее в сърцата на тролове като теб. Тургенев е живял в Италия във вилата на оперна певица и мъжът и. Всъщност, знаеш ли кой е Тургенев и какво е оставил след себе си? И понеже си червен трол: Мой Советский паспорт....на Маяковски е писан в леглото заедно със семейство евреи работещи на Люблянка.

Явно много хора не са чували за Бичето ...

Светил си им на всички до един! Толкова ли е трудно да си представиш, че не всички се онождат с приятелите си, което не им пречи да се обичат и да се шегуват, понякога дори просташки да се шегуват. Толкова ли е трудно да си представиш и че има хора, които не се съешават с децата и домашните си любимци и вупреки това ги обожават? Толкова ли е трудно да си представиш, че можеш да изпитваш към някого дълбоко признание и уважение, без да си го изтаковал?!!

При безброй блуткави серяли на тон, всичко вече се е сбъркало окончателно Наркотиците са побъркали парвенютата и напишкането възприемат за секс

Така е. Бичето е още жив в нашите сърца.

Разбрахме че каката кльопа всичко и наред. Да дерзаеме

Не само. Бичето е много повече от това. Той е отвъд.

... пеераси, сър.

Татуираан джендъ да дойде в бг и да си намери кон

Иска да каже фригидна.