17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анакойдум, уруспя !

Превод на български,моля!И то бързо!

Моминство- Везирство Енгерлък - Пашалък Ислямлък- гювенди курвалък

Значи гадните мюсюлмани терористи могат да имат по много жени ама в храма не може. Тея много жени да не би да ги взимат за да им готвят?

И свиня ще заколим на Коледа пред черквата на Св. Цар Управда (14 ноември) имп. Юстиниан Сабазиев Велики. За всяко нещо времето му. А какво по-прекрасно от голо Създание в Храма?! Фанатици и Търговци ли искате в Храма?

Дали Св.София е православен храм, действаща джамия или просто паметник на културата, е недопустимо подобно поведение.

Що ?

Щото сте.чалгари и не разбирате вече кое е правилно и кое не

Ай сиктир, ма

Милото девойче само се щрака нагоре-надолу по света по гола сливка пред разни известни забележителности. И разни администрации го изживяват тежко :)

Преебан от жена ислямски фундаменталист.

Не че препоръчвам, ама историята ме кефи. Издразнила религиозните тъпоглавци и бегала. Сега могат само да мрънчат за това колко са обидени. Като ония другите които се наeбаха на върха на пирамидата и се измъкнаха. Обидените квичаха до небесата но пак нищо немогат да направят. Тази кифла посъпила разумно че не е избягала в българия. И да внимава да не се обърка да дойде тук, поне докато бойкоборисов предателя е на власт, че веднага ще я предаде на ердоган.

Много сладко момиче ! Явно ще пропуска "комшиите" като дестинация за в бъдеще , ама какво и дреме ?

Фесовете ще я хванат за мушмулата !

Вай, вай язък мушмулар кадън. Сиктирлъ Ердоган ефенди!

Те тва е човешкия морал...голи жени...че султана им вкара сто хиляди по затворите е друг въпрос ...лицемерие до немай къде...голи жени...голем морал, големо нещо ...

Най после някой да защити Светата София. Евала комшо.

за джамията ли казваш 'евала' !?

Мариса Папен ....подобно на Лейди Годива, гола защити Честа на Богородица. Света София от елински в превод буквално означава БОЖЕСТВЕННАТА ПРЕМЪДРОСТ НА ТРАКИЙСКАТА БОГИНЯ МАЙКА КИБЕЛА. Същата Кибела е Свободата водеща народа в Париж на барикадите.

който католическите к.....и обругават. Не случайно турците я направиха джамия. Сега вече е сигурно, че всяка жена по сутиен ще влиза в затвора

_stankow

Жена по сутиен в джамия ? Ами то си е за затвора.

В случаят с джамията е не само със сутиен ами и с хиджаб . Само е вдигнала роклята си до пъпа а отдолу е облечена по косми и те така :)

Ясно че Манафистан, гола жена е обида

За св. София не ги разбирам. Все пак това не е тяхна църква. Ако обаче се е снимала гола на знамето им зависи как е ама все пак си е подигравка. Не бих одобрил да се снима гола легнала на нашето.

Тази не мисля че ходи облечена въобще. в инстата от 100+ снимки само на една не е по птичка!

Да защитим френската културна идентичност на Европа!

Никога не е късно да станеш за резил... Най- много да се лишат от туристи от Бенелюкс... и май това заслужават...

турчолята или госпожицата говориш ?

Вместо да пишешете първосигнални моралистични фармани проверете в гугъл коя е тя какво прави и защо го прави.

И мен пощенска ме съблече

GOD IS A WOMAN! Вижте и официлания сайт и ще видите за какво става на въпрос. Снимала се е къде ли не гола и показва всички глоби и присъди. Супер провокация по целия святм дори Ватикана.

палки на голо, за наказание

И аз ще дойда да помагам с моята палка! Смо не съм сигурен момето дали ще го приеме като наказание или като поощрение...

_stankow

Ами каквото повикало - такова се обадило. И показва фишовете за глобите, ама не показва фишовете за хорорарите ... За пари го прави, не за "свободата" ... :D

ужасно лице, а как това тяло не я е срам да го показва не знам - гърдите и ужасти, а долните устни висат, просто гола причинява кошмари!

Снимала се е чисто гола на фона на стената на плача в Израел. Вижте и снимките в галерията. Направила го е от далеч с не ми прилича на колаж. Явно е проект за провокация, и тази присъда е само един успех за този проект.

За пари най-вероятно, едва ли е за провокация

М. Папен ....доживотно да плаща "антисемитски" репарации!!!

Правилно, нито Исус нито Мохамед одобряват голи снимки на курветини в храм .Защо не се е снимала и във Ватикана ?

девойчето, ашколсун

евродепутат гейтак е цъкнал минус

цял парламент ще нацъка минуси

Да не се плаши Мариса, боце само да вдигне телефона и са я пуснали, ние как освободихме Фарук Бекташ и то след двойно убийство. Кофтито е че Мариса ще трябва да изкара една "анти ковид карантина" в спалнята с чекмеджетата, но се преживява.

Толкова ли няма резани пушки от МОСТА НА ДРЪВИШИТЕ да я "напъпат"и след това цел живот да праи реклами B.U.дрис маи сикретс

Двойни стандарти а да убиеш 8 годишни кюрдски деца това е разрешено а света София е нашият Иисус нека той да е съди а не техният камилар мохамед

боли я ш-дата

Че господ с дрехи ли ни е създал?

А снимала ли се е гола в Нотр дам или Кьолската катедрала? Или в някоя синагога? Искаме такива снимки!

На едната снимка е май на фона на стената на плача. Обаче 2018-та "Света София" си беше музей. Тоест никакви религиозни чувства не е увредила. Може да възмути музейните работници. А дали се е снимала в кьолнската катедтала - може и да го е правила. На тази трудно ще и се намери снимка облечена.