Коментари - Белослава: Аз съм прероден човек | Лайф.dir.bg
назад

Белослава: Аз съм прероден човек

Певицата признава, че е станала по-предпазлива след инцидента

Обратно в новината

Коментари - Белослава: Аз съм прероден човек | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво става , тая да не издава нов албум, да не влиза в Биг Брадър, Ергенът, черешката и ненам ква още простотия, че всеки ден по две статии, как не била вече битова алкохоличка, ами преживявала катарзис

Е то нормално, като изтрезнееш после се чувстваш като прероден

А на сутринта водата от чешмата е станала сладка ...

Станала по-внимателна и предпазлива, когато минава около полицейска патрулка. Преживяла катарзиз и станала преродена!?! Докога ще ни занимавате с тази дърта битова алкохоличка и нейните измислени излияния и душевни терзания. Най-отвратителното от всичко е, че по същото време тя е била лице на кампания срещу карането пил и надрусан, и с това е повлияла на младите, които ѝ подражават. Ние забравихме за нея като певица и човек, така че и да ни напомняте постоянно, това само ни отвращава още повече с наглостта си.

Преродена Белослива яко с водка се налива.

Малко е досадна тази инициатива да се "пере" имиджа на прегрешили звезди. Цялата статия е лошо качество ПР: - нямаше нужда от 2ра статия за персоната в толкова кратък срок - "инцидент" значи нещо неочаквано, злополучно да ти се случи - да се нашаткаш и подкараш кола, и да те спре полизията защото караш на зигзаг е логична развръзка (слава Богу никой не е минал пред нея в този момент ..). - сигурно са се обърнали хора срещу теб, да - може някой от тях да е загубил близък от пиян шофьор или да се е кълнял в теб като лице което промотира капка разум по отношение на варварските ни начини на пиене и шофиране, и ти да си ги разочаровал. Какво го изкарва че са я предали едва ли не и прочие. Смирение значи да си стоиш вкъщи тихо, на някое и друго участие ако трябва да се яде все пак, но не да ходиш по медии с платени изяви.

Трябваше да прочетете коментарите под първата статия и да не пускате втора. Не е нужно да ни наводнявате с платените бръщолевения на една алкохоличка. "Инцидент" е да изпуснеш пряката. Да караш пиян е пълна глупост и наглост. Съзнателно решение и добре, че не стана голяма беля.