17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен лично Грант Гъстин повече ме кефи като Светкавицата. Готино е, че и той ще има кратка роля.

Най-слабия Батман до сега. Мнозина се подиграват на тази роля на Афлек, учудвам се на смелостта му да играе пак. Не мисля, че е голям плюс за филма неговото участие. Ако въобще тази новина е вярна.

Афлек със сигурност е най-слабия Батман, който сме гледали. Слаб актьор като цяло.

тези филми се правят, за да се научат хората да различават доброто от злото, знаки комунист е зло , много зло , няма по-зло нещо

Тези филми се правят за промиване на мозъците на хората.

Всъщност, просто се правят за разпускане.

Тя и хипнозата започва първо с разпускане.... Факт е че вече ми се гади от тези комикси. След стачката на сценаристите в холивуд преди 10-тина години, явно кадърните са напуснали и вече няма кой да прави нови истории. Само се експлоатират старите такива - например междузвезни войни. Нещатата се разводняват и стават една масова блудкава каша от ефекти и никакво кино. Технологията ни донесе свръх-качествени екрани и звук в домовете, по които няма какво да гледаме и слушаме.

Тоя Езра Милър - супер досаден актьор - не беше ли бил една жена в някакъв пъб в UK. Имаше петиция да бъде разкаран от ролята. Играе като малоумник.

В САЩ правят много на брой и ВРЕДНИ измислени филми. Това ще е ВРЕДЕН за гледане филм... Такива прилепи, нинджи, самураи и всякакви арабски мамелюци сме ги трепали за да я има България.. Който краде от българи го пращат в затвора. А ако царя краде, го утрепваме и слагаме друг.....

поне според мен е Крисчън Бейл, брилянтен актьор.

Добър образ на Батман направи в BvS. Ще го видим и в Justice League (Snyder Cut)

Батман - човека прилеп!!!