Бербатов показа мигове от семейната си ваканция край морето

Футболистът за първи път качи в социалната мрежа снимки с жената до себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива ЕВТИНИ и ПОСТНИ статийки , едва ли вече впечатляват някого , и понеже нямаше какво друго да изсмучете от пръстите , ни обяснихте най- напоително кой с какво е облечен , каточе ли ние сме слепи и не моженм сами да видим снимките - Човешката ПРОСТОТИЯ и ЕЛЕМЕНТАРНОСТ вече добива ЗАСТРАШИТЕЛНИ размери !!!

И защо за първи път ни показва семейството си, то не е ново? Но с цел реклама, казвате .... на някакви скъсани тениски при това - и семейството помага.

Еваларка,бат Митко! Здраве и късмет!

да наричате "жената до себе си", майката на две деца и съпруга (без зна

Ваканция на морето ! Измислете нещо по така..... Ваканция е когато човек работи, учи , или въобще създава нещо ! Митака ми беше симпатичен като футболист, но сега какво прави ? Ми той си е в целогодишна ваканция !

си и какво направи значимо в живота си, А?

Който и да е, поне не ни занимава с глупавите си напъни в модата.

Снимките са страхотни. Заредени с толкова позитивно излъчване и мили моменти.

Верно ли бе? хаха

не ви ли срам че сте българи ?

Когато Елена си знае какво ѝ е, само тя си знае какво ѝ е. Това хубаво момиче такива неща търпи и е търпяла от наркомана, че ми е мъчно да я гледам :/

Това си е нейн личен избор. Какво значи някакво си достойнство? Ама моля ви, това е 21-ви век - само парите имат значение. То ако го напусне ще остане без пари и деца. А и тя едва ли има някаква професия с която да може да се издържа. Без Бербатов и парите му си е кръгла нула и за това търпи...

Глупости! Бербатов не е наркоман. А съпругата му е от богато семейство.

Интелигентен, усмихнат, спокоен, земен. Това са личните ми впечатления от немалкото срещи в бара на морето, където работех. Неведнъж когато виждаше, че има много хора и сервитьорите не смогват, идваше до бара и сам носеше поръчките на момичетата си. Никаква показност, изключително любвеобилен.

Това,което пишете не е типично за "наркоман",както някой по-горе се изцепи.Момче,Бербатов,ще ти завиждат много хора.Хич да не ти пука от злобните глупости,които пишат.

Прекрасни, пример за подражание

Преди време развяваха по медиите любовните му авантюри с разни танцьорки за да не напиша истинската им професия, живеят без брак... Християнски ми ти ценности!

Изглеждат много готини всички. Личи, че има любов в това семейство.

Бербо и Бойко Кръстанов все едно една майка ги е раждала.

Браво на Берба, създал е хубаво семейство за което си е нужно да си повече от футболист. Личи, че има талант да рисува да работи с програми за графичен дизан и да се грижи за трите си момичета. Браво !

Много кънти на кухо. Стадиони, спортни зали, бръснати глави и кухо кухо кухо в бг

Евала , какво хубаво семейство си имаш, пази си го и да не си посмял да изневеряваш, като другите мачовци. Момичетата да са с горнище на банския. ок?

а ако го правиш, прави го така, че никой да не разбере!

без да се разбере не го може. Или преди не го можеше....

3 КУРВАНТИИ И ЕДНО ПИДАЛ

Добре е, че ни информирате кой с какво е облечен на снимките.. никой няма да забележи иначе!

по-снизходително де! жена е писала статията...

Готини са ! Показват че може и да си богат, известен и с нормално семейство. Направо пример за подражание , малко ми е неудобно да го кажа, но така излиза. Все пак е положителен пример.

Готини са ! Показват че може и да си богат, известен и с нормално семейство. Направо пример за подражание , малко ми е неудобно да го кажа, но така излиза. Все пак е положителен пример.

Много са сладки заедно и изглежда, че са много хубаво семейство.

Иракли ...скъпарските вип хотели ....

Прекрасно семейство !

Живи и здрави :)

Много положително излъчване, за разлика от типичните муцуни, които сме свикнали да виждаме тук (гущеровите напримерно). Така или иначе Бербатов си беше една идея по умен от останалите, така че няма какво да се изненадвам. Жив и здрав.

цялото поколение бяха интелигентни - Мартин Петров, Стилиян Петров... да не ги изброявам... и Митко също

ти изброи най тъпите.

за тоя плехан.Пишете нещо за наркодилърчето.

Кое море е това/кой курорт?

Отзад скалата ми прилича, на тази в Иракли. Не съм ходил скоро, но вдигаха разни къщи до морето там.

Аз ходих... унищожено е хубавото местенце... толкова бетон са изляли... Няма да стъпя повече на Иракли...

Всички до една са се разчекнали - малките отсега още. Предизвикателни и показателни пози...Абе, свят...

Как може да имате толкова извратено мислене, хората са на плаж... мирно като при козируване ли да застанат,а и децата от бебета се чекнат във всякакви пози... не виждам нищо предизвикателно в позите им ... няма издърпани нагоре долници, няма дупене, муцунки, пъчене на бюст!

Ако това те провокира, бързо отивай на психиатър, че работата е много зле!

Жив и здрав! Хубаво семейство си има и един от малкото който си го съхрани. Не се натрапват на никой, обран е от към прояви в медиите. Дори модната си марка не я рекламира агресивно. Друго си еДжизъса и баджанаците - 100 деца от 100 жени , скандали, изневери, плеймейтки, фолкита и общо взето няма реалити без тяхната драма. Така че Митко е направо аристократ сравнен с тях

маркаат фалира като и до което и да се докосне за това е тая реанимация реклама...

Хубави, обичани и обгрижвани деца ... на хубави, свестни и отговорни родители. Да са живи и здрави ... харесва ми това ненатрапчиво семейство!