Отново е жарко лято - онзи отрязък от годината, през който слънчевите лъчи изгарят земята и карат живака в термометрите драстично да се покачва, достигайки рекордни стойности. За една част от хората характерните за периода високи температури са дар, докато други ги приемат по-скоро като проклятие.

Независимо от различните нагласи обаче, факт е, че всички чакат това време с нетърпение, за да могат съвсем заслужено да се отдадат на почивка. Все пак, не напразно го наричат отпускарски сезон, нали?

Вижте снимки >>

И докато някои предпочитат да прекарат дните извън офиса в спокойствието на своя дом, наваксвайки със съня или пропуснатите книжни и филмови заглавия, други без колебание се отправят към мястото, където лятото се усеща най-добре - морския бряг. Точно както преди няколко дни направи българската футболна звезда Димитър Бербатов.

Няколко седмици, след като приключи с английския превод на автобиографичната си книга "По моя начин", спортистът се отправи към плажната ивица, откъдето публикува няколко снимки.

По принцип той предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите и рядко споделя в интернет пространството кадри със семейството си, но този път направи изключение и зарадва последователите си в Инстаграм със серия от изображения.

На тях Бербатов стои върху пясъка в компанията на двете си вече пораснали дъщери Деа и Елиа, чиито лица избягваше да показва в миналото, а до него е и красивата му половинка Елена, която се появява за първи път в профила му в социалната мрежа, както отбелязват неговите почитатели.

Разбира се, футболистът показа, че не спира да се занимава с йога, независимо къде се намира. Също така обаче той не пропусна възможността да направи и своеобразна реклама на собствената си линия облекло - "D9B", появила се на пазара в края на миналата 2019 година. За тази цел на фотографиите Димитър носи бяла тениска с изрязани ръкави, на чиито гърди стои надписа: "G.O.A.T The greatest of all touches", която е комбинирал с черни шорти и слънчеви очила.

От своя страна любимата му жена носи къс черен топ, съчетан с дънкова пола с висока талия, а наследниците им са облечени в идентични черни потници и долнища на баски.