17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, изключителен беше Гари Мур... и неповторим! Такива таланти рядко се раждат! R.I.P.!

Изключителен китарист с неземно красиви балади....оставил е следа след себе си за което можем само да му завиждаме...

Не е нужно да му завиждаш, просто му се възхиштавай!

За голямо съжаление бледо познат като музикант в България. И то главно заради това, че радиата въртят едно и също Still Got The Blues до побъркване. Както и много други страхотни групи остават незабелязани у нас поради същата причина....върти се едно и също парче и толкоз. Ако говорим за Gary Moore, определено бих добавил The Loner и The Messiah Will Come Again към изброените класики за прослушване.

Сега има много възможности да се слуша музика. За радиата си прав- плейлистите им се въртят без промяна с години. Няма предавания за музика . В телевизията е същото. Имаше една телевизия хубава за музика и я съсипаха наричайки някоя музика за масите- т. е. масова....

готин пич, велик музикант, невероятен глас.. готини времена. жалко, че днешната младеж няма как да ги преживее.. наистина жалко.

Има как. Стига да им се покаже как да прецеждат стойностните неща от боклуците, сътворени от хора без капацитет и талант за това. Трябва да им се покаже, че нито лайковете- нито броят гледания на даден клип е показател за стойностна и качествена музика.

Не разбирам как може да сложи някой минус на този твой коментар... Или това е единствената му радост да слага минуси без да чете написаното....

Музиката остава. И не си мислете, че няма кой да я слуша. След милениалите идват свестни хора и немалко от тях слушат нашата музика. Не всичко е чалга. Все още.

Military Man, Empty Rooms .......- мога да ги слушам по цял ден. Музиката му не Умира ... няма как иначе да стане. RIP

Израснах с музиката му и не преставам да я слушам ! Голямо влияние оказва музиката на Питър Грийн на който той посвещава албум на за жалост Питър го надживя! Мир на праха му ! Няма да бъде забравен! Почивай в мир Гари!

Нелепа смърт.Затова винаги съветвам хората да не прекаляват с алкохола. Лично за мен Гари Мур е най великият китарист за всички времена

Един от най-великите! RIP

По време на "тъмният и човеконенавистен " социализъм не пропускахме рожден ден,имен ден,всякакъв повод зе купон,в института ,в който работех.Разполагахме с озвучителна апаратура ,която меже би имаше само в "Балкантон" и Радио "София"".Едно от парчета ,което неизменно присъствуваше в музиката беше "Still Got The Blues"".Такова парче ,за да гушнеш някоя колежка в здрача

Смешко Still Got The Blues излезе след като падна комунизма(социализма) Слушал си ми дедовия

Издадена е 1990 год- това са няколко месеца след падането и нищо не се е променило за толкова кратко време. Още по- малко могат да се променят спомените и вкуса за музика на това поколение. Имаше любов. И точно тогава чалгата набра скорост.

Мислех, че са минали не повече от пет години. За мен все още е съвсем наскоро. Не мога да свикна, че го няма.

Музиката на Гери Мур казва много повече, отколкото може да се каже с думи...Него го няма, но музиката му остава... Поклон.

Всички обичаха Гари, както всички обичаха Еди.

ДА!!!

Неземен!

Почивай в мир, Гари! Голям музикант представител на старата школа и на добрите стари времена, когато хората бяха добри и истински, мъжете бяха мъже а не гнусни педераси, жените бяха красиви, истински и с ум, без силикон и пластмасови цици като сега! Храната беше храна и най-важното музиката беше музика и имаше много талантливи хора, музиканти и артисти по целия свят! С напредването на времето си отиват последните мохикани от онова добро старо време! За сегашното време и епоха направо не ми се мисли - изродяги, извратеняци и боклуци отвсякъде. Новото време и новия световен ред! Да им сера фостите на всички нашенски и световни кукловоди!

Бог да го прости! Голям китарист!

Аз също бях на концерта му в НДК ..... феноменален изпълнител

Щастлив съм, че успях на на насладя на концерта му в НДК през есента на 2007 г. Истински виртуоз на китарата бе Гари! Жалко, че си отиде толкова рано.

Всеки път ,като чуя началото на "Parisienne Walkways" настръхвам!

слушам го всеки ден и няма да ми омръзне никога

Голям е, почивай в мир.