Коментари - Без сникърси не вАжиш: Популярните трендове сред учениците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изобщо каквото кей-попът диктува, това пазаруваме. Редом с всичко, което е модно според Тик-Ток, или каквото Кайли Дженър публикува в социалните мрежи", споделят родители.

Моите сникърси са по 200 лв чифта

Всъщност Snickers е сладкиш,, също и марка работно облекло. Произнася се Сникърс. Думата sneakers /прознасяна снийкърс/ означава спортни обувки, обикновено от плат, като включва гуменки, полукецове и маратонки /но не всички маратонки са sneakers/.

умрете в лайна

Близко мое дете тръгна в първи клас и единият родител не можа да го изпрати, отиде си дни преди 15-ти... Детето едва ли някога ще може да носи скъпи дрехи и обувки, но дори да имаше възможност, самотният родител ще му даде други ценности. Изтрийте тази простотия пълна с чуждици и насърчаваща безмислено харчене на пари за едни прости маратонки. Не е важно с какво си обут, а какво носиш в сърцето и ума.

Ако дадеш тая новина на някой тийн да я прочете веднага ще разкрие, че неква леля я е написала…мъчеща се да се направи на интересна, че да не изпадне от тренда

ми освен тийновете да пишат статии, то всички други са лели и чичовци

По-скоро не пиши статии от гледна точка на тийнове , за да не се излагаш!

Бе кой пише?! Вие пишете, я се стегнете!

А не е ли по-важно за учениците и най-вече за родителите какво ще сложат в главата на тези деца, по какви програми ще учат, изобщо ВАЖНИТЕ неща. А дали ще е с обувки за 50 или 200лв няма НИКАКВО значение! Нали щяха да въвеждат униформи?! Като гледам пак 90% си ходят като на разходка или като на бар.

Предпочитам "туикс" пред "сникърс"! Казвате, че младежите никъде не ходят без шоколадовото блокче, тъй ли да разбираме?! Няма "трендове", няма "сникърси"!!! Преди да се изявявате като журналисти, научете български език!!!

Сникърс в смисъл "не си ти, ако си гладен"?

абе с маратонки или сникърси кифлите са си кифли, женски, мъжки, джендърски

Егати жълтия сайт станахте! Поне пишете на нормален български бро,брато, акуа ме лазбилате! Жалка история,но е нормално за българската ни жълта/ристика. Къде изчезнаха нормалните български думи? Какво значи сникърс? За десерта ли говорим? Едно време му викахме гуменка или маратонка,сега нови думи без никакъв смисъл.Поне пускайте снимката на някоя гола едрогърдата кака в петъка да оплакнем очите,както сте тръгнали в тая насока!

По едно време май им викахме и "платненки", т.е. обувки от плат.

Сникърси, не сникърси, все са си маратонки. А хеви метъл уклонът в дрехите ме уби - или слушаш музиката, или не я слушаш, къде направихте връзка с модни суичъри? Всеки да носи каквото си иска, стига да е чистичък и да му отива на фигурата. Че тая мода на 14-16 годишни момиченца с къси дънкови панталонки и същевременно много целулит и огромни подаващи се дупета, хич не е красива.

Доста ниско паднахте, нормално за дира в петък.

сникърс, наистина ще ви задоволи!

Що са толкова дразнещи тоя род статии????

щот са ърбън

разните му там хипстъри обичат половината им думи в изречението да са на английски

Худитата продължават да бъдат на мода, след като се настаниха в тийн гардеробите миналата есен - хахаххахахахахха, егати Българския език!

маправих си труда да видя кво е худи и се оказа че било суичър без цип. имам такова и е доста неудобно и не го нося

Какво наложи подмяната на думата "тенденция" с "тренд"? Впрочем, едва ли повече от 10 процента от българите са наясно какво точно означава "тренд".

Или кецове със сникерски :)

Най-много мивки кърти "худи-то" :)))) Не че суичър звучи по-български, ама други си е худи !!