Бездомник нахлул в дома на Еминем и поискал да го убие

Инцидентът се е случил преди няколко месеца, но едва сега се разбира за него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гей-историйки из дира...

Тва е новина на 8 месеца давност

Ако нападателят беше черен - това изобщо нямаше да стигне до медиите...

в щатите си има закон. ако дори най добрия ти приятел ти влезне в къщаат без твое позволение можеш да го гръмнеш на място....ТА КО СПОРИТЕ ТУКА

И ние имаме такъв закон! Казва се " Конституция на република България", чл. 17, ал. 3!

влязъл да си търси дозата

ако мислиш че Еминем е наркоман значи си най тъпото парче на земята

Жертвата ( тоя който ще ходи в затвора ), ако знаеше каква ще му е присъдата, дали щеше само да стои и да гледа Еминем ?

Вижда се, че бездомника не е добре с главата. Защо такава жестокост 20 год. затвор към един луд и то само, за това че влезал и си поговорил с Еминем.

Така написано излиза,че бездомникът е поискал Еминем да го убие.

А аз, като примерен хеви-метал, ще изкоментирам ситуацията така : ! Некадърник !

ти си брадат дългокос смръдлив метал...какво друго да ти кажа...

Предполагам, че г-н Маршъл Матърс Трети, го е съпроводил изключително учтиво, ако не с Дезърт Ийгъл .50, то поне с Колт .357 Магнум Пайтън... Инак не мога да си обясня странната учтивост и разбиране между нападателя и евентуалната жертва.

Е така преди години минавам пеш покрай някакво птп , малко сгънати калници, нищо особено. И двамата шофьори се разправят ама някак много спокойно... И като ги разминавам и гледам на единия един патлак отпред на тумбака, а другия му вика „Е да, ама все пак съгласи се, че и ти не постъпи съвсем коректно...“.

Счупил прозорец , влязъл,,надвесил се над Еминем ( сигурно е искал да го цуне ) , рапъра го изпратил до вратата, и за това го грози 20 г пандела !? Предполагам,че преводача се е объркал !

Уж сме американска колония а държавата ни прилича не на САЩ а на Русия с псевдо демокрация авторикратизъм олигарси и мутри с лентички и синжири, чат пат и някой от службите за бъркан. Почвам да си мисля че не сме американска колония еба.и

Разминал се е с анален.

Като нашите увяхнали чалга звезди, се чуди как да привлече внимание ...

И ти си като мене тьпир

не сакал да го трепе, а саксл да го клеца, мо он не се подплакнал и скитникът се отвратил

тоя сиа на фотото кой е?

Като черни протестъри ти изгорят магазина - нищо. Като в къщата на богаташ влезе бял бездомник - затвор

Кви са тея присъди, бре?!? Тук за това най-много кварталният да те плесне зад врата, че си го вдигнал от дивана!

Не разбрах кой от двамата е бездомника. Те и двамата мязат на бездомници

Абе не съм журналист от ранга на диеаджоите, ама "поиска да го убие" не е ли малко МАЛОУМЕН ИЗРАЗ??? не трябва ли да е "и се опита да го убие"???

не мога да работят с google translator

Мисля, че най точно е "заплашил да го убие".

При нас за катастрофа с две жертви дават 4 години. Ако при нас съдеха на по 20 години за проникване с взлом, унищожаване на имущество и заплаха, ромеите щяха да се кротнат

Този трябва да благодари на Рапъра че не го е застрелял на място сигурно за да не цапа килима !? С два пистолета 45калибър го е убедил да се предадена охраната доброволно!?

Мили журналисти, искам и поисквам са два различни глагола. Поискал да го убие, значи да каже: прощавайте, може ли да Ви убия.

20 години за проникване с взлом, да видим дали ще си помисли пак да влиза къде му не е работата, а тука ги пускат по живо по здраво, трябва да убиеш някого за да ти дадат 7 години...

Клошара го е направил нарочно. Изобщо не е имал намерение да го убива. Сега ще си живее вероятно по-добър живот отколкото навън. Тук това не е изключение.

20 години за незаконно проникване и рушене на имущество, е това е правосъдие. В България добрите червени другари съдии ще го пратат да си ходи дома, пардон на улицата . За мятащите камъни и ексременти ,и по серизни предмети по обществените сгради наказанието би трябвало да е 10 гдини бачкане в каменна кариера

Ами питай проевропейското правителство вече трети мандат, що са ни такива червени съдиите.

Май си си продал душата на дявола за слава , така или иначе ще я вземе !!!

С добри намерения е бил човечеца, щеше да избави музикалната индустрия от един никаквец :)

Толкова хора е направил наркомани и бездомници с музиката си популяризираща употребата на наркотици че да искат да го убият си е нормално.

Наркоман ставаш сам. Това си е твое решение.

Да физически ти си купуваш дрогата но когато ментално си бомбандиран с такива послания колко е готино от популярни изпълнители показващи колко са успели в живота и налагани като модели за подражание от медиите а ти си на 12-13 не е толкова ''самостоятелно'' и зряло решение а повече подражание.

Точно Еминем даже и трева не пуши.

20 години за взлом............кога и тук тикви