Деян Неделчев: От VIP Brother ми предложиха нищожен хонорар

Деян Неделчев изрази възмущението си от ниските хонорари във VIP Brother чрез личната си страница във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Деян Неделчев: От VIP Brother ми предложиха нищожен хонорар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Toni

Баш за "Вип Брадър" е! Там ги събират известните отрепки на България.

този олигофрен има фенове?!?

Ами браво на него за думите. Те са жалки и беше време някой да им го каже. В България са свикнали да си лижат задниците един на друг за да изглеждат всичките чисти. Да ама не са.

Лошо...щом са стигнали да предлагат на Д.НЕДЕЛЧЕВ.Впрочем това може да се очаква- тоя Брадър е велика простотия...може да се наложи да плащат и на зрители , за да ги гледат!

Дават Диянчо, да-а-ават, ама на по- VIP от теб!!! Защото теб Баба Меца въобще не те е чувала!!!

Най-вероятно си го измисля той сам. И далеч не е шоуто на отбраните, щото никакви отбрани не са. Ама това чучело пък закъде е тръгнало...дано то само си знае!

Предлагам на ВИП Брадър да осигури достатъчно съчки за събиране из двора на бъдещата постройка и тогава ще видите как Деянчо самичък ще изприпка там - и без пари ще дойде даже, само съчки да има за събиране.

Много е прав,има глас, интересен е за гледане и забавление.Така ,че щеше да им направи шоуто.

Браво! Само да беше и казал колко са ти предлагали щеше да е интересно. Чисто любопитство на колко са готови някои хора да си покажат и дупетата по тв...

Тези които позволяват такива идиоти да се мислят за звезди явно се подиграват с нас като публика, аз лично ги отсвирвам с дистанционното на момента! Така или иначе не смятам да се гледа у дома нито Вип нито какъвто и да е брадър помия!

И тази тирада е за "феновете му"??? ХАХАХА "фенове"...ХАХАХА

Какъвто ще да е Деян Неделчев, тук съм напълно съгласен с него. Това предаване тотално се сдуха още преди две години, когато беше последното вип фамили или нещо такова. Интересът още тогава страшно спадна към него, като се разбра, че всъщност всичко е нагласено: участниците, репликите им, "изповедите"им и разбира се победителите. Сега жалката Нова иска да си вдигне падналия рейтинг, а и парички да събере . Обаче манджата е стара и не става. По добре да върнат пак "Стани богат".

Биг Брадър трябва да се забрани!!!

И аз съм да се забрани, но адва ли.Това, което мажем да направим ние, разумните и мислещите е да забраним на поотрасналите си деца да гледат тази помия.Пуберите, това е публиката.

А, на бас , че тоя и за 100 лв ще влезе..........

И това ти е много. Една чистачка взима 310 лв. , а учителката над нея - 295, та ти къде вървиш...

Деяне, Ако ти бяха предложили много пари, щеше ли да дадеш да ти се ПОДИГРАВАТ?

Тоя лумпен изобщо не усеща, че навсякъде му сe подиграват.Гледах интервю с него, където водещата го скъса от подигравки, а той се набираше и говореше, колко "велик артист" е. Сравняваше се с братя Гиб (Bee Gees), едва ли не той ги е учил да пеят. Нещастник!

Тази "звезда" до сега нито я бях чувал нито бях виждал по телевизия/интернет.

Можеш да видиш клипа на,, На полянката,,!

ей тоя е изключитетно отвратителен, не може това шоу без него- на бегом да му вдигнат три пъти предложението за хонорар и друг път да знаят ,че само чудовища и изроди ще им дигнат реитинга на псево шоуто.

Аз съм ченге, член на ГЕРБ. Имам си една мечта, която ми втълпиха Дянков и Борисов. Да спрем всякакви плащания на народа. Без работни заплати, без пенсии, без хонорари и без доходи. Представяте ли си как ще се напълни бюджета - и за държавата ще има, и за крадене ще стигнат. Просто народът отива на работа, бачка по 15 часа на ден, не взима и стотинка, за неплатени данъци и такси му се вземат дома и колата, и така идва времето на мултимилиардерите - Цветелина Боко Тиквата, Софиянски Ковачки, и цялата шайка айдуци за разстрел. А тук ще стане нова демократична Кампучия - всички на полето да садят ориз. Ех, мечти, мечти милиционерски...

тоя ненормалник още ли не са го вкарали в лудницата?!?!

Този може да пикае клекнал, но за някой неща, които е написал е прав.

Тоя олигофрен трябва да плаща за да го дават по телевизията, не да чака те да му плащат :)

Добре, ок, няма сделка, не са се разбрали хората. Всичко е съвсем нормално....до тук. Не мога да разбера обаче, как един, който претендира да е VIP и си "знае цената", пише толкова неграмотно????!!!! Една дузина граматически грешки,...за структура на изречение въобще няма да говорим, изказ - ...равно на нула. И тези ми се перчат по телевизии и медии.....ПРОФАНИ.

Не бъди толкова строг, човекът е от РусИ, все пак. На тях са им простени правописните грешки.

Русе е много красив град и тук има много интелигентни хора, за това не се изказвай неподготвен

Този и "човекът глас" са ми еднакви. Пълни откачалки.Вкарали са се в някакъв филм и си вярвят.

Абе сачмата го пере яко, ама поне им го е рекнал.

Много правилно Деяне, и аз да съм и аз бих отказал,това си е подигравка.Без пари да правят пари.

Мдааа, и този БИГ Брадър ще е тъп-щом на такива са започнали да отправят покани...

Абе я отправят, я си измислят сами за да си направят реклама... Тоя поне определено не е вип, няма какво да търси в подобно предаване :)

Човек, толкова си откачен.Това, колко са ти предложили показва за какво те имат - едно чучело.Не, че съм гледал или ще гледам подобни бози.

Каквато ни е държавата, такива са ни и шутовете, пардон - шоу звездите!

Няма значение кой какво е постигнал - важното е да уважаваш себе си, да бъдеш достоен човек. Защо пък трябва да се гъзиш на разни телевизии, само защото те са решили да се подиграват с теб?

Toзи звезда? Ха ха ха , за първи път го чувам

Чудя се защо се дават толкова много пари за такива тъпи предавания!

Икебан амбриаж.. пръчки събирал...

Деянчо, не си разбрал бе. С ниския хонорар ти намекват, че си боклук и толкова заслужаваш. Тръгнал шутът да вади претенции - ще се радваш на каквото ти подхвърлят под масата.

Заради такива псевдоВИПОВЕ, чиито имена се спрягат за участници на нас зрителите трябва продуцентите да ни дават пари, за да ги гледаме... иначе просто няма да си направя труда да натисна копчето на дистанционното на канала, който ги дава...

този много насериозно се е взел

Ще се спукам от смях? Каква звезда си ти бе, недоразумение такова? Да ти имам песните - тъпи, просташки и безсмислени текстове! Да ти имам външния вид - смешник със странни наклонности! Толкова си смотан, че не си ми смешен даже! И се научи да пишеш грамотно, че като гледам написаното от теб май и в училище си бил смотльо!!!

Проблемът му е ясен - навит е на всичко, ама не му предлагат достатъчно. И каква е разликата между него и проститутките по магистралите?

Като в оня хубав стар виц: Двама пияни влезли в публичен дом и казали: - Искаме да правим секс с обратен! Сводникът отговорил: - Ами нямаме гей жиголо, съжаляваме! Единият пиян казал със съжаление на другия: - Ето, 1000 лева да даваме педали да няма-а-а!... Сводникът реагирал на мига: - Ама за 1000 лева може да оправите мен, бе? Тогава вторият пиян се обърнал към първия: - Видя ли, бе - педали има - пари няма!

вица си го копирал, ама не до край. Ето как завършва: "-Видя ли, бе! Педали има, пари нямаа!"

Гладна кокошка, просо сънува

Икебаната се е взел насериозно и вече се изявява като човек на изкуството и велик артист. Много е далеч той от всичко това, което си въобразява, че е. Не одобрявам и въпросното риалити, особено българският вариант.