Цеце: Не съм влюбена в Боби

Изгонената в събота от "Big Brother" Цеце Орешкова отрече да има романтични чувства към Борислав.

Обратно в новината

Коментари - Цеце: Не съм влюбена в Боби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби пуяка е време да напусне къщата след пипирудата Стойка.Нед и Никола финалисти.Голямата уста на Стойка и нейната приятелка Зейнеб я лишиха от победата. Жалко за Цеце,че бе въвлечена в измислената любовна историйка и проля сълзи от обида.Успех момиче,истинската любов е извън къщата и България.

"Гроздето ли е кисело" или "Македонците пак се опитват да подменят историята"

има май нещо македонско у нея....

Никола - Рестер е 1

БОБИ, ЕТО ТИ ЕДНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО...НАПРАВИ Я ВЛЮБЕНА.ЖЕЛАЕМ ТИ УСПЕХ.

биг бротхер олд старс г о н и хората от кущата както си иска. тои решава. не изпращаите смс-и. само си давате парите на вятура *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цеце напусна Big Brother и осъзнала , че този мъж не е за нея! ПРАВИЛНО!

стига бе готин бил ,анаболен ,комплексиран , самовлюбен ,еснаф ,грубиан ,егоист и всички лоши качества които човек не иска да види в един мъж е борислав ,какво му е хубавато , пълен кмплексар,

БРАВО ЦЕЦЕ ЧЕ, НЕ СИ ВЛЮБЕНА В ТОЗИ ЧОВЕК.

Много си е готин Боби, не е някой лигльо, и дано разбере, че Цеци е супер момиче, и не я изпусне, сега просто топката е в него. В къщата той беше сигурен, че тя е влюбена в него и дори го сподели със Стойка, а като излезе и чуе думите на Цецето, не знам как ще се почувства.

Лъжеш македонке.Видяхме всичко.И как питаше Лестер дали те харесва Боби и как му се мяташе и как го гледаше.

Към Тупаревци Кънчовци и пр.не занимавайте публиката с вашите простотии.По добре е да си смъркате редовно белия прах и нищо да не правите.Така и хората ще си оддъхнат от вас малко.

Какво да каже Цецето след като пуснаха ,кадрите с думите на ръгбиста по неин адрес.Въпреки ,че е наранена и използвана от Боби и сценаристите тя му пожела победата,която той МНОГО желае.Е,може и този път да се размине,че пипирудата Стойка е човекът на Новатв(Зейнеб горещо я изстреля на мястото на най-достойната и най-изстрадалата!) Днес при Гала Цеце показа разочарование и разбра,че всичко е интрига,използвачество и жълтини.

Според мен Цеце харесва Боби, чак влюбена - незнам. Тя е готина мацка и ще си намери приятел, но Боби, горкият е толкова комплексиран, че вероятно има големи проблеми във връзките си с жени.

Обикновено комплексарите наричат другите комплексари. От какво е комплексиран боби - от това че жените сами идват при него ли? Или всеки който спортува вместо да лежи по цял ден и да се тъпчи с вафли е комплексиран?

Аа, това,че Боби е спортист ми харесва. Даже ми хареса, когато направи забележка на Цеце за това, че пуши и не спортува. Не харесвам поведението му. Вижда се, че има комплекси. То не всичко е да накараш някой да си легне с теб, трудно е после да го задържиш.

А за такива като Бобчо, които по цял ден тренират И лежат тъпчейки се с вафли и пушейки цигари, какво би изтърсила?

Ти си егаси хейтъра .. с какво си повече от тия които изброи подигравателно ?? Кой си ти ?

kokok

Девойката си го ползваше Боби като ракета-носител, но взе, че изпадна преди да излезе в открития космос - при звездите. То пък едни звезди ... черни дупки :)

ма чта ми солиш памет,я сам паметен човек

Абе тия от нова готвят усилено найден да спечели. Този шкембелия освен, че има прекрасно детенце нищо ама нищо не показа в развитието си. Същия неандерталец си е само дето сега е по-близо до тризначките по ум. Жалко все нагласени работи. Впрегнали са целия клюкарник от гала през патрашката и нейната дружка златка таравестита, любен фъфлека, който ни уведоми, че майката на найден била едва ли не световна знаменитост и т. н. та до злобния старец юлиту. Отврат.

Напълно подкрепям мнението. Найден добре показа какво представлява,като излъга за мисията с лепенето на обувките,какво го представят,че бил широко скроен.За мен той няма качествата да бъде победител.

Знае се,че щом има режисьори и сценаристи има и стъкмистика!Пък и Цеце не е приритала за този Боби-просто момичето искаше да остане по-дълго в шоуто и може би да победи.Но ние сме българи все пак-няма да и дадем да спечели,нали не е наша,а чужда,македонка...Ние бихме дали наградата на някои тъпоъгълник,на квачки,но не и на свестен човек,ако ще и от Луната да е!

А македонците дали биха дали на българин награда от тяхно шоу???

Българите от македонския край не са чужди! А ти си исторически прост!

Цеце, Отнесла си плувката сладурче. Ма не го крий, бе . Няма лошо.

Като непоправима романтичка,им пожелавам симпатията която хранят един към друг да се превърне в нещо повече. Все пак по Коледа стават чудеса,а има ли по-голямо чудо от любовта...

отдъхнахме си!Че то-голям дерт ни беше!

Айде Боби, ръгай чушката в боба.

Ех Цеце, много си сладка...ама не можеш да лъжеш. Цялото ти същество говори друго...видяхме го в къщата на ББ.

Глупости. Всичко е по сценарий.

Да бе ние колците ги ядем с доматите.