Коментари - Бил и Мелинда Гейтс публикуваха нови снимки от сватбата на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тия двамата на снимката - ТОТАЛНИ СОЦИОПАТИ ВИНОВНИ ЗА СТРАДАНИЕТО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО !!!

КОМЕНТАРЪТ МИ Е ЗА ДЪРТИТЕ СОЦИОПАТИ !!!

Ей, много злоба бе. Момчето е в първите 50 в света в паркура, момичето е завършило биология и сега следва медицина. Браво на нея че въпреки парите не е направила корекции, природно симпатична е , без да е красавица, но има разкошна коса, красиви очи, хубаво тяло. Желая им щастие и дълъг семеен живот !

Пожелавам им само най-лоши неща.

Ваксинирани ли са? Защо са без маски и противогази? Трябва да дават пример!

симпатични са....стига простотии

Мини на очен преглед в най-скоро време явно си с проблем !

е кво да се прави ПАРИ ПАРИ ама децата с Х.У.Й се правят не с пари и ето го резултата семпла холивудска сватба, даже холивудска е много а и да не забравяме че Уилямчо си е прост кодер!!! са че му се отворил парашута и патентовал и продал MSDOS ами случва се ...

Грозна като нощта,защото ваксина не е видяла цял живот,затова за нас баща и ни е подготвил по 5 на година

И с тази ислямска церемония утрепаха гаргите. С такова богатство, което би и позволило да прави каквото поиска, скоро може и шамия да сложи заради любимия. Доста странно и наивно.

Шибани психопати. Билет за отвъдното обаче няма да получите.

Да чуя всичкото хейтъри!

Кво значи хейтъри? Не можахте ли поне българска дума за измислите, та копирате американски такива? Не е до омраза...дори не е до завист. Опира да неразбиране което пък е базирано на илюзии. Обикновеният човек има илюзии за свръхбогатите...той си мисли че те са снобове, държат всичко под контрол, твърди и жестоки, и едва ли не расисти които НИКОГА не биха допуснали децата им да имат връзка с някой който не е на тяхното финансово, етническо или обществено ниво. Когато прочетат една такива новина и изведнъж тези илюзии претърпяват крах и шок! Викат си "Ха..аз си мислех че такива като мен не могът да си хванат дъщерята на Бил Гейтс за гадже, ама гледай сега...щом един арабин може, защо аз съм се подценявал така?"

Но арабинът не е прост мюмюн, който продава гевреци и ходи пеша и бос. и със съдрани дрехи. този е от елита. елит при елита отива, това е положението. който не е крал или кралица, да учи занаят, белким го огрее късмета.

Къде го намери тоз бе душа ? Египтянин на кон , че там само Хамили има .

за бедните египтяни хамили, за богатите - коне и поршета. тва е палажението, аз паля москвича и потеглям.