Коментари - Бил и Мелинда Гейтс публикуваха нови снимки от сватбата на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде го намери тоз бе душа ? Египтянин на кон , че там само Хамили има .

Да чуя всичкото хейтъри!

Кво значи хейтъри? Не можахте ли поне българска дума за измислите, та копирате американски такива? Не е до омраза...дори не е до завист. Опира да неразбиране което пък е базирано на илюзии. Обикновеният човек има илюзии за свръхбогатите...той си мисли че те са снобове, държат всичко под контрол, твърди и жестоки, и едва ли не расисти които НИКОГА не биха допуснали децата им да имат връзка с някой който не е на тяхното финансово, етническо или обществено ниво. Когато прочетат една такива новина и изведнъж тези илюзии претърпяват крах и шок! Викат си "Ха..аз си мислех че такива като мен не могът да си хванат дъщерята на Бил Гейтс за гадже, ама гледай сега...щом един арабин може, защо аз съм се подценявал така?"

Шибани психопати. Билет за отвъдното обаче няма да получите.

И с тази ислямска церемония утрепаха гаргите. С такова богатство, което би и позволило да прави каквото поиска, скоро може и шамия да сложи заради любимия. Доста странно и наивно.

Грозна като нощта,защото ваксина не е видяла цял живот,затова за нас баща и ни е подготвил по 5 на година

е кво да се прави ПАРИ ПАРИ ама децата с Х.У.Й се правят не с пари и ето го резултата семпла холивудска сватба, даже холивудска е много а и да не забравяме че Уилямчо си е прост кодер!!! са че му се отворил парашута и патентовал и продал MSDOS ами случва се ...

симпатични са....стига простотии

Ваксинирани ли са? Защо са без маски и противогази? Трябва да дават пример!

Мини на очен преглед в най-скоро време явно си с проблем !

Пожелавам им само най-лоши неща.

Ей, много злоба бе. Момчето е в първите 50 в света в паркура, момичето е завършило биология и сега следва медицина. Браво на нея че въпреки парите не е направила корекции, природно симпатична е , без да е красавица, но има разкошна коса, красиви очи, хубаво тяло. Желая им щастие и дълъг семеен живот !

За тия двамата на снимката - ТОТАЛНИ СОЦИОПАТИ ВИНОВНИ ЗА СТРАДАНИЕТО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО !!!

КОМЕНТАРЪТ МИ Е ЗА ДЪРТИТЕ СОЦИОПАТИ !!!

Но арабинът не е прост мюмюн, който продава гевреци и ходи пеша и бос. и със съдрани дрехи. този е от елита. елит при елита отива, това е положението. който не е крал или кралица, да учи занаят, белким го огрее късмета.

за бедните египтяни хамили, за богатите - коне и поршета. тва е палажението, аз паля москвича и потеглям.