17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една, станала известна със задника и силикона си! Нима такива трябва да бъдат рекламирани като модели за подражание на младите момичета?

На какво ли играе с дъщеря си?

Коя е тази госпожа? По-особена ли е от една обикновена жена, с деца, която работи, грижи се за семейство? Ясно е, че си плаща за публикации, за да подържа някакъв фалшив имидж. Но това тикане на един самовлюбен човек, постоянно, в интернет пространството е безумица, която генерира само хейт-не от завист, а защото фалша си личи! Излишната показност дразни. Хейта е да помогнем на тази жена, която явно има нужда от непрекъснато внимание извън семейството. Какъв е тоя зор да се обясняваш непрекъснато къде ходиш и какво правиш, че дори да плащаш, за да се пише за теб. И, не, не ти завиждам изобщо. А и забравих да добавя скучна си. От как се помня едно и също –една и съща поза, еднообразие. Очевидна е липсата на въображение – пълна тотална скръб в съчетание с поглед на пикаеща крава, но категорично не расова, а провинциална.

А коя е тая?

А как е бебето на Бебо Халваджиян? Ей така от време на време като ви прихване да пишете за някакви безсмислени хора, дето са известни с това, че са известни... Нито е жълто, нито е журналистическо, нито е интересно.

Митко, къде си???

младост , че като прочете статията му се развинти въображението

Жена, която постоянно се снима по бельо е показала снимка..по бельо. Каква сензация! А Никито, Андреа и другите къде са, те какво правят днес?

хаха

В смисъл и аз като нея използвам въображението си за интересни занимания!

Ей изтриха ми коментара. А нямаше и една мръсна дума вътре. Така само те молят да им теглиш една сочна майна. Дир БГ, много ви е долу нивото. Затова и ми прави такова удоволствие да пиша тук. И аз като всички българи обичам простотията когато съм анонимен. Разтоварва ме. Нямам силен характер, който да ми позволи да си замълча пред снимките на такава “расова” мадама. Лошото е на тая порода CO2 баланса и е много негативен. От тия протеинови шейкове пърдят като коне. Иначе вимето е голямо и стегнато, а крупата мощна. Комбинирана порода “Елит Рекорд” - става за мляко, за работа и на изложение може да я заведе стопанина. Зурлата не е джукеста като на повечето подобно породи. Това всяко жури ще го хонорира. За разплода вече обаче ди трябва специално семе от кобе бици. Но мисля че си струва като цяло човек да пробва.

ОТ КЪДЕ СИ ИЗКАРВА ПАРИТЕ?

При едни главните полукълба са защитени с череп, при други с гащи. Не ,че искам да кажа нещо ама свинската пача - без киноа не я приемам Едно време като ядяхме сланина ,праз ,лук и чесън грипни Ковид епидемии нямаше. После се почна с чията и руколата и гледай.

трябва да са с конски мутри всички модели?

си показва трътката интересно занимание ли е? Има специални сайтове, където може да го прави... даже някой лев може да изкара... И, като мъж мога ли да споделя, че отдавна ми е омръзнало да гледам жени, които изглеждат като рекламни лица на пластичната хирургия! Не желая да обиждам когото и да било, просто наистина не намирам нищо привлекателно в такива хора!

що бе моме с мечето,къде ти ги спонсорите.

Палавница.

и аз съм ти измислил занимания - само ми трябва малко време да набера кураж ,че като те гледам каква си грозотия ............

Много е прекалила с Photoshopа в лицето милата!

Къде другаде, освен в лайняния дирника да си пуснеш обявата за проститутски услуги....колко прибирате за сводническите си услуги от грозотийте кат тази Лай Но- то Нило и те подобните мръсници....толкова е грозна тая, че не мога да й гледам мутрата и лайнарника смръдлив

На тая и се ебе та две не види

През седмица пишете за тази разчепена кифла. Толкова ли няма други стойностни новини?

Тази жена има ли мъж?!

Таа кифла дет са мисли за кроасан живее с шрек

Мното грозни мускулести крака. В лицето става.

Хубаво момиче си не Разбирам защо го правиш. Нищо не ти липсва. Избягвай медиите. Ще те унищожат. От личен опит го знам.

Тая и тя умря от глад, та не спря да обикаля предавания да си рекламира диетите и да се дупи, задникът и вече има стотици хиляди кадри, да не говорим, че мечок като имаш дъщеря е смешно , поне покажи еротика на ниво

Тука тоя тип вървят долу-горе 1к за 2.5ч 'среща' Ама тая конкретно не мисля че струва толкова, по-скоро бих я позиционирал във във 600$/ч и то ... ако има екстри. Пак зависи с устата колко е добра според мен, не съм сигурен че бих дал 600 ..

40 снимки ... Давайте направо линкове към инстаграма и, баси побърканите дираджии.

Сетих се за попския ръкав на Серина Уилямс.

Хубаво гьзле има, тренирала е добре. Ма тия цици какво ги притиска толкова, ще им спука имплантите. Те и бе3 пресоване са си големи и щькнали. Добре че приятелят и е културист, те имат малки пишки. Ей такива мацки сьвсем нормални пичове им вземат акьла.

На път за Младост да мине и през мен, че ме налегна Старост. Тъкмо да обсъдим форми и размери, че на думи не вярвам-дела си трябват. Око да види – ръка да пипне, пък от там нататък, каквото сабя покаже ; Welcome

Ако ми падне шъ а клатъ кат гладен циганин джанка :) и ша ръфам като невидел ;)

Дед мороз вади коз

мОре, не е точно така , тоя нейния културиста оди с една мастия тук от Младост но жена му не е глупава и знае, предполагам, та за това се държи ака фриволно,

Аз пък редовно го засичам с една червенокоса доста по-добра от тоя кон. Не си губи времето и той.

Нищо ново като нея кухи лейки колкото искаш. Две три снимки голяма работа.

Браво, браво! Кефи ме все повече като влиза в категория MILF.

Сладурче.

И по готини има

-Какво работи Вашата съпруга!?! -Вдига самолети...

Пържи яйца багрянка

Мушкай мечооооо...

Омазах клавиатура, екран всичко....

Снимай си го и и го прати.

ама дайте и ценоразпис, то е ясно какво и е въображието.

тя скоро пусна обява в държавен вестник, че се предлага на пазара, ама явно никой не се е излъгал за звънне, та затова отново да напомни за себе си . Жалка картина

Дами и господа, Ако не сте виждали шафрантия, предлагаща шундата си под наем, вижте фотографиите

Може ли Никол да е дъщеря и, но да не е собствена? дъщеря и Никол или собствената и дъщеря Никол собствеа собственост и запазена марка е назначаването на неграмотни пейзани в дирника

От анаболи, стероиди и химия Шрек не върши работа , та с плюшеният мечо ще си поиграва

Под тези статии слагам все по някой хейтърски коментар. Днес съм решил да разнообразя - Биляна, искам и аз да съм като теб и затова като лисицата и гроздето, само роптая. Ако даваш фитнес уроци някъде в София, ще се запиша за един час. Да си сверя часовника. Може и аз да бъркам.

По грозно от женския културизъм е само мъжката художествена гимнастика.

Блажени са вярвящите ако се заблуждаваш, че всеки иска да изглежда като терминатор-киборг. Пък и след като се публикува постоянно тук е очаквано освен хвалебствия и прехласване ,хората да изкажат и обратното мнение. Или задължително трябва да цъкаме с език и да ахкаме от възхищение, след като на тебе ти харесва дадена визия. Каква е тази мода със спорт и диети да се топят дори нужните за женското тяло мазнини - на всяка цена. В главата стават като коне, талия няма, а тялото е като на травестит и понеже и бюста се стопява ... лепват по два плондера, а като сложат и уста и скули на изпитата конска физиономия - става страшно и грозно и брутално. Жените са красиви когато лицата и телата им са сочни и свежи, с нежни овали. Защо зорлем се правите на съсухрени и ръбести същества от неизвестен пол. Мускулите стоят добре единствено на мъжете.Сами се загрозяват тези мацки. Биляна Йотова не беше лоша, с'я мяза на травестит. Зара имаше супер тяло и тя като нея е сега. Красавицата Теди Бургазлиева кошмар. Или анорексично слаби или с мускули на мъж? Къде е женското, къде са красивите женски извивки, къде е мекотата на тялото на жената. Какви са тези жени – мъже. Четох ,че след определена възраст ако не тренира, жената се превръщала в лелка. Нищо подобно в лелки се превръщат тези склонните към напълняване, тези с едрия кокал като тая или тези, които нямат хигиена на храненето.

предпочитам да се обърна към Митко за индивидуална тренировка. Желая той да вае моята фигура. За десерт бих му направила кекс в подходяща форма.

Ква набъбнала стенлия

Сигурно разни развратни мъже и се радват ама според мен е побояла жена. Смешна и банална с Тея порно снимки!

Уф, омръзна ми от силиконови каки. А тази е и с дебели баджаци.

С малко късмет и упоритост Биляна можеше да е световен топ модел и буквално да отвее прехвалените ангели на Виктория секрет.

Може да ги хване за опинците ангелите на Виктория Сикрет. Да сънува там , то мечтите са безплатни