Въпреки че от ограничителните мерки и строгите забрани, влезли в сила през месец март т.г., постепенно започнаха да разхлабват свята "хватка", все още има хора, които предпочитат да свеждат излизанията си навън до минимум, прекарвайки по-голямата част от дните си в сигурността на своя дом. Ситуацията, от която светът бавно се опитва да се възстанови, нанесе сериозни щети върху образа на живота - такъв, какъвто всички го познаваме. И вероятно ще мине още доста време, преди хората отново да тръгнат съвсем спокойно по улиците на градовете или да изпълват курортите, без да изпитват страх, когато чуят нечие кихане, например.

Вижте снимки >>

Но дългият престой между четирите стени може да бъде наистина тягостно преживяване, тъй като в даден момент всички дейности, с които човек отвлича съзнанието си, просто се изчерпват и тогава настъпва отегчението.

Не такъв обаче е случаят с Биляна Йотовска, която очевидно винаги намира с какво да запълни своето ежедневие.

Наскоро привлекателната брюнетка качи в своя Инстаграм профил съблазнителна снимка, заснета в жилището ѝ, на която носи черно бельо, показващо на зрителя стегнатото ѝ тяло. А компания на фитнес модела прави... голям плюшен мечок.

"Ами няма как да ми е скучно вкъщи! Винаги използвам въображението си и си намирам интересни занимания. Просто си сложих черния комплект бельо, а нататък ще видим...", гласи посланието, съпровождащо публикацията ѝ, която към момента е събрала хиляди харесвания и множество комплименти от последователите ѝ в мрежата.

Но да се разхожда в предизвикателно облекло из помещенията на къщата си, далеч не е единственото, което прави съпругата на световния шампион по културизъм Димитър Димитров. Тя сподели, че се грижи за цели 10 нови "госта", след като преди три дни нейното куче - порода ротвайлер, роди. Всъщност тя има общо три четириноги домашни любимци, като преди често показваше как тренира със своето корги.

"10 парченца любов", написа тогава хубавицата към кадър, показващ как държи в дланта си едно от новородените.

Йотовска сподели в платформата още няколко фотографии, на които се вижда как са превърнали надуваемия басейн в двора си в своеобразно легло, в което почиват майката и кутретата, както и дъщеря ѝ Никол, която чете "Ян Бибиян".

Освен това, в последно време Биляна е преоткрила удоволствието от гледане на филми в леглото, на което се отдава, когато не тренира. "Мързеливото кино", както го нарича тя, е едно от новите ѝ любими занимания, макар да се притеснява, че може да ѝ хареса повече от необходимото.