17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Билянчето е страхотна бръмчалка, взе ми 1200лв,останах много доволен, пълна програма без задръшки

Това са рисковете да живееш на село, не знам прасета гледат ли те се радват на такива събития да се отъркалят едно хубаво.

Ами от миски,мисирки и мутри-няма кой да бачка моме. Аман от лапачки дето само искат блага,а през живоса си една тухла не са сложили. Дайте да ми датете.

Тука на село е така. Палати има, пътища няма. Гледаш София и си мислиш, че живееш в нея, но като отвориш прозореца мирише на прасета и кокошки.

Да й имам претенциите щом живее в квартал Бенковски, това е до гробището и зад Орландовци :)))))))))))

Това не е точно София. Дори не знам къде е, сигурно някакво село изкуствено присъединено към София. И как тъпо се гъзорчи тая по снимките. Отврат. Това що не се пуска само по специализирани сайтове, не всеки иска да гледа надупени задници.

Квартал Бенковски. Проверих сега. Ми това изобщо не го знам къде е. Звучи като някое гето или мааала.

Уважаема госпожо на света има далеч по-мидерни и развитие градове и при бури и там стават наводнения и улиците и къщите на хората също се наводняват, затова в 21 век има застраховки. Срещу природата трудно може да се изправиш, не е толкова лесно като в социалните мрежи.

Така е като се строи без изградена инфраструктура. но важното е да направим луксозни къщи пък после ще мислим за улици , тротоари, канализация и така нататък

РосМ

A не може ли да се въздържи да се направи на интересна? Изобщо, защо ни занимавате с такива непотребни новини от самовлюбени хорица?

жената е класа - стига сте плюли по нея - 99% от коментиращите комплексари не само не са пипали такава жена гола а и няма да пипнат до края на мизерния си животец..

Еее, леко де, ти си пил една водка и вече започна.....

Ти си точно от тези, които визираш. Ако това безподобие е идеал за жена за теб, представям си от каква кошара пишеш.

Имай предвид че вероятно има по голямо киркинече от твойто пате.

Кой квартал е това? И къде ти е все пак лодката не разбрах? Щото с такава инфраструктура няма нужда да си Айнщайн за да се сетиш да си купиш лодка.

Ми някакси не мога да и съчуствам, не знам. На обикновения човек по мога, но когато някой парадира с възможности и после се оплаква че имал локва пред къща за 1 милион. Ми... купете си помпа за мръсна вода и я пресушете, викнете багерист и направете отводнотелен канал. Всички псувате държавата, ама все държавата търсите за всичко. Ако може държавата да ви напълни джакузито с минерална вода, екстра ще е...

билянче, безполезна курвичке, селянко, "пред ВКЪЩИ" ли си? идвам с маркуча, сваляй гащи!

Изобщо не изглежда да е на 20 мин от центъра. Тая тучна морава отляво и въздушните електропроводи стил 1944г....като вали дъжд има локви и кал. Това е факт.

Трябва да се замислим и за оставката на Фандъкова

Виждаме, че не ти се отдава да мислиш, затова недей да се опитваш, почивай си.

Тая пък коя е деба путката загубена? аре на село с кокошките

PEYTSCH

Да се разкрачи и...яе изплува като подводница.

Плувай плувай моме не е рибка...........

гледах репортажа по тв и се чудех откъде ми е позната тази мургавата, но така и не се сетих

Пази боже сляпо да прогледне!

Живеем във век, в който изградената канализаця не може да поеме водното количество от 100% алчно презастроеното и бетонирано пространство. Тая вода ако не попие в почвата, трябва да отиде цялата в канализацията. Големите "инвеститори" от Соф.вода не искат да осъвременят инфраструктурата, но продължават да разрешават включване на нови бетонови гробници. Нали колкото повече капе, толкова повече. С любезното съдействие на подкупните държавни и общински власти. Ще напише ли някой за това или ще си говорим само глупости и ще обвиняваме лошия климат?

Ати почисти ли след теб на плажа, че такава вакханалия и свинщина, бях виждал само в кочина...?! Поредната фасада ....

Какво работи туй девойче ?

Прави се на гранд дама! Печели от риалити формати и мъжа и от анаболи!

Вдига самолети!

Смятате, че плащането на данъци отменя природните бедствия ли?

Лодката се вижда къде е на снимките :) Много ми е интересно колко и какви данъци плаща. Тези почивки на екзотични дестинации струват доста пари

Излизай довечера на жълтите плочки и искай оставката на Фъдъкова, кифла смешна

Без,акъл без циции и със силикон тоя с тънката пишка как те търпи.Псевдо семейсво сте вие,той ти изневерява ти се слагаш на всеки.страшен смях сте. Какво ще научите милоте дете дето имате?На порно и стеруиди.

Живееш в България, патко заспала. А ако беше взела инженер, вместо анаболна амеба, вероятно щеше да си спестиш поне кануто.

Като си отисхла на село така е.

20 минути от центъра спокойно може да е нейде у Герман, Лозен, и сякви такива без канализация и никва инфраструктура, така че Билянчееее ходи вей путката нейде по близо хахахаха.

У Лозен нема една хоризонтална улица. Всичко е на баир. У Герман май па е така...

ако беше в Герман или Лозен е добре. Това е в кв. Бенковски. Само тя си мисли, че живее в София...

Лодката ти е там ,където ти е мозъка,Биляно-никъде го няма.

А бе аз бих я взел с моята ладия. Май беше модел 2105

Тая като я види човек го хваща диярия. Такива надути сливи който не стават за нищо вече си търсят известност . А за сведение на такива като това недоразумение - наводнения е имало и ще има .

пръдла!

Билянче, случват се такива работи! Авариите и наводненията по улиците са често явление, ама сякаш си паднала от небето! То, и у дома може да се случи, ако ти се спука водопровода или ти се повреди пералнята! Не се чуди, а плувай, плувай!!!

Какво ти пречи локвата бе, Билянче? Стой си вкъщи и нащракай малко надупени снимки за социалните мрежи.

Твя коте май доста обича да си поцапва дупката.

Само не знам, защо не се е снимала по гъз пред локвата!?!

Тези кухи лейки не плуват ли? И съпругът й е напомпен....

Кой по-дяволите си купува Престижио лаптопи и ги показва по снимките си?!?

Интересно ми тая кифла колко данъци е платила, че има претенции??????

и да не е платила пак може да има претенции. Претенциите за качество на живот не изхождат сдамо от наличието на недвижима собственост респективно от задължението да плащаш данъци. Има много хора без собствени имоти и не дължат данъци - нямат ли право напретенции? Децата също не дължат данъци нямат ли право на претенции да им е хубаво? Всеки гражданин може да иска от държавата само защото е гражданин и с действоята си прави възможно съществуването на държава въобще...

....че неграмотни и несвързани "разсъждения".

Ти да не си мангал? Само претенции, без данъци и отговорности

столчината община никога не е имало по-лош стопанин от Фандъкова. Тая самоковска селянка превърна столицата в село. Може би това е едно от стоте лица на София ама по-добре би било да не го виждаме това лице чак толкова.

Още пластмаса, още пластики. Тия "модели" вече са като някои робокопи.

Кое е това село на 20 минути от центъра? Богьовци?

Бери си лайката!

Остава въпросът -ако госпожата нямаше такива дадености (макар и леко фалшиви) и не се снимаше под път и над път, дали някой щеше да и обърне внимание? И никой няма право да се сърди, че мъжете я коментират как ще е без горнище или каква и е дупарата . Тя си го е избрала за 1-та мунута слава.

Живея в най-високия квартал на София и по време на дъждовете гаража ми се напълни с една педя вода. Чух, че в центъра е имало гаражи и мазета пълни с 1.80м. вода.

Фукльо

Ще се пълни като няма дренаж. Бетонирайте всичко, пък после пороя ви виновен !

В София има няколко подземни реки, ако не ти е известно.

Много бих.

Сте гнусни животни.

Тая учителка по руски заедно с некадърните архитекчета от Долно Нанагорнище е..баха ма.мата на София за норматив. Като си издал хиляди разрешителни за строеж в жк. Младост , толкова ли е трудно да се сетиш, че трябва да се увеличи капацитета на канализацията? Има колектор на бул Хр. Колумб, който периодично за запушва при голям дъжд и затварят булеварда (и достъпа от там до Дружбите) за да могат да го разкопаят и отпушат. Кой разрешава да се строят улици бе изградена отводнителна система - примерно локалното на 7-ми км на Цариградско шосе откъм Изложбения център - а е завалял дъжд, а са потекли реките. Тези по новите малки улички въобще не ги коментирам. Тама ако няма дупки е добре, никой не говори за канализация...