Бионсе и Джо Байдън в скандали с неуместни целувки

Омери Хардуи прекалено силно прегърнал певицата и я целунал по бузата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече ще стане уместно да се целуват само жена с жена и мъж с мъж.

Американците съвсем са полудели!!! Фалшиви, надути, показни, с нисък интелект и огромни претенции! Кошмар!

Какви глупости поствате...стабилно изпростяване Абсолютна деградация

Айде търкулна се камъка пак. Почнаха с уж сексуални контакти, сега минават през целувки (и ние имаме принос !), после - накъде ще продължат - че си погледнал някоя ?

Този свят тотално ИЗТРЕЩЯ бе хора !!! Какво става и накъде вървим ???? Има ли нещо по-красиво от това мъж да ухажва една красива жена и тя да се почувства наистина специална ?! Каво като някой е целунал някой , нали всички така сме се появили на този СКАПАН свят - от целувки ( е в началото разбира се ) !!!! Стига вече с тези ИСТЕРИЙ за щяло и нещяло - АМАН от ТЪПОТИИ !!!!

Luna0102

Като бях малка показваха по телевизията някакъв унгарски анимационен сериал "Семейство (нещо си, не се сещам)". В него мъжете поздравяваха жените като казваха "целувам ви ръка", без да я целуват и на мен ми беше много странно. Сега американците като искат да целунат някоя трябва да кажат целувам те тук и там и още по-долу, без да споменават точно къде и още по-малко да го правят щото знаете кво ги чака.

Семейство Мейзга:)

Едно от любимите филмчета.

А знаеш ли Луна , защо мъжете целуват ръце на жените ?

leleeeeee кво става , бе

Джо Байдън си е мръсник - има мното клипове и снимки как опипва безсрамно малки деца...но както обикновено и тук се появиха педофилолюбци, който казват, че човека не прави нищо особено...

Тези американки съвсем изтрещяха. Ето за това по-добре да не се поздравяват изобщо, даже изобщо да не им се връчват награди. За тяхна сигурност, да не се чувстват застрашени за личното си пространство.

Едно време нашите първи в соц. лагера се мляскаха яко. Кой кого е насилвал се пита в задачата. хахах :-)

Голям майтап са тези. Намерете снимката на Жосеф Дол - председателя на ЕНП как е лепнал кметичката Йорданка на Лъвов мост. Темата е приключена. :)

Е, да, ама Фандъкова не протестира. Нито м габриел