Бионсе за смъртта на Джордж Флойд: Съкрушени и отвратени сме...

MTV и други телевизии изгаснаха в памет на загиналия Джордж Флойд

Обратно в новината

Коментари - Бионсе за смъртта на Джордж Флойд: Съкрушени и отвратени сме... | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние не сме съкрушени! Радостни сме!

Разпоретина!

Огромната част от развлекателната индустрия е на хранилка към Дълбоката държава. Даже повече от това - държат ги за топките и могат за един ден да им свършат кариерата, дори на най-големия. Така че, когато в такива случаи им наредят да "вземат отношение", продажниците са длъжни да се подчинят. Толкова за това колко струва политическото мнение на някой певец или актьор. Мел Гибсън беше пример за обратното. Възпротиви се на евреите - унижощиха му кариерата.

И кой сте "Вие" ?

Да не забравяме и Чарли Шийн колко бързо го изритаха.

Медиите на демократите продължават да наливат масло в огъня, плямпайки за този един-единствен тъп случай - докато вече цяла седмица Америка гори и стотици хиляди маймуни избиват хора по улиците, но за това никой не казва. Всичко това ще свърши много зле - за тях. Тръмп се доказа като железен - и дори ядрена бомба да му взривят изродите (а те очевидно са способни на това), пак ще загубят. С Ковид19 имаха някакъв шанс да му навредят, затова го и направиха - но като видяха, че не успяват, превключиха на Расовата война, която подготвят отдавна. Смешното е, че по този начин само циментират победата му през ноември. Няма вече бял човек, който да гласува за тях - а и много от нормалните цветни ще отидат при Тръмп, за да се спасят от анархията. За десерт, сега Тръмп ще ги обяви за терористи и ще ги смаже с армията. Просто сами му дават на тепсия точно каквото той иска. :)

Лицемери сте! Нишо повече!

Кой ги ограничава тези негри. Какво ли не направиха в тяхна защита. Даже премахнаха думата НЕГЪР от историческите романи. Холивуд е пълен с негри, спорта е пълен с негри, вече във всеки филм слагат по няколко негри, даже има филми само с негри. Негрите са като нашите цигани, колкото повече им даваш, толкова повече искат и стават по-нагли. Цял свят говори за този джуклесг негър, а защо не говорят за опожарените магазини на обикновените хора от тези същите негри...Гледам дават по телевизията бели, които през деня почистват съсипаното през нощта от разбеснелите се негри...АЗ СЪМ ЗА КРУТИ МЕРКИ СРЕЩУ ТАЗИ ЧЕРНА ПАСМИНА....

Да, точни ти си съкрушена! Направо сън не си спала заради смъртта на Флойд. Ай сиктир, а?

А не е ли съкрушена от това, което негрите направиха в градовете, чупят магазини и ги разграбват, палят коли и др? Айде да обясни на собствениците им какво са виновни за превишаване на правата на полицията? Или да извади от милионите си и да ги обезщети.

Дребни душици, усакатени мисловно и интелектуално пак са коментиращите тук. Що бе злобна малка твар си толкова тъп, в кой свят живееш, че разделяш още хората по цвят?! Голяма чистка верно му трябва на тоя свят...

и друг път се е случвало, може да се намерят статии за "бунтовете от Ел Ей" от 92, една друга група - rage against the machine има албум "Битката за Ел Ей"

О, поредната! Само дето тая май не е бедна милионерка, а е милиардерка. К`во е направила тя или Обонго за черните? Нищо. Нула. Появяват се само по подобни поводи. Егати лицемерието, егати гнусотията!

Трябва някой да ни похвали пред Бионсето, че ние си имаме едно рапърче май, мулатче, което цяла песничка е сътворило за Флойд. Може след това и съвместен проект да направят.

Имам роднини, живеещи на Хавайските острови. Споделят за ОГРОМЕН расизъм от страна на местните, общо взето жълти и трътлести, към всеки БЯЛ... Та така за расизма – има го навсякъде, и в различна форма

Уграмоти се!

Тая е целата избелена и изтебеширена да прелича на бела, и сега ниу проповедва, че е лошо да си бел. Пие бебешка кръФ за адренохром и се появева дрогирана на концетри, заради дрогирането си не можа да носи бременности и децата й са родени от сурогатки, и сега колко са лоши белите, а тя не се вижда тя самата ко е, и секо негарско гето че там е самия аТ.

Между другото, негара са го гонили заради присъдите му и заради репорт, че е дрогиран и кара кола дрогиран. Затова и е умрел на асфалта - защот ое бил толко дрогиран, че не е можел да диша. негрото е бил доказан и осъждан престъпник, дрога дистрибутор и други незаконни дейности типични за негрите. Затова са го гониле. А че е умрел щот одрогата му е запушила гърлото и не е могъл да се контролира, това не е убийство. Здрав човек, който не е дрогиран, му нема нио на асфалта. Айде да не бехме го живели, и мене са ме просвали полицаи на асфалта за пълен чек , ама не бех дрогирана.

Сме съкрушени и омерзени от черните свръх богати марксисти. Сещате ли се бионсето и джей зито дето бяха снимали един клип в Лувъра. Голи гъзове и бла бла насред безценни произведепия на изкуството. Между другото някой сеща ли се ей тъй за някой велик черен композитор, диригент, класически музикант, оперен певец, скулптор или художник?! И аз не се сещам. И това което Бионсето и мъжа й направиха беше буквално да се изсерат в Лувъра на неща за които тяхната раса не е допринесла и грам. И тази ми говори за расизъм.

Легна с чорапите довечера от съпричастност

Ако се постараеш да пишеш правилно, а не да се правиш на интересен, може би?....това, което си написал ще има тежест. Написаното по този начин звучи несериозно, независимо от това, че може и да е самата истина.

Натискат им копчетата на тези мургавите и те заскимтяха. Та вие сами се делите бе, когато черен убие бял нищо, когато бял убие черен скимтим.... ами то си е убийство бе, дали е от черен или бял си е убийство, и си има закони.... спрете да делите хората на бели и черни....

Този Закон за полицията е от времето на Обама. От какво и от кого сте отвратени? От негърското нахалство? Не съм расист но нямам избор за да не стана расист от такива заявления и мародерство на чернилките.

Както циганите в България се обръщат един към друг чрез мангасар а българите са расисти, когато го кажем.... така в САЩ негрите се обръщат един към друг чрез нигър...но ако аз го кажа ще ме вкарат в затвора за расизъм. След като в САЩ бе цензуриран бащата на американския роман Марк Твен заради думите негър в "Чичо Томовата колиба" , нещата са изтървани. Бъдещето на САЩ е днешен ЮАР, като Канада ще се обедини със северните щати след гражданска война. Днес, процъфтяващ някога ЮАР, е в руини. Банди чернилки грабят, рушат и изнасилват и убинат във фермите. Почтенни възрастни фермерки винаги ходят с оръжие. Жени над 70 г вместо да се радват на старините си са готови да се саможертват заради децата си. Белите фермери са прогонени в ГЕТА от фургони с подръчни материали. Въпреки това, в новите им домове цари абсолютна чистота и ред по европейски, тесните пространства за улички имат части за градинки с цветя и зеленчуци. Бурите не могат да живеят без да обработват земя. В САЩ не съм видял нито 1 негър да засажда цветя пред къщата си или да има градина със зеленчуци. Ако видите в САЩ градина с домати, чушки, лук....това е 100% източноевропеец, поляк, германец.

5-та серия. Любимо занимание в негърските филми, такива "певци" като Бионсе, да правят шаржове на НЕДОСТИЖИМИТЕ по дух Бетовен и Моцарт. Микеланджело, Рафаело, Леонардо да Винчи, Вивалди, Моцарт, Бетовен, Вагнер, Ницше са резултат на хилядолетия материални и културни натрупвания. Те са доказателство, че Пътят е ЕВОЛЮЦИЯ а не мародерство(Революция).

първо са посетени от руски колонизатори. Руснаците първи, на Хаваите, построяват пътища и къщи. После там отива ЯКУДЗАТА - японската мафия. После Хаваите стават американски, поради недалновидна руска политика и продажбата на Аляска.

Определено си расист.

cwetence

По същество хората са прави да протестират - това е полицейски произвол и убийство. А това, че медиите + VIPовете са яхнали вълната на недоволството на обикновените хора, и са лепнали етикет "расизъм" - това си е "чиста" реклама и политика. Лицемерно и гнусно. Лека му пръст на човека.

Харесвам я като певица и артист ,като цяло,но при положение ,че мъжът и е пробил с наркотици в бизнеса не ми е искрена. По - големи расисти от негрите няма!